PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Hetero Pride Finlandia tapahtumalle tiedote! Poliitikot lukekaa tämä!

  • 19-vuotiaan homonuorukaisen hätähuuto!
    19-vuotiaan homonuorukaisen hätähuuto!
  • 2009-2011 teki 125 lasta ja nuorta itsemurhan
    2009-2011 teki 125 lasta ja nuorta itsemurhan

Tämä blogi kirjoitukseni on parempi lukea aamulypsyn ja kirkkokahvien jälkeen rauhallisella mielellä – ainakin aloittaa.

Avaan silmänne todellisuudelle.

Ensin! Jos vähänkin seuraatte mediaa, niin Räsänen, Hakkarainen, Oinonen jne. ovat heitä, jotka pitävät homoteemaa yllä lööpeissä, ei homot!

Kirjoitan tämän siksi, kun näin marssin tarkoituksen Facebook sivujen kommenteista. Olen huolissani teidän lapsistanne!

Palatkaamme ensin siihen, että mistä homot tulevat, jos ette aiemmin tienneet? (käytän sanaa "homo" tarkoittaen kaikkia samaa sukupuolta rakastavia)

Mies siittää naisen ja nainen synnyttää homon. Eli homot eivät tupsahda kaapeista eivätkä tipahda taivaasta.

Vaikka heteroparit yrittävät kieltää homolapsien olemassa olon, ”He eivät ole homoja tehneet” , niin se ei pidä paikkaansa, todisteet löytyvät kaapeista ja pimeiltä kujilta.

Pridessanne on mukana myös homoja, vaikka sitä ette vielä tiedä. Marsillanne tulee olemaan paljon homoja, heitä jotka eivät osaa sanoa vielä mielipidettään ikänsä vuoksi tai eivät uskalla sitä sanoa - homoja ja lesboja, jotka tiedätte vuosien kuluttua. He tulevat häpeämään tai nauramaan myöhemmin marssille osallistumistaan.

Klikkaa hiirellä viereistä ylintä kuvaa niin tiedät missä homolapsesi on ja miksi. Kuva on otettu deitti sivulta 4.9.2013, eli keskiviikkona. Ehkä se on jonkun teidän marssille osallistuvan lapsen ilmoitus? Miettikää, että haluatteko Pridellanne tukea tällaista lapsen kohtaloa?

Kuvan ilmoitus on todella aito (lähetin linkin ilmoituksesta Uuden Suomen toimituksen tietoon) ja näitä on ollut aina, niitä on nyt ja niitä on tulevaisuudessa jos yhteiskunta ei pysty muutokseen ja katsomaan totuutta silmiin. Kaikki lapset, nuoret ja aikuiset eivät koe rakkautta samoin kuin hetero haluaa sen koettavan. Siihen ei homoa pysty pakottamaan – piste! Kaikki uskonnollinen ja muu homon manipulointi ja muutos yritykset rikkovat ja tuhoavat lapsen, nuoren ja aikuisen mielen ja elämän. Ilmoitus ei ole niitä toivottomimpia, mitä deittisivuilta löytyy. Vastaavia ilmoituksia laittavat myös huomattavasti nuoremmat lapset, joita näkee aikuisten ilmoitusten joukossa. 

Ainut vaihtoehto homolasten kohtalon muuttamiseksi on sukupuolineutraaliaivoliittolaki, joka on viesti yhteiskunnalta näille lapsille ja nuorille, että olet yhtä rakas ja hyväksytty lapsi ja yhteiskunnan jäsen kuin kaikki muutkin. Se on viesti myös homolasten vanhemmille, ettei teidän tarvitse hävetä homolastanne.

Nyt kun olet katsonut kuvan ja lukenut ilmoituksen tekstin, niin kysyn sinulta:  Ajattele samalla pientä vauvaasi, taaperoasi, kullannuppuasi – lastasi, lapsenlasta, millaisen elämän hänelle haluat? Isät – äidit, kysykää myös toisiltanne nämä kysymykset. 

 

1) Mikä oli ensi reaktiosi?

2)  Oliko asia sinulle uusi, etkö tiennyt homolapsen kohtaloa Suomessa vuonna 2013?

3)  Onko oikein, että lapsi heitetään kotoa pois, kun vanhemmille paljastuu hänen homoutensa? Tiedän uskovien perheiden nuoria homoja, jotka on heitetty kodista pois jo 16-vuotiaana.

3) Toimisitko itse isänä ja äitinä samoin?

4) Miten toimisit, jos saisit tietää, että sukulaisesi, ystäväsi, tuttavasi tai naapurisi on heittänyt pihalle oman homolapsensa?

5) Täytyisikö homolapsen vanhemmat saattaa vastuuseen homolapsen heitteillejätöstä?

6) Onko mielestäsi parempi, että homolapsi hakeutuu monta kymmentä vuotta vanhemman ihmisen syliin häpeässään ja hädässään etsiessään turvaa?  (Sinällään homosuhteissa ikäerolla, ihonvärillä, kansallisuudella, varallisuudella tai uskonnolla ei ole merkitystä.)  Vai olisiko parempi, että häntä kannustettaisiin löytämään oman ikäisensä samaa sukupuolta oleva kumppani, joka olisi tervetullut myös isälle ja äidille? Voisivatko vanhemmat olla hänestä ylpeitä - omasta lapsestaan ja hänen kumppanistaan?

7) Onko homolapsi jotenkin huonompi perheelle ja yhteiskunnalle? Homolapsi ei voi vanhempiaan valita, mutta vanhemmat voivat valita, kuinka he ja yhteiskunta häneen suhtautuu – hylätä tai hyväksyä.

8) Onko kodista ajetulle homolapselle parempi vaihtoehto oman ruumiinsa myyminen vai itsemurha? Vai veisitkö hänet ”saunan taakse”. Vaihtoehto, jota keskustelupalstoilla ehdotetaan? Näitä vaihtoehtoja lukevat teidän homolapsenne internetissä, jos ette sattuneet tietämään. Lapsi, joka tekee homoutensa vuoksi itsemurhan ei sitä kerro itsemurhaviestissäänItsemurhaan päädytään silloin kun häpeä ja kärsimys ylittävät kuoleman pelon. Vai olisiko parempi vaihtoehto se, että isä ja äiti hyväksyvät täysin homolapsensa ja yhteiskunta suo hänelle täyden tasavertaisuuden ja lapsi saa elää mieleisensä hyvän elämän?Ne muutamat kymmenet joulut ja juhannukset, jonka elo kestää.

9) Minkä viestin lähettäisit tälle 19-vuotiaalle homonuorukaiselle?

 

Onneksi kuitenkin suurin osa teidän homolapsistanne uskaltaa elää omaa elämäänsä reilusti homona ja onnellisena siitä, jollaiseksi on syntynyt. Heidän kohdallaan kävi onni. Saada hyvät vanhemmat, joille jokainen lapsi on rakas.

Ainut toimiva ratkaisu on, että kaikki homot saisivat elää onnellisen elämän on hyväksyä lapset, nuoret ja aikuiset sellaisina, kuin luoja on heidät luonut.

 

Poliittisille puolueille: Tässä asiassa ei saa kannatuslukuja katsoa, älkää hankkiko ääniä toisten kärsimyksellä ja hengellä!

Osa Perussuomalaisista on yllättänyt positiivisella myötäelämisen tunteella homoja kohtaan. Toisaalta se on ymmärrettävää, sillä he ovat syrjittyjen puolella. Perussuomaisissa on vain muutama äänekäs uuden avioliittolain vastustaja, jotka hankkivat mediasta lööppitilaa turvatakseen eduskuntapaikkansa – ilmaista mainosta homoilla. Paavikin päästi jo homot pannasta, niin olisi aika myös perussuomalaisilla se tehdä. Saisivat lisää äänestäjiä, mutta eivät kadottaisi heitä.  Homot ovat yhtä arvokkaita suomen kansalaisia kuin heterotkin.

Keskustassa on yksi valopilkku Anssi Kaikkonen, joka on käynyt jo allekirjoittamassa lakiesityksen sukupuolineutraalista avioliittolaista. Harmi, että yksi vain, sillä Keskustan äänestysalueilla maaseudulla, eniten homolapset ja nuoret kärsivät ja joutuvat muuttamaan pois kotikonnuiltaan - ilmitulon ja häpeän pelossa, jonka he aiheuttaisivat vanhemmilleen.

Demareista ei ota oikein selvää?

Vasemmistoliiton ehdoton ihmisoikeussankari on Paavo Arhinmäki. Muutenkin Vasemmistoliitto ajattelee ja toimii pienten ihmisten puolesta, vaikka sitä ei media huomaakaan?

Kokoomus, oi aikoja oi tapoja – Ajat ovat muuttuneet! Se on huomattavissa selkeästi tässä asiassa, kuinka vanhat tavat ja näkemykset alkavat vihdoinkin jäädä museoon. Alexsander Stubb, joka on kiertänyt muutakin kuin tahkoa, on nähnyt maailmalla elämän koko kirjon. Hänen rohkeutensa konservatiivisen puolueen edustajana on hatunnoston arvoinen asia! Nyt kun vielä toisetkin puolueessa katoisivat ympärilleen.

Vihreät, pelastavat upeata maapalloamme ja siinä sivussa myös ihmishenkiä antaen tukensa homolapsille ja ´nuorille.  Sanovat ja näyttävät välittävän kaikista ihmistä, sillä ainoastaan heille ”jokainen elämä on pyhä”. Kiitos siitä vihreille, olette varmasti pelastaneet monta lasta ja nuorta surmansuusta.

RKP itse vähemmistön edustajana täytyisi seistä yhdessä rintamassa uuden avioliittolain takana?

Pahnan pohjimmaisena, syystäkin, Kristillisdemokraattinen puolue. Olen ikäväkseni saanut havaita, että ainut ”sieluton” puolue on Kristillisdemokraatit – maallinen ymmärrys puuttuu täysin – ristiinnaulitsisivat Jeesuksen vielä tänäkin päivänä. Taivaspaikkaa teidän on turha havitella, jos sanoilla olette aiheuttaneet ja käsissänne on itsemurhan tehneen homolapsen veri. Homot ovat teille tämän päivän noitia, joita poltatte sanarovioilla. Olette onnistuneet luomaan osalle ihmisiä maanpäällisen helvetin. Mitä hyötyä on kieltää seksinmyyminen, kun itse ajatte lapsenne myymään ruumistaan? Uskonnollisuus on hankittu ominaisuus homous on synnynnäistä. . Maailmassa miljoonat musliminaiset ”kipuilevat”, sillä heidät on laitettu myös uskonnon takia ”kipuilemaan”. ”Kipuilu” on aiheutettu niille naisille ja homoille samalla tavalla! Räsäsen täytyi lääkärinä syy ja seuraussuhde ymmärtää? Poistamalla "kipuilun" todellisen syyn eli suvaitsemattomuuden, niin "kipuilu" häviää.

Hyvät poliitikot vetoan teidän viisauteenne. Ensikin yönä paljon suomalaisia homolapsia ja -nuoria kieriskelee itkien vuoteessaan. Teillä on valta ja voima kuivata heidän kyyneleensä, luvata ja toteuttaa heille parempi huominen.

Tämä eesiläisen kansallisrunoilijan Lydia Koidulan runo kertokoon kaiken:

Kuin vähän

Kuin vähän, ystävä, vielä

tunnet sä mua

Kuin uskot: naurussa suu

iloinen mä myös!

 

Kukka kukkii varren päässä –

mato sisällä nakertaa

 

Päivä naurussa mut näkee –

yö kyynelissä.

(suom.P.Lindeman)

 

Tämän blogikirjoituksen kommentointi on vapaa, mutta muistakaa, että teidän kommenttejanne lukevat myös homolapset ja –nuoret. Älkää saattako kommenteillanne heidän elämäänsä vaaraan! Seksi kirjoituksia en hyväksy ollenkaan!

Sama koskee marssinne banderolleja. Yksikään homo ei ole "ydinperhettä" vastaan vaan on osa sitä. Toivoisin näkeväni siellä plakaatin jossa lukisi ”Lapseni tule takaisin kotiin – ANTEEKSI SUVAITSEMATTOMUUTENI” Homolapset ovat heitä, joilla on eniten aikaa lapsistanne, hoivata teitä, kun olette vanhoja ja sairaita.

                                     Antakaa lastenne kokea rakkautenne vihan sijaan!

19-vuotiaalta nuorukaiselta pyydän anteeksi, että Sinun ilmoituksen tässä julkaisin. En tunne Sinua, mutta uskon Sinun olevan mukava ja kunnollinen nuorimies. Muista ja ymmärrä, että Sinussa ei ole mitään vikaa, Sinun ei pidä hävetä mitään itsessäsi, mutta Sinun vanhempiesi täytyy hävetä sitä, että sulkivat Sinulta kotioven. Ymmärrän, että Sinulla on jo vuosien tuska ja kärsimys takanasi nuoresta iästäsi huolimatta. Anna mielessäsi kärsimyksesi minun kannettavaksi haluan helpottaa elämäsi taakkaa. 

Ehkä me tässä blogissa yhdessä vaikutimme monen homolapsen parempaan kohtaloon ja saimme edes yhdet vanhemmat ymmärtämään, etteivät He saa oman häpeänsä takia rangaista omaa lastaan vaan Heidän on päästävä oman häpeänsä yli ja ymmärrettävä, ettei Heillä ole mitään hävettävää.

Toivon Sinulle kaikesta sydämestäni onnellista elämää ja että kohtaisit tielläsi vain hyviä ihmisiä ja saisit elää mieleisesi elämän. Sinä annoit minulle voiman ja rohkeuden kirjoittaa tämän blogin.

Kiitos Sinulle deitti-ilmoituksestasi, joka arvattavasti avasi monen isän ja äidin silmät.

Halauksin

Pertti

 

Lukijalle lopuksi:

En kirjoittanut tätä itseni vuoksi vaan suomalaisten lasten ja nuorten takia, että he saisivat elää paremman elämän kuin minä.

Jos te isät ja äidit tunnette vihaa homolastanne kohtaan, niin älkää kohdistako sitä lapseenne, minä voin tulla lapsenne puolesta teidän vihanne kohteeksi ja kivitettäväksi torille, jos se teitä helpottaa? Ilmoittakaan vain aika ja paikka. Matkani saatte kuitenkin maksaa. . Mielelläni tulen, jos se säästää yhden homolapsen kärsimykseltä ja kuolemalta.

ps. suosittelen tämän jakamista laajalle

Tästä blogistani voit lukea, miten itse olen tämän kaiken saanut kokea ja kärsiä:

http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147838-kaipaan-neuvoa-jatkanko-elamaani

 

 

Tilastolähde: http://www.thl.fi/fi_FI/web/pistetapaturmille-fi/tilastot/tilastokatsaukset/lasten-ja-nuorten-tapaturmat

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (37 kommenttia)

Urpo Upi Tamminen

Olipas vihakirjoitusta seassa ihan kylliksi ja vieläpä Jeesuksen avulla. Että sellaista suvaitsevaisuutta.

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Ehkä kannattaisi lukea uudelleen blogini, niin saattaisit ymmärtää Jeesuksen sanoman?

Urpo Upi Tamminen

Älä pilkkaa Jeesusta syöttämällä hänelle sanoja suuhun. Kannattaisi sinun lukea Raamattua enemmän ja oppia tuntemaan Hänet.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Joskus viha on täysin ansaittua.

Urpo Upi Tamminen

David Wilkerson vuosikymmeniä sitten ennusti, että kristityt tulevat vihattaviksi varsinkin homokysymyksessä.

Se on myös mielenkiintoista, että hyväksyt vihamielisyyden eli olet varmaan yksi niistä, jotka olisi kriminalisoimassa "väärät mielipiteet". Näin Neuvostoliiton malliin halutaan ajaa asioita kulttuurimarxismin toimesta.

Mutta tässähän on koko homoagendan ja propagandan ydin sekä "ansaitun" vihan siemenet istutettuna

1. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto (perinteinen manipulaation keino)
2. konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homo myönteistä teologiaa
3. kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava
4. on vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita
5. homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia
6. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin
7. homot on kuvattava positiivisesti
8. vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä
9. homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon
10. Homofobia (sairaanloinen pelkotila=fobia) probagandatermin käyttö. Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.
Perinteiset instituutiot on vallattava sisältä päin: koulu, kirkko, media

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka Vastaus kommenttiin #13

Niin ja Raamatun mukaan orjuus on luonnollinen asia.

Toisen ihmisen hengen omistaminen ja alistaminen on täysin luonnollinen ja Jumalan hyväksymä näkemys. Me jotka emme noudata Raamatun käskyä seurata ja harjoittaa orjuutta teemme siis syntiä joka ikinen päivä, eikä kukaan pääse Jumalan taivaaseen, joka ei noudata luonnollista järjestystä maailmassa, johon kuuluu orjan osa.
Palakaamme siis kaikki helvetissä, sillä rikomme Jumalan tahtoa vastaan, koska emme enää hyväksy orjuutta yhteiskunnassamme!

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #13

"Se on myös mielenkiintoista, että hyväksyt vihamielisyyden eli olet varmaan yksi niistä, jotka olisi kriminalisoimassa 'väärät mielipiteet'."

Mistähän sinä tällaisen päätelmän revit?

Yksinkertaisesti, jos aiheutat joillekin surua, tuskaa jotka voivat olla niin valtavia että johtavat itsemurhaan, olet TÄYSIN ansainnut sen vihan jonka luit blogistin tekstissä olevan.

Tästä ei ole mitenkään johdettavissa ajatusten kriminalisointi tai mikään muukaan.

Sinä olet tuota homojen propagandasta kirjoitettua propagandaa toitottanut täällä jo sen verran riittävästi, että sanon suoraan ettei se liity MITENKÄÄN tämän ketjun aiheeseen. MIKÄÄN ei oikeuta blogisitin kuvaamia ihmiskohtaloita, eikä mikään mainitsemasi ole niin rajua propagandaa niiden ehkäisemiseksi, että sen voisi tuomita.

Urpo Upi Tamminen

Näin suvaitsevaa ja rauhaa rakastavia homouden puolustajat ovat.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194837519162/arti...

Tietysti taas joku sanoo, että poliisi teki väkivaltaa, mutta senhän tietysti esille tuo "luotettava" mielenosoitukseen ja haitantekoon osallistunut taho.

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Kuulepas Urpo!

Et taida olla perillä Venäjän tapatumsita?

Urpo Upi Tamminen Vastaus kommenttiin #38

Olen, mutta kyseinen esimerkki oli Suomesta ja toki Venäjä siihen liittyy, mutta antaako se oikeuden haitantekoon ja lain rikkomiseen?

Venäjällä suurin vastus on lasten homoaivopesun kohdalla, mutta ehkä sitten mielestäsi väkivalta ja haitanteko on oikeutettua, kun asia on "oikea".

(Ehkäpä) tulemme näkemään väkivaltaa jatkossa enemmänkin, kun ei osa hyväksy homoliittojen olevan (kristillisen) avioliiton kanssa sama asia ja pitäytyy Raamattuun. Eli ns. suvaitsevat ovatkin suvaitsemattomia ja jos nyt Venäjällä on hankalaa homoilla, mutta odotellaan vastaavasti milloin esim. Suomessa kriminalisoidaan Raamattuun pitäytyvät asenteet ja mielipiteet homouden kohdalla. Oletko sen kannalla?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #41

"ehkä sitten mielestäsi väkivalta ja haitanteko on oikeutettua, kun asia on 'oikea'."

Hienoa. Sinä näytät tietävän enemmän kuin linkkaamasi artikkeli. Vai tarkoititko mainittua väkivaltaa poliisin toimesta?

- - -
"mutta odotellaan vastaavasti milloin esim. Suomessa kriminalisoidaan Raamattuun pitäytyvät asenteet ja mielipiteet homouden kohdalla. Oletko sen kannalla?"

Tätä ajatuskriminalisointia sinä tunnut nyt tuputtavan ihmisille. Miksi? Kukaan täällä ei ole siihen suuntaan viitannut.

Kyse ei ole suvaitsemattomuudesta kun puolustetaan ihmisoikeuksia kuten Venäjän tapauksessa. Kyse on silloin suvaitsevaisuuden vaatimisesta, nimenomaan siis suvaitsevaisuudesta. Vain törppö kuvittelee olevansa nokkela vaatiessaan suvaitsemaan suvaitsemattomuutta.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Niin.

Sensijaan ei ole mitään syytä kiinnittää huomiota seikkoihin joiden takia siellä on osoitettava mieltään perusihmisoikeuksien takia.

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Vastaan tähän ylös vielä kaikille.

Oman kokemukseni mukaan masennus ja alkoholi eivät ole itsemurhan syy vaan niiden takana ovat todelliset syyt.

Masennus, alkoholin ja huumeiden käyttö ovat seurasta esim. tästä aiheesta mistä tässä blogissani kirjoitan.

http://www.hs.fi/kaupunki/Masentunut+nuorukainen+e...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Erinomainen blogi. Aikoinaan arkkipiispa Mikko Juvan silmät aukaisi todellisuuteen hänen oman tyttärensä, joka on homo. Usein on niin, pitäkseen omia kulisseja pystyssä uhrataan vaikka oma lapsensa. Juvaa kunnoitan siitä, että hän aikoinaan tämän tosiasian haastattelussa tv:n välityksellä toi esiin.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Tuo kuvakaapattu ilmoitus oli kylläkin seksin myyntiä, ja maanantaina Päivi Räsänen voikin määrätä sulkemaan tuon internetsivuston parituksesta syytettynä.

USA:ssa onkin tilastoja, joiden mukaan kadulla seksiä myyvistä alaikäistä kodittomista nuorista noin kolmannes olisi sellaisia homo- ja lesbonuoria, joiden uskonnollis-konservatiiviset vanhemmat ovat ajaneet lapsensa kodistaan tämän seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi, tai yrittäneet pahoinpitelemällä saada lapsensa orientaatiota muuttumaan, ja nuori on karannut kotoa. Tyypillinen oikeistolainen ratkaisu tähän epäkohtaan on kuitenkin: LIsää poliiseja ja tiukempia lakeja. RKP:kin on oikeistopuolue.

Suomessa sosiaaliviranomaiset kyllä järjestävät asunnon tällaiselle nuorelle, sillä on hyvin tiedossa, että uskonnolliset seurakunnat vaativat näiden syntisten ajamista pois perheestä. Jos perhe ei hylkää homopoikaansa, niin koko perhe taas heitetään ulos seurakunnassa. Tämä voi olla perheelle vaikeaa, jos perheen sukulaiset, isovanhemmat, sisaret, serkut, ym. kaikki kuuluvat seurakuntaan.

On paljon puhuttu homoteinien itsemurhista, mutta ilmeisesti kyseessä on myytti. Ruotsissa viime syksynä julkaistun tutkimuksen mukaan lähes puolet lesbo-, homo- tai bi-nuorista on harkinnut itsemurhaa. . Suomessa itsemurhaa on vakavasti harkinnut kaikista nuorista aikuisista 9% miehistä ja 14% naisista, kertoo Kansanterveyslaitoksen tutkimus.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

"Tuo kuvakaapattu ilmoitus oli kylläkin seksin myyntiä, ja maanantaina Päivi Räsänen voikin määrätä sulkemaan tuon internetsivuston parituksesta syytettynä."

Mikko Ahola on oikeassa! Kyllähän tämä on selvä seksinmyyntiä!

Aki Mönkkönen

Olipa taas kovia syytöksiä vanhempia kohtaan. Jos et satu tietämään, on ollut maailman sivu tavallista, että lapset muuttavat kotoa pois, olivatpa he sitten heteroita tai homoja. Sekin on melko yleistä, että ei toivotut suhteet ajavat perheen kriisiin, josta seuraa välirikko, edelleen seksuaalisuudesta riippumatta.

Monilla nuorilla on elämä hakusessa, nykyään yhä enemmän puuttuu elämänhallinta. Näitä nuoria on vaikea opettaa hallitsemaan impulsiivisuuttaan, taustalla on ehkä ylivilkkaus tms. käytöshäiriö. He tarvitsevat ammattiapua ja tietenkin välittämistä myös vanhemmilta.

On myös monenlaisia vanhempia. Joillakin elämänhallinta on mennyt poskelleen, joko olosuhteiden pakosta tai niistä huolimatta. Tämänkaltainen kasvupaikka ei ole lapselle paras mahdollinen. He tarvitsevat yhteiskunnan tukea.

Vanhemmat ovat elämänkokemuksensa summa ja lapsesta kasvaa tämän kokemuksen hedelmä, kuitenkin itsenäistyminen vaatii aikansa. Vanhemmilla saa myös olla omat näkemyksensä seksuaalisuudesta, uskonnosta ja heillä on oikeus tuoda ne julki vaikka kulkueessa.

Kukaan ei tiedä tulevaisuutta ja jokainen teemme virheitä. Joudumme kohtaamaan eteen tulevat tilanteet yksi kerrallaan ja tässä auttaa usko elämää suurempaan Jumalaan. Hän kohtaa ihmisen aina aidosti juuri siinä tilanteessa ja Hänelle ei mikään ole mahdotonta; http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihm...

Käyttäjän jormah56 kuva
Jorma Härkönen

Kiitos Pertti Lindeman humaanista ja ajattelemaan pysäyttävästä kirjoituksestasi, joka selvästi kumpuaa omista elämänkokemuksistasi.

Toivottavasti saat ainakin enimmäkseen asiallista vastinetta. Tähän aiheeseen liityvät keskustelut kun liukuvat usein enemmän asiattomuuden kuin asiallisuuden puolelle. Kiitos uskonnollisten ja poliittisten hihhuleiden.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

http://www.youtube.com/watch?v=CnOJgDW0gPI

Video joka jokaisen toista kunnioittavan ja rakastavan pitäisi nähdä.

Kirjoitus oli Pertiltä jälleen hyvä, eikä ole siihen mitään lisättävää. Minä vain toivoisin, että ihmiset näkisivät omien tekojensa seuraukset. Esim. rouva Räsäsen ja muiden mielestä nuorten pahoinvointia pitäisi pystyä ehkäisemään, mutta samalla he itse luovat sitä. Ironiaa eikö?

Jouni Haimi

Vaikka pidän tuo pojan vanhempien tekoa eli hylkäämistä vääränä niin silti heillä on oikeus myös tuollaiseen mielipiteeeen ja tekoon.Kaveri on 19 vuotias eli täysyikäinen ja siinä mielessä omillaan.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

http://www.upworthy.com/i-never-thought-id-see-the...

Minun puolestani ihmiset saavat järjestää vaikka tummaihoisten priden, jos tahtovat. Mutta enää emme elä maailmassa missä vähäpukeinen nainen on automaattisesti ilolintu ja tummaihoinen saa pelätä väkivaltaa kaduilla.
Nyt elämmä maailmassa missä homot saavat pelätä väkivaltaa kadulla vain koska pitävät toisiaan kädestä kiinni.
Ovatko heterot koskaan joutuneet samanlaisen rikoksen uhriksi?

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

No ei varsinaisesti rikoksen uhriksi mutta minua on uhkailtu väkivallalla koska kävelin liian lähellä miespuolista ystävääni kadulla. Kyllä muutkin kuin homot voivat joutua vainotuiksi, riittää kunhan teoillaan ja olemuksellaan synnyttävät mielikuvan potentiaalisesta homoudesta.

Olavi Mansikka

Kyllä sitä joudutaan. olen ollut tilanteissa muutaman kerran jossa on ihan sivullisena eli ohikävelijänä kysytty haluanko turpaan. Mitään homoista edes ollut kysymys. Nuori poika joka oli voimien tunnossa. Pari kertaa yrittetty ryöstää kun poijat tai nuoret naiset tulkinneet että olen tarpeeksi humalassa. Ei se ole homojen yksinoikeus olla väkivallan kohteena tänä päivänä

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Anteeksi nyt vain, mutta puhuin samanlaisesta "rikoksesta". En ole koskaan kuullut, että heterofoobisuuden takia olisi mies ja nainen pahoinpidelty koska he sattuivat kulkemaan kaupungilla pitäen toisiaan kädestä kiinni.

En missään välissä väittänyt, etteikö yksikään hetero olisi koskaan kohdannut kaupungilla väkivaltaa, mutta väitin, että yksikään heteropariskunta ei ole, vihamielisyyden takia, joka johtuu heidän seksuaalisuudestaan, kokenut väkivaltaa.

Jouni Haimi

Vivian:

ensinäkin pelko ei ole rikos vaan se onvain pelkoa. kukin pelkää mitä pelkää.Muutta herää kysymys alkaako tuo jatkuva negatiiviten asioiden esilletuominen kääntyä esitäjiään vastaan.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Jouni:
""ensinäkin pelko ei ole rikos vaan se onvain pelkoa.""

Kyllä minäkin myönnän, että pelkään koiria, isoja ja pieniä sellaisia. Mutta minä en pelostani huolimatta kulje kaduilla etsimässä pontettiaalisia koiraparkoja joita voin pelkooni vedoten potkia ja hakata ja ampua vain koska satun kärsimään koirafobiasta.

Sitä paitsi homofobiassa ei ole kyse alkukantaisesta pelosta homoseksuaaleja kohtaan. Homofobia ei ole edes lääketieteellinen pelkotila, koska lääketiede on katsonut, ettei tavallista tyhmyyttä ja kuspäisyyttä voida luokitella sellaiseksi.

""Muutta herää kysymys alkaako tuo jatkuva negatiiviten asioiden esilletuominen kääntyä esitäjiään vastaan.""

Mitä tarkoitat "negatiivisella asioiden esille tuomisella"? Jos nyt tarkoitat sitä, että sateenkaariyhteisön KAIKKI ongelmat katoaisivat sillä, jos he pitäsivät suunsa kiinni ja olisivat hiljaa. Eivät vaivaisi enemmistöjen arkea olemalla ihmisiä, niin silloinko Suomen hallitus ja eduskunta myöntäisivät samat oikeudet heille kuin taikaiskusta?

Jouni Haimi

Tässä ei periaateesa ole kysmys siitä mitä eduskunta säätää vaan siitä mistä eduskunta ei voi säätää ja mistä ei.

Jouni Haimi

ooooooootetaan esimerkiksi tuo tasaarvoinen avioliitto laki. todennäköisesti se menee läpi ja näin ollen siis lain mukaan olette tasaarvoisia. Mutta oletteko sitä käytönössä eli onko samaa paria olevien avioliitto arvostuksessa sama kuin perinteinen? sen näkee sitten.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Niinno, samaahan sanottiin silloin kun alettiin arvottamaan tummien ja valkoisten seka-avioliittoja. Olet hyvin osannut sanoa melkein sanasta sanaan sen lauseen mitä USA viljeli 60-luvulla.
( Mutta oletteko sitä käytönössä eli onko samaa paria olevien avioliitto arvostuksessa sama kuin perinteinen? sen näkee sitten. )

Väitteen todistaa oikeaksi se, että vielä on olemassa sellaisia järjestöjä maailmassa, jotka eivät mitenkään voi hyväksyä tummaihoisia samanveroisiksi valkoisten kanssa: Kuk lux klan, hyvänä esimerkkinä tästä.

Kuitenkin maailmanlaajuisesti enemmistö on noin viidessäkymmenessä vuodessa onnistunut hyväksymään tummat ihmisiksi valkoisten rinnalle, kuten kaikki muutkin ihonvärin variaatiot.

Jouni Haimi Vastaus kommenttiin #29

Jos tuo laki menee läpi niin siloin tuohon kysymykseen tulee 5.3 miljoonaa vastausta koskien sitä ovatko ne avioliitot sitten arvoltaan samoja vai ei.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Voisit varmaan ystävällisesti perustella mistä eduskunta ei voi säätää ja mistä ei voida säätää?

Loppujen lopuksi maan perustuslaki on tehty juuri kaikille maan kansalaisille ei vain sille enemmistölle.
Juuri tällainen ajattelutapa ottaa päähän. "Suomi kuuluu suomalaisille", miten määrittelet suomalaisuuden?
Nekö jotka ovat syntyneet Suomessa? Vai kuuluuko määritelmään jotain muuta?

Jouni Haimi

vääritelet asioita.

Laki ei velvoita esim minuua muutamaan milipidettä esim tasaarvoisesta avioliitolaista jos en sitä halua tehdä.

Mikään laki ei velvoita minua pitämään asioista joista en pidä. ei edes perustuslaki.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

En ole väittänyt, että sinun PITÄÄ muuttaa mielipidettäsi - minun puolestani saat olla ihan mitä mieltä mistäkin asiasta, mutta sinä ET voi omaan mielipiteesi vedoten rajoittaa muiden elämää ja oikeuksia.

Tähän väliin voin myöntää olevani hiukan todeta olevani sovinisti, mutta se, että minä olen sitä mieltä että keskiverto nainen on tyhmä humalassa, ei takoita sitä että aloittaisin säätämään lakia joka kieltää Suomessa naisilta kokonaan viinan nauttimisen. See my point!?

Jouni Haimi

En periaateessa yksin. Mutta jos tuo mielipide on sama kuin enemistön niin siloin asia on vähän eri.Miksikö? koska lopunpäiten enemistö määrittelee sen mikä vähistön asema on.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka Vastaus kommenttiin #34

Olet väärässä. Tai tuollainen logiikka ei missään nimessä saisi olla valtapeliä.

esim.
Maailmassa on kohta 7 miljr. ihmistä, näistä noin 4 miljr. on tummaihoisia, joten valkoisia on vain 3 miljr.
Samaa logiikkaa noudattaen tummaihoiset siis voisivat enemmistönä päättää mikä valkoisten asema on.

Tai...
Koska fyysisesti terveitä ihmisiä on enemmän kuin vammaisia, niin jos tapreeksi monta samalla tavalla ajattelevaa ihmistä kokoontuu, niin he voivat yhdessä enemmistönä päättää mikä vammaisten asema on... kenties vaikka tämä enemmistö tahtoisi avata Auswitchin uudestaan?

Huomaatko oman logiikkasi heikkouden? MINÄ huomaan sen.

Jouni Haimi

periateessa kylläjoshe sitä ylivoimqaa pystyvät ja haluvat käyttää.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Eli sinun mielestäsi enemmistön valta ja vähemmistöjen sorto on hyväksyttävää - vaikka he hankkisivat valtansa väkivallalla? Sitten et varmaan näe mitään väärää Natsi-saksan käytännöissä, juutalaiset olivat vähemmistö ja Hitler tahtoi vain käyttää sitä ylivoimaa ja väkivaltaa - problem solved!

Mahdatko enää ajatella noin, kun USA päättää tehdä koko maailmasta ison USAn väkivaltaa käyttäen?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset