PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

IS: Janukovitsh: "Ukrainassa on nyt fasistien valta"

  • Venäjän natsit
    Venäjän natsit
  • Kotimaiset natsit
    Kotimaiset natsit

Näin otsikoi Iltasanomat tänään. Täytyy ymmärtää kaksi asiaa Venäjän propagandasta.

1) Tämä tiedotustilaisuus ei ollut suunnattu länsimaihin vaan ainoastaan Venäjälle, Ukrainaan ja varsinkin Krimille. Tämä tiedotustilaisuus järjestettiin siksi, että venäläisille voidaan tämä viesti välittää Krimille, jossa näkyy vain Venäjän valvottu televisio. Tiedotustilaisuus täytyi järjestää näyttäväsi, että Venäjän tiedotusvälineet voivat ”rehellisesti” näyttää sen kansalaisilleen ja höystää sopivalla propagandalla. Tärkeätä on näyttää, että tiedotustilaisuudessa on paljon toimittajia, sitä kautta sille saadaan uskottavuus.

2) "Ukrainassa on nyt fasistien valta" Tämä lausahdus on se tavallisin, jolla vieläkin voidaan venäläisiä pelotella. Suomesta voitaisiin sanoa samoin, sillä onhan meilläkin hirvensaaret, niikot, oinoset, halla-ahot, hakkaraiset ja toiset heidän laisensa Eduskunnassa. Niin Suomessa kuin Ukrainassa riippuu äänestäjistä, että kuinka paljon valtaa me heille annamme.

Täkeintä on tukea Ukrainan nykyistä hallitusta tulevien vaalien järjestämisessa, että niistä varmasti tulee avoimet, rehelliset ja vapaat! 

Täytyy myös muistaa, että fasistit ja natsit ovat Venäjällä Kremlin suojeluksessa hakatessaan esim. homoseksuaaleja. Venäjän Duuman hyväksymä homoseksuaaleja syrjivä laki on kuin suoraan Natsi-Saksasta.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288663985120.html

http://revsocs.wordpress.com/2013/08/26/russias-anti-gay-law-and-the-rise-of-fascism/

 

Tästä viedosta voit tutustua Venäjän natseihin:

http://www.youtube.com/watch?v=aLUxuq-E9yA

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset