PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Lätkämatsien tuomaripeli ärsyttää, mutta tuomioistuinten ei?

  • Iltasanomat 15.5.2015
    Iltasanomat 15.5.2015

”– Kisoja seuratessa on tullut sellainen fiilis, että politikointi näkyy tuomaritoiminnassa. Hyvät veljet jeesaavat toisiaan, Levonen lataa.” (Iltasanomat 15.5.2015).

Pari päivää sitten kirjoitin blogin, jossa vaadin muutosta oikeudenkäynteihin, että niistä tulisi vihdoinkin puolueettomia, mutta se ei hetkattanut ketään, vaikka vahingot ovat suuremmat ja kauaskantoisemmat, kuin väärin tuomitussa lätkämatsissa.

Ehkä nyt ymmärrät paremmin, kun luet alla olevasta linkistä blogini nykyisestä tilanteesta tuomioistuimissa, joissa jaetaan vääryyttä ei oikeutta: Klikkaa hiirellä alla olevaa linkkiä.

http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195137-positiivisia-mietteita-hallitutusneuvotteluista

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Oikeuslaitos on menettänyt täysin uskottavuutensa ja siihen suhtaudutaan sen mukaisesti. Urheilutuomareihin puolestaan luotetaan ja pienetkin poikkeukset tästä yleensä rehellisestä linjasta ärsyttävät.

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Urheilua seuraa moni ja kokee siitä jotain ymmärtävänsä. Yksittäisiä oikeusjuttuja taas ei pääsääntöisesit seuraa kuin niiden osapuolet ja muut prosessiin viran tai palkan puolesta osallistujat. Ei ole mahdollista saada suurta yleisöä kiinnostumaan oikeusmurhista, etenkään talouteen liittyvistä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset