PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

En kirjoita blogejani itseni takia, vaan teidän vuoksi.

  • Kuva 1, Isoisäni Oskari 50-luvulla
    Kuva 1, Isoisäni Oskari 50-luvulla
  • Kuva 2, Isäni Reino ja äitini Lliian 50-luvulla
    Kuva 2, Isäni Reino ja äitini Lliian 50-luvulla
  • Kuva 3. Minä 18-vuotiaana töissä Jäätiön Lomakylässä, jossa on nyt luomani  Katinkulta
    Kuva 3. Minä 18-vuotiaana töissä Jäätiön Lomakylässä, jossa on nyt luomani Katinkulta

Minun elämäni oli ja meni. Ainut mitä odotan innolla, että elämäni loppuisi nopeasti.

Ymmärrän, että blogieni lukijat ajattelevat, että haen itselle oikeutta, niin myös viidelle veljelleni, kun meidät ryöstettiin. Valitettavasti olette väärässä, sillä minä pärjään eläkkeelläni, äitini ja kaksi veljeäni tapettiin jo Esko Ahon hallituksen toimesta, yksi veljeni kuoli sairauteen, joten vanhinko on jo tapahtunut. Ei kukaan teistä voi tuoda rakasta äitini ja rakkaita veljiäni takaisin elämään kanssani.

Veljieni lapset pärjäävät nyt ihan hyvin. Osa heistä käy töissä toisilla. Osa on yrittäjiä ja työllistävät toisia. Yksikään veljieni 13:sta lapsesta ei ole sosiaaliturvan varassa, yksikään heistä ei ole alkoholisti tai rikollinen. Veljieni lapsilla on elämänkumppanit ja lapset. En tiedä, että ymmärtävätkö he, kuinka vahvat olivat heidän vanhempansa ja isoäitinsä, että heidän ei tarvinnut kokea pelkoa, ei nöyryytystä, vaikka heiltä vietiin kodit ja yritettiin viedä tulevaisuus? Vaikka SKOP:n pankkiiri sanoi puhelussaan keväällä 1993 yrityksemme avainhenkilölle, ”Ei mene kauan, kun saamme Lindemanin suvun sosiaaliturvan varaan”. Se oli se henki, jolla lahdattiin Suomen itsenäisyyttä rakentaneitta sukuja, ei vaan meidän perhettä vaan tuhansia muita perheitä. Niitä perheitä, jotka olivat antaneet lapsensa velivenäläisen aseitten tapettavaksi, että Suomen itsenäisyys säilyisi. Meidän isämme veli tapettiin venäläisten toimesta. Meidän kotiamme pommitettiin venäläisistä pommikoneista, mutta säästyimme siltä hävitykseltä. Meidät tapettiin Suomen valtion veronmaksajien tukemien pankkiirien toimesta 1990-luvulla. Hävitettiin koko suku, joka oli tehnyt vuosisadan töitä oman sekä yhteiskunnan eteen.

Ei ole mitään muuta suurempaa kärsimystä ihmiselossa, kuin kärsiä veljien perheitten puolesta, kun ryöstettynä, ei voi tehdä mitään. Katsoa sivusta, kun viiden veljen kodit ryöstetään valtion haltuun joutuneen SKOP pankin toimesta. Kun yrityksemme kaappasivat pankkiirit ja heidän myötäpuolenaan henkilöt, joille olimme luoneet arvokkaat työpaikat ja menestymisen mahdollisuuden tulevaisuudessa. Se päivä 23-vuotta sitten, kun veljeni täytyi ottaa alaikäiset lapsensa pois koulusta, kotiinsa turvaan, jonka pankki ryösti heiltä.

Tuskin kukaan teistä blogini lukijoista voi ymmärtää sitä kärsimystä, jonka koin veljieni perheitten puolesta, kun heidät ajettiin pois kodeistaan. Alaikäiset lapset eivät voineet ymmärtää, miksi heidän kotinsa, omat huoneensa annettiin vieraille?

Näin tehtiin tuhansille suomalaisille lapsille, vietiin heidän turvallisiksi pitämänsä koti.

Näin tehtiin Esko Ahon ja Iiro Viinasen toimesta. He halusivat tuhota kymmenien tuhansien lasten ja perheitten elämän, että voivat nostaa itsensä alttarille palvottavaksi.

Tänäkään päivänä Esko Aho ja Iiro Viinanen eivät ymmärrä minkälaisen tuhon ja kärsimyksen he saivat aikaan.

Heistä kumpikaan ei ole pyytänyt anteeksi, eivät ole edes hautaamistaan odottaessaan nöyrtyneet kertomaan, että miksi tuhosivat Suomenmaan ja isänmaansa, joka antoi heille mahdollisuuden elää vapaudessa?

Katso nyt näitä kuvia, jotka ovat blogissani. Isoisäni, kuva 1. Hevosemme ”nimeltään Lelu”. Isoisäni teki töitä Katinkullan eteen vuodesta 1929, menettäen sodassa poikansa. Isäni ja äitini tekivät, kuva 2. töitä Katinkullan eteen vuosikymmenet. Minä ja viisi veljeäni teimme lakkaamatta töitä 24/7, että meillä oli varallisuutta ja tietotaitoa rakentaa 500 ihmiselle pysyvä työpaikka, niin kuin minä tein. Kuva 3. minä 18-vuotiaana. Ei presidentti tai kukaan mukaan kertonut sitä, että tein tyhmyyksissäni töitä satojen perheitten hyväksi, en poiminut vain mustikoita, joilla olisin päässyt lehtien lööppiin. Järkyttävää on ollut seurata, että mitä valtion presidentti arvostaa ja mitä ei? ps. moniko teistä muistaa sen marjanpoimijan nimen? Tuskin monikaan, mutta kaikki muistavat hänet, joka kirjoitti poimijalle. Poliitinen kampanja toimii, mutta se  ei ruoki kansaa. Hänet, jotka muistatte, ei ruoki kansaa, mutta se nuori marjanpoimija tuo teille leivän pöytään, mutta hänen nimeään Te ette muista. Ymmärrättekö?

Kaikki nuoruuteni kesät menivät töissä perheyrityksessämme Jäätiön Lomakylässä Vuokatissa, Katinkullan tontilla. Tämä kuva on 70-luvun alkupuolelta, olin ehkä 18v?

Kesälomat tein töitä lomakylässä tähän tapaan:

Ensin 9-vuotiaana, 1966, hoidin vedenkuskausta maitokärryillä ja saunojen valmistuttua lämmitin kahta saunaa joka ilta 16-23 välisen ajan. Kaksitoista kesäisenä aloin myymään myös kioskissa ja kahvilarakennuksen valmistuttua olin myös leirintäalueen vastaanotossa.

15-vuotiaana vastasin pääasiassa vastaanoton toiminnasta sekä yövartioinnista. Muistan kesän, kun olin 17-vuotias. Työpäiväni alkoi aamulla yhdeksän aikaan vastaanotossa ja jatkui yli puolenpäivän. Sen jälkeen hoidin muita leirintäalueen asioita ja välillä alueelta roskankeräystä. Vastaanottoon menin jälleen kello 16 jälkeen, siellä työskentelin kahvion sulkemiseen kello 23 saakka. Seuraava työni jatkui putkeen eli yövartiointi, kiertää alueella ja olla valmiina vastaanottamaan yöllä majoittujat. Kahvilan varastohuoneessa minulla oli sänky, ja yritin siellä nukkua neljän viiden aikaan aamulla, useasti kuitenkin tulevat tai lähtevät asiakkaat herättivät. Heräsin jälleen uuteen työpäivään yhdeksän aikaan aamulla, kun tytöt tulivat avaamaan kahvion. Työpäivän pituus oli joka päivä tarkalleen 24 tuntia ja työviikko 7 päivää. Kesä 1974 meni samalla tavoin töissä koulun loppumisesta koulun alkuun saakka syksyllä. Muistan, että minulla oli ainut yksi vapaapäivä, yksi lauantai, koko kesänä. Samanlaisia olivat muutkin kesäni, kun koulukaverini viettivät kesälomaa.

Näin sain ammattitaidon ja loin Katinkullan, josta tuli kultakaivos kotikunnalleni Sotkamolle ja Kainuun maakunnalle. Siellä oli lokakuussa Suomen Yrittäjien valtakunnalliset päivät, sillä oli kesäkuussa kansainväliset Lions Clubin kokoontumiset. Mainetta ja kunniaa jälleen jaettiin valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toisille törkeällä tavalla.

Minulle annettiin vain mahdollisuus itsemurhaan, johon yli kymmenentuhatta suomalaista yrittäjää ajettiin, mutta minä ja monet muut jäimme kiusaamaan ja kertomaan, että Suomi ei menettänyt itseinäisyyttään silloin, vaan suomalaiset menettivät vapautensa ja itsenäisen Suomen. Presidentillä ei ole enää vaatteita ja pääministerimmekin kulkee alasti - mitä siitä, sillä se on nyt jo maan tapa. Rajat ylittävä korruptio tuhosi kotimaamme.

Miten tällaisesta ryöväämisestä voidaan Suomen valtakuntaa rakentaa ja luoda eteenpän?  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos Pertti, että jaksat!

Esko ja Iiro olivat ulkopolitiikasta määränneen presidentti Koiviston juoksupoikia.

Koivisto halusi Suomen EU-nimiseen liittovaltioon.

ETA-sopimus eli Euroopan talosalueen perustamissopimus oli savuverho, jonka takana ns. vanhojen jäsenmaiden EY-säädökset voimaansaatettiin Suomessa jo vuonna 1992.

Suomen ETA-jäsenyyden ehtoja tarkasteltaessa oli huomattu, että Suomen pankkien vakavaraisuus ei täyttänyt EY:n vakavaraisuusdirektiivin ehtoa, 8:n vakavaraisuutta.
Ehto oli täytettävä 1.1.1995 mennessä. Aika loppui kesken, joten jostakin rahat oli ryöstettävä.

Tätä varten pidettiin Koiviston konklaavi. Koiviston toiveena oli, että tuomioistuinlaitoksen on oltava pankkien puolella velallista vastaan.

ETA-sopimus allekirjoitettiin 2.5.1992 ja Koiviston konklaavi pidettiin 6.5.1992.
Pankkien laittomat vakavaraisuuksien nostamistoimet määrättiin aloitettavaksi 1.5.1992.

Jotkut pankit olivat ottaneet laittomat toimet käytöön jo aikaisemmin.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Virallinen dokumentointi Valtion vakuusrastosta (viite: Kansalllisarkisto):

"Historia tai elämäkerta

Laki Valtion vakuusrahastosta 30.4.1992/379. Valtion vakuusrahasto (VVR) perustettiin keväällä 1992 Suomea kohdanneen pankkikriisin hallinnoimiseksi ja hillitsemiseksi. Rahaston tehtäväksi tuli talletuspankkien vakaan toiminnan turvaaminen ja pankkituen hallinnointi.Valtion vakuusrahasto oli ensimmäisen toimintavuotensa ajan hallinnollisesti osa Suomen Pankkia. Rahasto toimi aluksi lain mukaan suoraan eduskunnan alaisuudessa toukokuuhun 1996, jonka jälkeen se siirrettiin valtioneuvoston alaisuuteen. VVR:lle perustettiin oma hallintoneuvosto, jonka muodostivat eduskunnan pankkivaltuutetut. Hallintoneuvosto hyväksyi vakuusrahaston säännöt ja rahaston tukitoimia koskevat yleiset periaatteet. Nämä periaatteet muodostivat perustan VVR:n ja myöhemmin valtioneuvoston tekemissä pankkitukipäätöksissä asetetuille ehdoille.

Järjestämisperiaate

Valtion vakuusrahaston arkisto on järjestetty arkistonmuodostussuunniteman mukaisesti. Luokituksen pohjana on rahaston diaarikaava, johon on lisätty luokkia säilyttäen rahaston toiminnan alkuajoilta muodostunut provenienssi."

--

Valtaosa asiakirjoista on määrätty sadaksi (100) vuodeksi salaisiksi.
Viimeiset vapautuvat vuonna 2106.

Mitä johtopäätöstä asiasta voidaan vetää?

- taustalla on Suomessa tapahtuneita todella suuria rikoksia.
Monikossa siksi, että vuosina 1992-1994 Suomen korkea valtiojohto teki useita valtiopetoksia, rikoksia, jotka eivät vanhene.

Kaiken rikosvyyhdin taustalla on laton liittyminen ETA:aan EY:hyn ja näiden kautta EU:hun, joka sai oikeushenkilön aseman - yllätys, yllätys - vasta 1.12.2009.

http://jormajaakkola.fi/Valtiopetokset%20Suomessa

Totuusterveisin
Jorma Jaakkola (Kok)

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Pankkien tukemiseksi perustettu Valtion vakuusrahasto on kahdella tavalla laiton.

1.
Valtion vakuusrahasto oli valtion budjetin ulkopuolinen rahasto, jollaisen olemassaolon EY-kilpailulainsäädäntö kielsi.

EY-kuitenkin katsoi läpi sormien Suomessa tapahtuvaa toimintaa, koska tämä ko. rahastotoiminta oli EY:n etujen mukaista. Suomesta saatiin EY:n jäsen.

EY:n etujen mukaista oli myös Suomen velkaannuttaminen Suomen Pankin keskuspankkirahoituksen sijasta.
Valtion budjettia koskeva kokonainen luku IV uudistettiin EY:n vaatimusten mukaiseksi vuonna 1992. Suomeen tarvittiin tarkoituksella tehty lama EY-vaatimusten täyttämiseksi.

Mainittakoon vielä, että Suomen Pankin tilastoihin merkittiin sarake Valtion vakuusrahasto.
Siinäkin tapahtui laittomuus eli vähän yli 20 miljardin markan kirjanpitorikos.
Rahat (20 mrd mk) ohjattiin oikeaan osoitteeseen ja hoidettiin kirjanpidollisesti soveltuvin osin. Näin siksi, että valtio ei EY-kilpailulainsäädönnön mukaan saanut tukea pankkeja.

2.
Valtion vakuusrahasto-lakiesityksen ensimmäisen ja toisen täysistuntokäsittelyn välillä on vain joitakin minuutteja. Vuonna 1992 olleen lain mukaan lakiesitys sai tulla toiseen täysistuntokäsittelyyn vasta kolmantena päivänä.

Oli kiire, koska laki (30.4.1992/379) oli oltava voimassa 1.5.1992.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos Pertti, että etsit ja löysit Valtion vakuusrahastoon liittyneitä Säästöpankkien eläkesäätiöasiakirjoja.

Ne ovat sata (100) vuotta salassapidettäviä, kuten valtaosa Valtion vakuusrahaston, SKOP:in ja Arsenalin asiakirjoista.

Valtionhallinnon kaikkien asiakirjojen pitää olla julkisia.
Salaaminen on diktatuuria.

Valtiohallinnon asiakirjojen salaaminen murentaa demokratian.

Suomi ei ole keväästä 1992 lähtien enää ollut demokratia eikä oikeusvaltio.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Nähtäväksi jää, pystyykö oikeusministeri Lindström järjestämään oikeutta 1990-luvun lamavelallisille.

"Oikeusministeri Lindström: Valtion on korkea aika vapauttaa 1990-luvun laman uhrit"

"Lindström piti tärkeänä kysymyksenä sitä, mitä hallitus aikoo tehdä 1990-velkaantuneille laman uhreille.

– Kun valtio on asettanut nämä ihmiset uhrin asemaan, valtion on korkea aika vapauttaa ihmiset siitä, Lindström linjasi.

Viite:
https://www.suomenuutiset.fi/oikeusministeri-linds...

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Totuus ei pala tulessakaan.

65 000 yrittäjää kaadettiin mielivaltaisesti, Perustuslain ja Ihmisoikeussopimuksen vastaisesti. Edes Rikoslain pakottava pykälä tilitysvelvollisuudesta ei näytä koskevan näitä roistoja, jotka tuhosivat terveen, kannattavan yritystoiminnan Suomesta, kavaltamalla heidän omaisuutensa.

Pankinjohtajat olivat ottaneet valuuttavelkaa, keinotelleet -ohi Suomen Pankin - mutta syyllisiksi leimattiin rehelliset yrittäjät.

14500 itsemurhaa, kun yrittäjä tai takaaja ajettiin ahdinkoon varastamalla, ryöstämällä hänen laillinen omaisuutensa. Heidät syyllistettiin - mutta syy ei ollut heidän. Heitä me emme saa takaisin -koskaan.

600 000 työtöntä, joista osa ei saanut enää elämäänsä takaisin raiteilleen.

v. 2015 nuoria syrjäytyneinä (+ - 25 vuotiaita) 57 000! Elämä edessä ja olet jo työelämän ja koulutuspaikan ulkopuolella.

Me - Suomen kansa - maksoimme pankkitukea, koska rikolliset pankinjohtajat osasivat lobata kansanedustajat. Me maksoimme pääomatukea - siitä ei kerrottu julkisuuteen. Me maksamme edelleen "piilopankkitukea", koska näillä vanhoilla velkakirjoilla kierretään valtion verotusta.

Miettikää hetki, kuinka paljon tämä kaikki on maksanut kansantaloudelle. Siinä vertailussa kestävyysvajeemme on taskurahoja!

Meidän päättäjämme ovat vastuuttomia, omaneduntavoittelijoita, joille kansatalouden ja isänmaan kokonaisetu on sivuseikka - kunhan itsellä riittää fyffeä takataskuun. HÄVETKÄÄ!

Käyttäjän karifa kuva
Kari Fagerström

Valtionhallinto toimii kuin mafia, veljet keskenään ovat toinen toistensa rikosten todistajia ja koska kaikilla osapuolilla on omat "pimeät" puolensa ei lipsumista rivistä tapahdu. Sitä ihmettelen, onko pahuuden lonkerot ulottuneet rajojemme ulkopuolelle, kun edes kansainvälisiltä kentiltä ei apua asian hoitamiseksi löydy.

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

ns. Arsenal sopimuksen teksti vuonna 2000: Norjalainen perintäyhtiö edellyttää, että Suomen -siis itsenäisen valtion - eduskunta ei saa säätää 10 vuoteen lakeja, jotka helpottaisivat velkavankeuteen ajettujen ihmisten asemaa Suomessa! Äänestäjänä en tiennyt v. 2000, että Eduskunnan lainsäädäntövalta oli luovutettu norjalaiselle perintäyhtiölle!

Useat olivat jo maksaneet SSP - SKOP:lle. Osa jopa Arsenalille, mutta ketään meillä ei kiinnosta, että velan, suoritusten ja realsiointien välille pitää tehdä tilitys! Perittävä velka tulee olla oikean määräinen -ilman tilitystä se ei ole sitä - vaan kyseessä on velkojan harjoittama kavallus.

Kuinka monesta kotimaan yrityksestä löytyy tiedot Suomen Pankista? Eipä taida löytyä. Suomen pankin lupa oli pakollinen kotimaan yrityksille.

Käyttäjän Farzad kuva
Farzad Moghaddam pour

Totta puhuen, mitä enemmän tämän maan historiasta tiedän sitä enemmän mua välillä hävettää olla täällä ja käyttää mahdollisuuksia, joiden eteen itse en ole tehnyt mitään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset