PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Luottamushäiriörekisteri poliitikoille. Vastapainona luottotietorekisterille.

Nuoret, tehkää äänestämällä laillinen ja täydellinen vallankumous. Suomen itsenäisyys ja vapaus on sukupolvien työn tulos, älkää antako sitä tuhota.

Lainsäätäjät pitävät nyt yllä, ja ovat hyväksyneet luottotietorekisterin velallisille, aiheuttaen kansalaisten syrjäytymisen yhteiskunnasta velkojien eduksi.

Lainsäätäjämme eivät ole saaneet yksikertaista konkurssimenettelyä aikaiseksi, joka pysäyttäisi päivässä velallisen ahdingon, kiristämisen ja syrjäytymisen, joka maksaa yhteiskunnalle valtavasti. Poliitikoilla on ajatuksena se, että veronmaksajilla on varaa maksaa heidän virheittensä lasku. Aina voidaan korottaa veroja, eläkeikää ja keksiä uusia veroja – Näin meidän äänestäjien, vaaleilla valitsemat edustajat päättävät, kun eivät ymmärrä mitään talouden peruslainalaisuuksista.

Suuryritykset luovat epävarmuuden, pienyritykset luovat jatkuvuuden. Suuryritysten tuotanto voidaan hetkessä siirtää ulkomaille, pienyritys sitä ei edes suunnittele. Suuryrityksen hallinto pyrkii välttämään veronmaksua, ja sen hallinto siirtää yrityksen veronmaksamattomuuden ja omistuksen veroparatiisiin, kun pienyritys pyörittää yritystoimintaa kotipaikkakunnallaan ja maksaa verot Suomeen. Suuryritys irtisanoo satoja tai tuhansia, kun pienyritys pyrkii kynsin ja hampain pitämään huolta jokaisesta ammattinsa osaavasta työntekijästään. Yksityinen yritys tarjoaa pysyvän työsuhteen, joka mahdollistaa työntekijälle tulevaisuuden, mutta monopoliyritys tai ylikansallinen yritys tarjoaa pätkätyöpaikan, jonka varassa ihminen ei voi suunnitella tulevaisuuttaan tai hankkia turvallista omistus- tai vuokra-asuntoa, joka on elämän perusedellytys.

Viimeiset 25-vuotta Suomessa on luotu ja tuettu monopolisoitumista kaupan- ja palvelualalla ja siksi me maksamme viiden euron pizzasta 15 euroa ja euron leivästä viisi euroa. Niitä ylimääräisiä euroja ei makseta bonuksina kuluttajille, vaan ne häviävät kaupanalan valvomattomaan hallintoon ja ulkomaille ylisuurien kauppakeskuksien vuokrien muodossa. Samalla Suomen verottajan ulottumattomiin, jolloin veroa ei kerry suomalaisten hyväksi. Samoin Suomessa toimivat pankit ja kansainväliset yritykset eivät maksa veroja Suomeen vaan ne ohjataan verokikkailujen kautta toisiin maihin. Melkein kaikki suomalaisten maksamat lainan korot valuvat Suomesta toisiin maihin, hyödyntäen toisten maiden sisämarkkinoita, hyvinvointia ja työllisyyttä.

Nuoret, jo nyt ymmärtävät sen, että vanhempiensa ja itsensä työntulokset valuvat Suomen rajojen ulkopuolelle bonuskorttien, pankkien ja ylikansallisten yhtiöiden kautta. Ne menetetyt verot ovat jo nyt suuremmat, kuin kaikki Suomessa palkka-, arvonlisä-, kiinteistö- ja muinaveroina kerätyt valtion tulot yhteensä. Tällaista laskelmaa ei kukaan meidän poliitikoista tai virkamiehistä ymmärrä ammattitaidottomuutta esittää veronmaksajille. Tiedotusvälineet, niiden harvat riippumattomat toimittajat on vaiennettu. Nyt pyritään vielä vaientamaan YLE, niin kuin toiset kansalliset yleisradioyhtiöt EU:n alueella.

Luottotietorekisteri pysäytti yrittämisen 90-luvulla, kun yrittäjiltä vietiin oikeudenmukaisuus tuomioistuimissa, kun yrittäjyyteen kasvaneet kansalaiset ryöstettiin putipuhtaaksi. Sukupolvien yrittäjien työntulokset siirrettiin epäoikeudenmukaisissa oikeudenkäynneissä heille, jotka osasivat vain myydä pilkkahintaan saamansa yrityksen omaisuuden, mutta heillä ei ollut kykyä kehittää ja enemmän työllistää ihmisiä. Niin luotiin nykyisen Suomen viennin alasajo ja innovatiivisuuden köyhyys.

Minä en ole poliitikko, en ole kommunisti, en sosialisti, en kapitalisti – olen vain suomalainen, joka yritän saada meidät puhaltamaan yhteen Suomen hiileen – älkäämme pitäkö tulta yllä naapureitten uunissa, jos meillä itsellämme on kylmä. ja lapsemme paleltuvat kylmyyteen. Pitäkäämme itsemme lämpimänä, niin meillä on voimia auttaa myös toisia.

Ehkä kansalaiset, äänestäjät ja veronmaksajat, voisivat kerätä vaalien välisen ajan tiedot poliitikoista, jotka pettävät heidän luottamuksensa? ”Äänestäjän muisti on lyhyt” ja sitä poliitikot käyttävät hyväkseen. Me äänestäjät voisimme tehdä sille ”lyhyelle muistille” lopun somen kautta.  Luokaamme ” Luottamushäiriörekisteri” poliitikoille. Sen luottamushäiriörekisterin alku voisi olla vuodessa 1991, jolloin Suomi ja suomalaiset ajettiin kansainväliseen velkaorjuuteen, jolloin otettiin neljässä vuodessa koko valtionvelasta puolet, eli 50 miljardia euroa.

Keräisimme vaalien välisen ajan kansanedustajista, ministereistä, presidentistä ja muista poliitikoista karkeimmat ylilyönnit ja kansalaisten vastaiset toimet ja päätökset? Ne päätökset, jotka ovat jakaneet kansaa eniten taloudellisesti. ”Heillä joilla ei ole, otetaan se vähäinenkin pois. Heille joilla on, annetaan se kaikki mikä köyhemmillä on.” Ehkä me äänestäjät saisimme päättäjiksi sellaisia henkilöitä, puolueista riippumatta, jotka oikeasti ajaisivat riippumattomien ja puolueettomien oikeusviranomaisten ja virkamiesten asiaa, syrjäyttäen korruptoituneet kuntien ja valtion hallinnon viranomaiset. Tiesittekö, että harvat uskovaislahkot hallitsevat useita yrtitystoimialoja Suomessa? Ne uskonlahokot keskittävät ostot ja kuntien korruption omille uskonveljilleen. Sitä kilpailua vääristävää ongelmaa ei uskalla yksikään media nostaa esille. Miksi, siksi, että saman uskonlahkon veljet ja sisaret kuuluvat saman lahkon sisäpiiriin, joista osa on Suomen median johtotehtävissä ja poliittisissa päättäjissä.

Ei ole oikein, että pankkiireille on annettu epäoikeudenmukainen valta syrjäyttää yrittäjiä ja muita velallisia yhteiskunnasta. Poliitikkojen täytynee saada kokea se sama, että he ymmärtävät, miltä tuntuu tulla syrjityksi yhteiskunnassa. Poliitikkojen täytyy saada omien kokemuksiensa kautta kohdata se ongelma, kun ihminen ei saa vuokrattua asuntoa, ei saa puhelinliittymää, ei saa vakuutusta, ei saa edes avattua tiliä pankissa. Miltä tuntuu, kun ”Luottamushäiriöinen” poliitikko ei saa työpaikkaa, vaikka kaikki edellytykset koulutuksen, kokemuksen ja ammattitaidon suhteen täyttyvät.

Minä tiedän jo nyt, että vuoden 2018 presidentin vaaleja ei voida voittaa pikkuruisilla Pr-toimistojen näennäisillä vaalitempuilla tai 2019 eduskuntavaalien äänestäjät olisivat unohtaneet nykyisen hallituksen töppäilyjä ja Suomen hyvinvointiyhteiskunnan alasajoon liittyviä ”yhteiskuntasopimusten” pakottavia päätöksiä.  Poijjat, SSS, teidän aika oli vain tämä hetki, mutta Te menetitte puolueittenne kannatuksen, tuen ja tulevaisuuden näiden kuluvan neljän vuoden aikana.

Vuonna 2018 ei palata enää vanhaan Hyvä Veli verkostoituneeseen presidenttiin. Vuonna 2019 ei äänestetä enää peräpohjolassa ja kuihtuvissa maakunnissa nykyisiä puolueita, sillä ”Vapaa Some” on jo silloin ottanut täyden vallan luottotoimittajilta ja –medialta, jotka eivät pysty enää ohjaamaan äänestäjien käyttäytymistä yksipuolisella ja puolueellisella tiedottamisella. Koittaa vapauden aika – kiitos siitä nuorille, uusille äänestäjille, joilla on järki ja isänmaallisuus jälleen päässä ja sydämessä.

Minulla on täysi luottamus siihen, että 90-luvulla syntyneet luovat ”Uuden Suomen”, jota ei hallitse enää pääomia ja varallisuutta keräävät harvat ja valitut, vaan pääomat alkavat liikkumaan synnyttäen uutta yritystoimintaa hajottaen vanhoja kaupan ja palveluiden monopoleja, tuoden oikeudenmukaisuuden takaisin oikeuslaitokseen, kuntien ja valtion hallintoon.

Alkaa Suomen uusi aika, jolloin alkaa itsenäisyytemme uusi vuosisata – todellinen taloudellinen ja yhteiskunnallinen tasa-arvo, joka ei ole kommunismia, ei sosialismia, ei kapitalismia, vaan niiden harmoninen yhdistelmä – vapaus ja toistemme arvostaminen, niin ihmisinä, kuin yksilöiden elämän ainutkertaisuuden hyväksymisenä. Kaikki yhteiskuntajärjestälmät ovat hyviä tai huonoja, mutta ne toimivat valtion hyväksi vain silloin, kun ne ovat äänestäjien valvonnassa. Seuraavissa vaaleissa se on somen kautta mahdollista.

Saavutamme hetkeksi ajanjakson, jolloin poliitikot ja virkamieskunta ymmärtää, että meidän kaikkien elämän hyvinvointi on sidoksissa keskenään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Jälleen kerran, Pertti kertoo taloutemme alennustilan syyt ja myös sen, mitä pitää tehdä. Nämä samat ryöstäjät jatkavat Suomen valtion verovarojen siirtämistä omille tileilleen edelleen v. 2016. Veronkierto on aivan yleistä ja sitä tehdään väitetyillä veloilla, joista esim pankki ei kykene näyttämään edes saamistodisteita eli velkakirjoja. Tällaisilla nk. luotttappioilla kierretään valtionveroja. Missä on se tutkintaan varoja saanut talousrikostutkija, joka aloittaa perkaamaan näitä tapauksia. Voin luvata, että se ihminen saa aika muhkeat komissiot valtiolle takaisin saaduista miljoonista -eikös näillä ole provisio palkka?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset