PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Lyhyt „sunnuntaisaarnani“ Teille blogistit.

 Unohtakaamme poliitiikka yhdeksi päiväksi, unohtakaamme työasiat hetkeksi. Katselkaamme ympärillemme, ystävälliset sanat elämänkumppanille, rakastetulle, ystävälle, lapsillemme ja läheisillemme, me saamme ne takaisin moninkertaisesti.

Eläkäämme tämä päivä tässä hetkessä ilman historiaa tai tulevaisuutta – vain nyt tässä hetkessä ja päivässä.

Eilinen oli ja meni, tulevaisuudesta emme tiedä, joten nauttikaamme itse ja antakaamme hetki toisille – tuntemattomille.

Elämämme on vain muutamat kymmenet joulut ja juhannukset, joten tämäkin päivä on arvokas.

Murheet oli, uudet tulevat, joten unohtakaamme ne. Eläkäämme vain tätä lyhyttä hetkeä, päivää, joka koskaan ei tule enää takaisin.

Minulla on paljon murheita, mutta en minäkään voi elää niiden kanssa tänään, sillä yhden päivän, vaikka vain 12 tuntia, voin päättää olla murehtimatta – se on meidän ajatusten vapaus – unohda murheesi hetkeksi, niin jaksat ne myöhemmin kantaa.

Hyvää pyhäpäivää kaikille Teille – kotona, työpaikalla tai vierailla mailla!

ps. jos löysit tästä päivästä jonkun iloisen asian, niin kirjoita se tähän muutamalla sanalla - toisille löydettäväksi ;-)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Kiitos Pertti! Liian moni keskityy juhlahetkiin tai sitku-ajatteluun. Jokainen eletty päivä on mennyt, siksi kannattaa nauttia tästä.

Tämä päivä on vielä avaamaton kirja, mutta eilisestä muutama huomio: Aikuisluisteluryhmässämme tuli tieto kevätnäytöksestä ja osallistumisesta siihen eli pääsen esittämään jotain huojuvaa puuta samalla kun nuoret kirmailevat "metsässä"; illalla taas olin teatterissa ihan kivasti laittautuneena, vieressä istui hauska, kulturelli ja keskustelutaitoinen aviopari ja toki myös "Mielensäpahoittaja"-näytelmä oli taiten tehty, vaikka Kuopion teatteri onkin vielä evakossa.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

"Eilinen oli ja meni, tulevaisuudesta emme tiedä, joten nauttikaamme itse ja antakaamme hetki toisille – tuntemattomille."

Tämä lause toi minulle hyvän olon. Sen pitempää en lausu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset