PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Uskonnollinen vakaumus vai natsiaate?

Älä keskeytä lukemistasi ensimmäiseen lauseeseen vaikka se ei Sinua miellytä!

Uuden avioliittolain vastustuksessa ei näytäkään olevan kyse uskonnollisesta vakaumuksesta vaan natsiaatteen juurruttamisesta Suomen yhteiskuntaan. Käyttäen hyväksi politiikkaa ja pelottelua, niin ikuisella kadotuksella kuin arjalaisen rodun katoamisella, ”homokortilla” ja ”venäjäkortilla”?

Nämä asiat ovat tulleet nyt selviksi parin viikon aikana. Ensin Hetero Priden natsitervehdykset, rajoitukset kansanedustajien äänestysoikeuteen, Venäjän kosiskelu ja nyt vielä natsitervehdykset Eduskunnassa – Suomen poliittisessa sydämessä. Helsingin Sanomat tänään " Kansanedustaja Hirvisaaren vieras teki natsi­tervehdyksiä eduskunnassa"

Joku imaami taisi sanoa, että Eduskuntatalon salossa tulee vielä liehumaan islamin lippu, mutta nyt näyttää siltä, että siellä liehuu ensin hakaristilippu, siltä tämä poliittinen vehkeily on alkanut nyt näyttämään.

Sellaisenko Suomen me haluamme?

Suomi, suomalaiset ja Suomen yhteiskunta on tänä päivänä maailman huippua mitattuna erilaisilla mittareilla.

Suomessa ihmiset ovat onnellisia, tasa-arvo on kohdallaan (kun sitä vielä vähän viilataan) , koulutus on maailman huippua, Helsinki on maailman pääkaupungeista parhaita paikkoja asua jne.

On totta, että vanhusten hoidossa on merkittäviä puutteita, jotka varmaan yhteistuumin saadaan korjattua ja kuntoon.

On aivan selvää, etteivät kaikki ole tyytyväisiä ja kaikilla ei mene hyvin. Mutta Suomessa on se hyvä puoli, että kaikilla on mahdollisuus kouluttaa itseään, yrittää ja työskennellä. Suomessa on yhteiskuntarauha ja aika tyytyväiset ihmiset. Nämä seikat antavat kaikille mahdollisuuden menestyä ja elää hyvä elämä. Jos tämä yhteiskunnan pohja tuhotaan, jonkun poliittisen aatesuunnan valtapyrkimyksien takia, niin silloin menestymisen mahdollisuudet ovat vain poliittisella eliitillä ja heidän lähipiirillään.

Valitettavasti aina on niin, että pienenkin veneen pohjassa on enemmän reikiä, kuin on korkkeja, joten välillä joudutaan ottamaan yhdestä reiästä korkki ja laittamaan se toiseen reikään. Ymmärrettävää on se, että silloin toisesta reiästä pohja vuotaa. Mutta se ei tarkoita sitä, että vene uppoaisi, sillä aina voidaan myös yhdessä äyskäröidä.

Onko nyt tarkoitus repiä näitä korkkeja enemmänkin irti ja heittää ne yli laidan?

Valitettavasti siinä pelissä suurimmat kadottajat ovat juuri ne ”kansan syvät rivit”. Tällaisissa yhteiskunnallisissa muutoksissa pätee se vanha sanonta: Heiltä, joilla ei ole otettakoon se vähäinenkin ja annettakoon se heille, joilla on!

Nyt toiset näyttävät sahaavat sitä oksaa millä istuvat!

Tämä kirjoitukseni ei ole tarkoitettu yhden ainoan puolueen kaikille kannattajille ja poliitikoille vaan sen kiihkoaatteelliselle osalle, jonka näen tuhoavan Suomen hyvinvoinnin ja yhteiskunnan!

Suomi kuuluu kaikille, ei yhdelle äänekkäälle ryhmälle. Suomalaisia on 5,5 miljoonaa erilaista ihmistä ja mielipidettä. Tähän saakka, ne mielipiteet ovat sopineet yhteen veneeseen, mutta nyt osa niistä yritetään heittää laidan yli. Äärilaidalta niitä näytetään viskottavan veteen.

Kukaan järkevä äänestäjä tai poliitikko ei lähde hakemaan kannatuslukujen nousua synnyttämällä eripuraa ja tuhoamalla yhteiskuntaa! Nyt niin näytetään toimittavan.

Millä rahkeilla minä tämän kirjoitin?

Minä asun jo maanpakolaisena valmiina ulkomailla ja voin tarvittaissa vaihtaa nopeastikin kansalaisuuteni!

Vaikka minulla ei ole lapsia, vaikka minut ryöstettiin valtion hallussa olleen pankin toimesta putipuhtaaksi 90-luvun laman aikaan, siitä huolimatta olen huolissani Suomen lasten ja nuorten tulevaisuudesta, että minkälaisessa ympäristössä ja yhteiskunnassa he tulevat elämään. Onko luonto ja ilma saastuneita elinkelvottomaksi, onko siellä yhteiskunta rauha ja tilaa kaikille suomalaisille ja liehuuko saloissa vielä siniristilippu?

Olin rakentamassa omalta osaltani Suomea ja sen hyvinvointia luomalla satoja pysyviä työpaikkoja. Suoritin kunniakkaasti varusmiespalveluksen ja hoidin samaan aikaan kolme perheyritystämme, koska isäni kuoli armeija-aikanani.

En ole katkera Suomelle, en ole katkera suomalaisille siitä, että minut siellä ryöstettiin ja ajettiin maanpakoon. Olen vihainen konkreettisesti heille ja niille instituutiolle, jotka minut ryöstivät ja sen sallivat.

 

http://www.hs.fi/politiikka/Kansanedustaja+Hirvisaaren+vieras+teki+natsitervehdyksiä+eduskunnassa/a1380682718567

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Suomi on kuitenkin edelleen harvainvalta missä tavallisella rivikansanedustajalla ei juurikaan ole muuta virkaa kuin toimia puoluejohdon kumileimasimena.

Vaalituloksista riippumatta, samat henkilöt ovat notkuneet hallituksessa ja päättävissä elimissä vuodesta toiseen ja tulevat jatkossakin joten ei ole pelkoo että "natseilta" tulisi muuta kuin tuutin täydeltä kuumaa ilmaa.

Urpo Upi Tamminen

Kannattaa mennnä http://www.magneettimedia.com/arkisto/ -sivuille, niin näet oikeaa natsismia. Miksei aloittaja tai moni muu natsikorteilla pelaava ei niihin puutu? No, siksi koska Magneettimedian ja nykyvasemmistoideologian ideologiat yhdistyvät, kun vihollinen on sama.

Toisekseen nykysuvaitsevaisuus on mainio esimerkki natsi-ideologian tavoin "totuuksien" toitottamista ja vihapuheista toisinajattelijoita kohtaan. Vielä kun suuriäänisimmät persuvihaajat ovat vasemmistoideologian pauloissa, niin samalla kun muistutusta tulee natsismista, niin aina "unohdetaan" sosialismin uhrit mm. Neuvostoliitossa, Kiinassa jne., http://fi.wikipedia.org/wiki/Kommunismin_musta_kirja.

Sosialismin perintö se vasta kaamea onkin ja on edelleen. Järjestelmässä tapettiin ja vainottiin/tapetaan ja vainotaan ihmisiä jos jostakin syystä. Valitettavasti tämä aika alkaa muistuttamaan molempia järjestelmiä, jossa mielipiteet on rajoitettu suvaitsevaisuusmittariston rajoituksin.

Odotellaan lähitulevaisuudessa sitä aikaa, kun suvaitsevaisten normien noudattamatta jättämiset vie kaltereitten taakse, kuten ennen sosialismin ja natsismin aikoihin. Kristinuskon vakaumukset ovat ensimmäisiä asioita, joita tullaan kriminalisoimaan.

Aloittajan tarkoitukselliset epätotuudet, kuten yhden Lehdon älyvapaitten tempauksien liittäminen perussuomalaisuuteen on ideologista ja kulttuurimarxismin tuotetta, mutta mitä muuta olikaan odotettavissa.

Itse perussuomalaisten suosioon on syynä vallanpitäjät ja media sekä kuulut perässähiihtäjät, jotka yrittävät vihamielisesti suhtautuen lyödä tavallista kansaa kuin vierasta sikaa. Jos joku muu puolue olisi tuollaisen vihakirjoittelun kohde, niin olisi monta käräjäjuttua menossa.

Lopuksi sanon selvyydeksi, että en ole perussuomalainen.

Ari Lotvonen

100 pistettä! Just noin se on.

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Minä en unohda myöskään Stalinin uhreja, sillä asun osan vuodesta Eestissä ja osaan myös kielen. Tiedän hyvin sen puolen historian.

Melkein kaikkien eestiäisten ystävieni perheistä, joku kyyditettiin Sieperiaan tai teloitettiin.

Kotonani Kainuussa on tehty "vellikello" toisesta suutariksi jääneestä pommista, jotka Neuvostoliitto pudotti kotitaloni viereen. Enoni jäi vangiksi Talvisodassa ja teloitettiin Neuvostoliitossa. Vellikello on profiilikuvani oikealla puolella, harmi ettei se näy kuvassa.

Eli en hyväksy kumpaakaan, mutta nyt on ajankohtainen natsiaate Suomessa!

Urpo Upi Tamminen

Molemmat aatteet ovat menneisyyttä suuressa mitassa ja vain yksittäisiä natsismin puoltajia, mutta kun niillä leimataan esim. maahanmuuttokriittisyyttä tai kristillisestä arvopohjasta kumpuavaa avioliiton pyhyyden vaalimista natsismiksi, niin kyseessä on vihapuhetta. Natsiaatetta toki on, mutta ihan toisessa suunnassa, joittenka ideologia yhdistyy nykyvasemmiston ideologiaan monin kohdin, mutta eihän sitä silloin kritisoida, koska lopulta se kalahtaisi omaan nilkkaan.

Entisajan sosialismin ja kommunismin ihannoimaa porukkaa sen sijaan on maailmalla paljon enemmän, mutta anarkistit ja aktivistit saavat vain päänsilityksiä, kun tietyn ja kovaäänisimmän ideologian lasien takaa katsotaan.

Vasemmistoideologialle on terrorismi paljon ominaisempaa ja monin verroin enemmän esillä niin Euroopassa kuin muualla maailmassa.

Selvyydeksi vain, että puhuin tuossa aiemmassa tekstissä nykyvasemmistosta ja kultturimarxismista, en Neuvostoliitosta. Silti nykuvasemmisto on totalitarismin puolella kuin ennen vanhaan, vaikka lauluissa laulettiin vapaudesta ja tasa-arvosta. Kommunisti- jas osialistivallan totalitarismi on paljon lähempänä tässä ajassa kuin natsismi.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Se oli siinä. Hyvä vastaus Urpo.
:)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset