PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Mitä Putinille tapahtui viimeisen vuoden aikana?

Putin sanoi 15.3.2013 näin:

Putin: Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen korjatakseen rajavirheitä.

Uskon, että bolshevikit yrittivät korjata historiallisia virheitään, joita he tekivät vuonna 1917, Putin sanoi puheessaan sotahistorioitsijoille.

"- Täytyy tehdä kaikkensa, jotta meidän paikoin verinenkin historia olisi esimerkki sille, ettei mitään tämäntapaista tule toistumaan tulevaisuudessa, Venäjän hallitusta lähellä oleva sanomalehti kertoi Putinin sanoneen tilaisuudessa."

http://yle.fi/uutiset/putin_neuvostoliitto_hyokkasi_suomeen_korjatakseen_rajavirheita/6539646

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Aika pahanenteinen lausunto. Stalin perusti 1939 Terijoen hallituksen, joka olisi ottanut Suomessa vallan, kunhan voittoisa puna-armeija olisi valloittanut koko maan. Stalin tarkoitti etenemistä aina Tornion joelle saakka. Joukkoja oli käsketty ehdottomasti olla ärsyttämättä ruotsalaisia.

Helsingin valtaus oli hyvin valmisteltu. Valmiina olivat sekä liput että paraatijoukot ja Otto Villen puhe ja Shostakovitshin tunteellinen sävellys. Se oli kooste suomalaisista kansansävelmistä.

Siis Putinille ei riitä Pietari Suuren eikä Stalinin raja, vaan hän hamuaa Aleksanteri I:n rajaa. Kaikkein tärkeintä on tässä kuitenkin Ahvenanmaa. Se kuului Suomeen ja joutui Venäjän valtaan. Mutta miten käynee nyt? Herra tietää, mutta ei vielä kerro.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Mitä Lännelle tapahtui viimeisen vuoden aikana?

"Viktor Janukovitsh on vakuuttunut, että Ukrainan laillisen vallan syrjäyttäminen suunniteltiin länsimaissa, eikä kyseessä ole ensimmäinen tämänkaltaisen skenaarion esimerkki, sanotaan Janukovitshin vetoomuksessa Ukrainan kansalle."

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Eiköhän se tapahtunut näin. Ensin Ukrainan entisen presidentin Viktor Juštšenkon myrkytys? Kunika ollakkaan venäjämielinen Viktor Janukovytši pääsi valtaan ja ujuttamaan Venäjän turvallisuusjoukot hoitamaan Ukrainan turvallisuutta. Samalla taidettiin vaihtaa pääsyyttäjä ja paljon muita, jotka aukaisivat Putinille portit Krimille.

Janukovytš ei ollut koskaan ukrainalaisten presidentti !

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Tänään lisätietoja:

"Putinin ex-avustaja ruotsalaislehdessä: Putin haluaa myös Suomen"

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-128867132723...

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Illarianov on kymmenen vuotta sitten Venäjällä kaikista tehtävistään erotettu loikkari. Asuu nykyisin Yhdysvalloista. Väittää että ilmastonmuutos on propagandaa ja että köyhät estävät globaalin järjestelmän toiminnan? Jos IS lainaa höyrypään lausuntoja, se on vain merkki lehden pahenevasta russofobiasta.

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Onneksi heitäkin on, jotka ovat uskaltaneet lähteä ja kertovat meille Putinin todellisia ajatuksia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset