PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Tässä on rasismin yksi syy – on se nyt p*rkele, kun tuomareilla ei ole järkeä!

” Helsingin hovioikeus antoi tammikuussa tuomion, jonka mukaan nigerialaismies sai ympärileikkauttaa pariskunnan nelikuukautisen poikavauvan kotimaansa kulttuuriin vedoten äidin tiukasta vastustelusta huolimatta.”

Jos Suomen oikeusviranomaiset alkavat hyväksymään lasten silpomista ja pahoinpitelyä uskonnollisin perustein, niin se todella aiheuttaa rasismia. Ei kukaan täydessä ymmärryksessä oleva suomalainen ihminen voi hyväksyä lapselle aiheutettua fyysistä kärsimystä. Suomessa jo tukkapöllyn antaminen on kiellettyä saati lapsen pahoinpitely puukolla.

.Tällaiset tuomarit, jotka katsovat oikeudekseen antaa vapauttavan tuomion lapsen ympärileikkauksesta, eli hyväksyvät lapsen fyysisen vahingoittamisen, voisivat erota virastaan tai heidät on erotettava ja asetettava syytteeseen virkavelvollisuuden rikkomisesta.

Miten nämä samat tuomarit voivat tuomita toisen ihmisen vankeuteen, joka vähän puukolla sohaisi toista aikuista ihmistä käsivarteen, reiteen tai vaikka penikseen, mutta voivat hyäväksyä viattomalta lapselta nirhaista puukolla ison palan peniksestä pois (esinahka on yksi oleellinen osa penistä), kun jo yhden hiuskarvan nyppääminen tuottaa kipua? Peniksen esinahka ei kasva takaisin, se on peruuttamaton toimenpide, mutta revityn hiuksen peittää toinen hius.

Lapsi, joka on kaiken inhimillisen suojelun tärkein kohde, niin hänen kehonsa yhtä osaa ei voida leikellä puukolla lain suomin valtuuksin? Sitä ei voi tervejärkinen maalais- ei kaupunkilaismies tai nainen hyväksyä. Sitä ei saa myöskään hyväksyä Suomen laissa ja lainsäätäjä.

Elettäköön Suomessa meidän lastensuojelun ja ihmisoikeuksien periaatteiden mukaan, joka ei siihen taivu, niin tuomittakoon hänet samoin kuin kuka tahansa rikollinen tuomitaan.

Onko seuraavaksi vuorossa se, että lapsi polttomerkitään, jonkun poliittisen puolueen tai uskontolahkon tunnuksella?

Tällaiset oikeuden tuomiot ruokkivat rasismia ja muukalaisvihaa, kun luovutaan lasten- ja ihmisoikeuksista, jotka ymmärretään ja hyväksytään suomalaisten perusoikeuksiin, joiden suojeleminen kuuluu meille kaikille.

Leikelköön aikuiset omia nahkojaan niin kuin itse haluavat, mutta jätettäköön lapset ehjiksi - luojan luomiksi elämän täydellisiksi aluiksi, joihin ei ole mitään lisättävää ja joista ei ole mitään pois leikattavaa. Mikään Teidän Jumalistanne ei luo epätäydellisyyttä, ei ihmistä,  ei olentoa tai kasvia - kaikki ovat täydelisiä ilmetessään.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201402150060603_uu.shtml

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän RikuKiuru kuva
Riku Kiuru

Hyvä kirjoitus muuten mutta koita nyt hyvä mies rajoittaa tuota perusteetonta persuvihaasi.

Niin poikien kuin tyttölastenkin ympärileikkaukset ovat olleet todella paljon esillä PS:n eri edustajien toimesta.
Asiasta ei kauheasti olla vaan lukemassasi Iltalehdessä kohistu, koska PS = rasismi, joten asiaan ei uskalleta ottaa näkyvästi kantaa.

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Kiitti vinkistä, se johtuu siiitä yhdestä perusasiasta! Muuten, mulla ei ole Persuvihaa!

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Jos joku muu kuin persu sanoo persuista jotain, se on persuvihaa.

muokkaus:
Et sinä kyllä näemmä edes sano niistä mitään. Nyt hämmentää.

Pekka Heliste

Juutalaiset ovat saaneet silpoa Suomessa satoja vuosia eikä kukaan ole puhunut mitään.

Veikko Penttinen

Pekka, näin juuri, mutta juutalaiset ovat leikelleet vain valkoisia poikia, siis tulevia valkoisia miehiä ja hehän eivät ole koskaan ollut mikään suojelukohde, eivätkä varsinkaan nykyään.

Vasta kun muut kulttuurit toivat mukanaan, ei vain poikien vaan jopa tyttöjen ympärileikkauksen nousi älämölö ja hyvä oli että nousi.

Tyttöjen barbaarinen silpominen herätti huomamaan, etteihän se poikien silpominen ole kuin pikkuisen vähemmän barbaarinen.

Täysin tuomittavia silti molemmat.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Poikien ympärileikkaukksella on se hyvä puoli, että se rukkoo tehokkaasti nyky-yhteiskunnan ajatusta siitä, että ihmisen koho on pyhä. Mehän suhtaudumme ihmiskehoon aivan liian pyhänä, koemme sen tabuna, johon ei saa koskea millään tavalla. Kehon pyhyyden loukkauksia ovat mm. kehon tatuoiminen, lävistysten teko, arpitatuoinnit, kauneusleikkaukset, laihdutusleikkaukset ja sukupuolenkorjausleikkaukset.

Kyllähän poikien ympärileikkauksesta joitain haittoja on miehille, mutta siitä tuohtuminen perustuu lopuolta tähän kokemukseen kehosta pyhänä asiana. On kuitenkin parempi suhtautua ihmiskehoon profaanina, maallisena asiana, ja sallia eri kulttuureilla ja alakulttuureille fyysinen kehoon puuttuminen.

Käyttäjän marjukkakaakkola kuva
Marjukka Kaakkola

Kysymys ei ole mistään 'pyhyydestä' vaan lasten oikeuksista. Kuten blogistikin kirjoittaa, aikuiset leikelkööt itseään vapaasti jos se tapahtuu omasta tahdosta.

Lapsella pitää olla oikeus lain suojeluun, nyt Suomessa todistetusti ei ole.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Juuri tällaista kehon pyhyyttä lapsen pyhyyteen vedoten. Vanhemmat eivät saisi teetättää lapselle edes lävistyksiä, eikä reijittää korvia korvakoruihin.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #7

Hyväksytkö Mikko lapselle, myös tatuoinnit jos vanhemmat haluavat? Se on eri asia jos lapsi itse haluaa korvakorut tai lävistyksen. Silloin se on lapsen oma tahto. Harvempi aikuinen on varmasti edes laittamassa lapsellensa lävistyksiä. Ne korvakorun reiät menevät kyllä ajan kanssa umpeen, mutta esinahka ei kasva takaisin...

Kyllä Suomen valtion pitäisi taata kaikille lapsille ruumiillinen koskemattomuus, myös sukupuolielimien kohdalla!

Käyttäjän JanneSarkkinen kuva
Janne Sarkkinen Vastaus kommenttiin #7

En ymmärrä miten voit puhua kehon pyhyydestä ja lapsen pyhyydestä samassa lauseessa. Perusteletko tosiaan lasten ympärileikkauksia "kehon pyhyyden tabusta luopumisella"? Eli sinun kehollesi olisi saatu - melkeimpä pitänyt - lapsena leikellä? Onneksi tilanteen voit korjata näin aikuisiällä ihan omatoimisesti. Ei muutakuin leikkomaan, lävistämään ja tatuoimaan Mikko hyvä! Jokainen saa tehdä omalla kehollaan mitä haluaa, mutta toisten kehot (erityisesti pienen lapsen) eivät onneksi ole vapaata riistaa.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Miesten ympärileikkaus muinoin perustunut terveydelliseen näkökohtaan, hygieniaan. Naisten silpominen sitävastoin perustunut miesten itsekkäisiin omistushaluisiin näkökohtiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset