PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

YLE:n ansiokas yhteenveto yrittäjien ryöstöstä 90-luvun pankkikriisin varjolla.

Nyt on viimeinen hetki vaaliehdokkailla tutustua 90-luvun pankkikriisin todellisiin tapahtumiin.

Kirjoitan yleensä pitkiä blogeja, mutta nyt en vie aikaanne omilla kirjoituksillani, mutta käyttäkää aikaanne katsomalla alla olevasta linkistä kolme YLE:n ohjelmaa, niin tiedätte miten yrittäjiä ryöstettiin Esko Ahon hallituksen toimesta. Seurauksena oli kolme kuollutta ja lähes kolmekymmentä haavoittunutta, kotien menetykset ja maanpakolaisuus, ne asiat selviävät alla olevan kommentini toisen blogin linkistä.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/09/02/taistelu-katinkullasta

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Alla olevasta blogini linkistä voitte lukea ne järkyttvät seuraukset, jotka Esko Ahon ja Iiro Viinasen hoitama pankkikriisi sai meidän suvussamme aikaan. Kuolleita ja haavottuneita, kotien menetykset ja valtavaa kärsimystä:

http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176316-t...

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Alla olevasta linkistä voit katsoa, että miltä minusta tuntuu 23-vuoden jälkeen ryöstöstämme:

http://areena.yle.fi/tv/2270124

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Meille ryöstetyille yrittäjille on luvattu ja luvattu oikeutta, mutta yli 20 vuoteen sitä päivää ei ole tullut. 65 000 yritystä kaadettiin, aiheutettiin 500 000 työttömyys, 100 miljardin valtionvelka ja 14 500 ihmisen turha itsemurha! 14500!!! Jossain haastattelussa Aho ja toisaalla Rehn väittivät 90-luvun olleen erinomaista talouspolitiikkaa, kun tuettiin pankkeja. AI MITEN?

Suomi on edelleen 100 miljardia velkaa, koska Rehn kopioi 90-luvun mallin Kreikkaan. Taas tuettiin pankkeja -nyt Keski-euroopassa! Taas on Suomessa 500 000 työtöntä ja 57 000 nuorta aikuista syrjäytyneinä 90- luvun perusteella.

Suomen kansan on syytä näissä vaaleissa vaihtaa päättäjät. Äänestäkää uusia puolueita, uusia ihmisiä. Nämä vanhat ovat pettäneet tämän kansan liian monta kertaa - erityisesti yrittäjät! Me tiedetään 25 vuoden kokemuksella, mitä tapahtuu, kun äänestyspaikalta valot sammuvat. Lupaukset unohdetaan ja sama vanha jatkuu. Ei anneta sen tapahtua enää!Suomen kansalla on nyt valta - näytetään se!

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fm.tal...

Tämä linkki kannatta lukea jokaisen! Ajatelkaa koko Suomen valtiontalous ajettiin alas näiden tyyppien toimesta. Kaiken lisäksi ryöstettiin laittomasti rehellisten sukujen ja yrittäjien omaisuudet! Nämä miehet pitää saada vastuuseen. Omaisuudet valtiolle ja soppajonoon leivättömän pöydän ääreen ilman palkkaa. Hannele Pokka ennusti 92, että tästä syntyy meteli, kun kansa tajuaa. Pidetään huoli, että jokainen veronmaksaja tajuaa, missä meidän yhteiset rahat ovat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset