PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

V*tun rosvot!

Nyt olisi syytä medialla tutkia, että miten nämä ”v*tun aivottomat” ovat varallisuutensa tehneet ja varsinkin heidän vanhempansa?

Paljonko heissä on niitä, jotka hankkivat omaisuutensa ryöstämällä 90-luvun laman varjolla toisilta, kanssaihmisiltään, leivän suusta?  Käyttäen hyväkseen Koiviston konklaavin ohjeistamien tuomarien epäoikeudenmukaisia oikeuden päätöksiä, jotka tehtiin velallisten vahingoksi ja Suomen lain vastaisesti!

Kuinka moni heistä on lapsuutensa ja nuoruutensa ajan syönyt varastettua leipää ja lihonut sillä. Kuinka moni heistä on koulutettu oikeudettomasti hankitulla omaisuudella? Kuinka moni heistä on luonut omaisuutensa vietyään pilkkahintaan toisilta, vuosikymmenien työntuloksena, hankitun omaisuuden vääryydellä ja viekkaudella?

Minun ja sukuni yritys sekä omaisuus ryöstettiin 70%:n alihintaan ja siirrettiin vielä halvemmalla toisille. Niin tehtiin satojen tuhansien suomalaisten omaisuudelle ja niin  heidät siirrettiin yhteiskunnan ulkopuolelle ja heidän lapsensa syrjäytyi. He syrjäytyivät siksi, kun näkivät ja kokivat epäoikeudenmukaisuuden tapahtuvan!

Minä tulen jossain vaiheessa kirjoittamaan blogin meiltä yrityksemme ja omaisuutemme ryöstäneiden henkilöiden lapsille, että he tietäisivät syöneensä vääryydellä hankittua leipää ja nauttineensa ansaitsematonta taloudellista riippumattomuutta meidän kärsimyksemme kustannuksella. Lapset saavat kuunnella isiensä puhelut 90-luvun laman aikaan. Suosittelen samaa muillekin 90-luvun laman aikaan ryöstetyille, että kirjoitatte tarinanne koijareitten lapsille.

Tärkeätä olisi saada  myös tuhansien itsemurhan tehneitten velallisten lasten ja puolisoiden kertomukset tallennettua jälkipolville.

Hävetkää V*tun rosvot!


Osa 11. Katinkullan rakennuttajayhtiön suunnitelmallinen konkurssi 23.10.1992

 

http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/124919-osa-11-katinkullan-rakennuttajayhtion-suunnitelmallinen-konkurssi-23102012

 

Osa 20. Hävetkää poliisit - Hävetkää syyttäjät - Hävetkää tuomarit.

http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149069-salattu-muistio-valottaa-koiviston-tuomioistuin-kritiikkia-pankkikiistoissa

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Olli Polli

Blogi on täyttä asiaa...

Yksi asia mietityttää johtuen Puheenvuoron linjan oikaisusta. Nyttemmin on V*tusta tullut otsikko hyväksytty salonkisana, vaikka jokunen aika sitten sain varoituksen "vißßu" sana käytöstä! Hymyilyttää Hämistä, kunnes huomenna tulee uusi varoitus tästä "vißßusta" !

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Juu ja ilmainen sähkökirja jakoon. Tai eurolla.

Henry

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Miksi ilmainen? Miksi toisen työn tuloksen tulee olla ilmainen tai halpa? Eikö toisen työtä voisi arvostaa edes sen verran että antaa työn tekijän määritellä tuotteelleen hinnan?

Toki jos tekijä tuotteensa laittaa ilmaiseen jakoon, se on hänen oikeutensa. Mutta on kohtuutonta vaatia ilmaista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset