PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Älkää tappako suomalaisia yrittäjiä, verojen kerääjiä

Eduskunnassa ja hallituksessa voi olla fiksuja ihmisiä, mutta yrittäjien elämää ja yritystoimintaa ymmärtämättömiä siellä on valitettavasti suurin osa.

Suomen kansantalouden perusta on pienyrittäjät, ei valtiovallan tukemat monopoliyritykset, tai kuntien ja valtion hallinto.

Kauppojen aukiolojen vapautus vahvistaa vain kaupan- ja palvelualan yrittäjyyden tuhoa. Presidenttimme Niinistö, ollessaan Lipposen hallituksen oikeusministeri, ajoi jo silloin yksityisyrittäjien tuhoa, nyt hän saa sen tuhon presidenttinä vahvistaa, avaten portit ylikansallisten yhtiöiden voitonkululle ja kansallisille monopoleille.

Tämän vuodenvaihteen illan vietin maanpakolaisena Espanjassa suomalaisten yrittäjien seurassa. Yrittäjien, jotka työllistävät satoja suomalaisia eri aloilla. Meidän pääministeri ja presidentti tukevat vain ylikansallisia yhtiöitä, kaupan ja palveluiden monopolisoitumista. Teollisuuden ja median ulkomaalaista omistusta. Vientisektorin siirtämistä ulkomaiseen omistukseen. Missä on suomalaisuus, missä on isänmaallinen ajattelu? Sitä ei ole enää, kun valtion johto ajaa vieraiden valtioiden etuja.

Meidän nuorekas valtiovarainministerimme ajaa vain veroeurojen maasta muuttoa veroparatiiseihin ja keskittyy eläkeläisten veroeurojen saantiin Suomeen. Ymmärtämättömän ihmisen touhuja.

Yrittäjät ovat ne, jotka luovat tulot ja verot, keräävät verot, ja maksavat verot. Yrittäjät luovat työpaikkoja, joiden puolesta he maksavat verot. Yrittäjät maksavat kiinteistöverot. Yrittäjät maksavat jokaisesta palvelusta ja myymästään tuotteesta veroa. Yrittäjät maksavat saamastaan yrittäjävoitostaan veroa. Kansakunta ja Suomen valtio ei säily ilman yrittäjiä. Siitä huolimatta, verottaja, valtio ja oikeuslaitos ei anna arvoa, ei edes oikeutta yrittäjälle. Yrittäjien täytyy tyytyä epäoikeudenmukaisuuteen tuomioistuimissa ja verottajan virastoissa.

Suomalaisten vanhempien täytyy luopua lastensa kasvatuksessa kansallismielisyyteen, patriotismiin, sillä ajattelulla on vain ikävät seuraukset. Lapset täytyy kasvattaa isänmaattomiksi, eli ei patriooteiksi, niin he saavat hyvän elämän.

Miksi ihmeessä kasvattaa lapsistaan ”orjia”, joita pyritään alistamaan ”isänmaallisuudella”, ”kristillisyydellä” ja kaikenlaisilla muilla kansallisilla ja uskonnollisilla arvoilla, kun niillä arvoilla on merkitystä vain rajatulle piirille ihmisiä, ei heille, jotka tekevät työt, ei heille joka ottavat riskin yrittäjinä.

Rakastin kotimaatani Suomea, rakastin sukumme kansaa ja itsenäisyyttä. Rakastin aikaani varusmiespalveluksessa ajatellen maamme puolustamista. Rakastin tehdä työtä ja yrittämistä kotimaani puolesta, niin kuin vanhempani ja isovanhempani olivat maatamme rakentaneet jo vuosisadan. Tulivat miehet kravateissaan, joiden isät, eivätkä isoisät, tehneet mitään valtiomme eteen, ryöstivät meiltä kodit ja omaisuuden. Ei auttanut oikeuslaitos, ei tuomarit – samaa koijareiden sakkia olivat. Tämä tapahtui vuonna 1992, kun pääministerinä oli Esko Aho ja valtiovarainminsterinä Iiro Viinanen. Jos joku vielä kuvittelee, että he pelastivat Suomen, niin ei ymmärrä, että he tuhosivat suomalaiset, isänmaamme perustajat ja rakentajat. Niin toivotonta oli hakea apua oikeusminiesteri Sauli Niinistöltä, hän ajoi vain omaa uraansa.

Poliitikot ovat täysin pihalla siitä, mitä oikeasti Suomessa on tapahtunut ja tapahtuu tänä päivänä.

Pelastakaa maa – Suomen maa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Blogisti ei ymmärrä yhteiskunnan käsitettä, vaan toistaa uusliberaslista harhaa. Aisopoksen satua mukaillen blogisti luulee, että ihmiruumiille riittää vain ...

Aisopoksen sadussa kädet, jalat ja hampaat päättävät lopettaa vatsan palvelemisen, koska pitävät itseänsä tärkeämpinä. Sadun opetus on, että kukaan ei tule toimeen omin voimin - yhteistyötä on tehtävä.

Krugman: Vientiä tarvitaan vain tuonnin mshdollistamiseksi.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Krugman: Vientiä tarvitaan vain tuonnin mshdollistamiseksi".

Ja miltäpä näyttäisi suomalaisten talous ilman tuontia?

Pekka Iiskonmaki

#2
Vaikka Suomen taloudessa menee huonosti, niin onneksi ilmasto sentään lämpiää.

Tutkinto teoreettisessa fysiikassa antaa toki ekonomistin pätevyyden, kun käyttää hyväksi kvanttimatematiikkaa ja luovuutta.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Kvanttimekaniikasta olen oppinut, että elektronin paikkaa ei voi varmuudella ennustaa, ekonomiasta puolestaan sen, että pörssin kursseja ei voi varmuudella ennustaa. Siis, näillä tieteenaloilla on paljon yhteistä.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

"Suomen kansantalouden perusta on pienyrittäjät--"

Ei pidä paikkaansa. Kyllä se on fotosynteesi.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Fotosynteesistä heti seuraa rakenne kansantalouden perusteissa on maatalousyrittäjät, ja heidän kohtelu on saattanut olla kaikista tylyintä. Pientilan pitämisestä on tullut täysin kannattamatonta yritystoimintaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset