PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Maalaan piruja seinälle

Katupartiot pelaavat Putinin pussiin

Tämä mitä nyt kirjoitan voi olla fiktiota tai faktaa? Voitte ottaa tämän jännityskertomuksena, niin lennokas on ajatuksen juoksuni nyt ;-)

Näin ajattelen…

Suomen uhka ei ole tummaihoiset maanpakolaiset, jotka ovat lähteneet ohjatusti kotikonnuiltaan ja kotimaastaan sotaa pakoon, vaan he, jotka ovat tulleet Venäjän vaikutuspiirissä olevista maista Venäjän kautta – vihreät miehet. Ne nuoret miehet, joille on annettu sotilaskoulutus Venäjällä, jopa vuosia, ja lähetetty sen jälkeen Suomeen pakolaiseksi. Suomen kautta levittäytymien toisiin maihin? Heille on luotu uusi identiteetti, uusi historia ja annettu toisen valtion passi kouraan. Eikä kellään ole tullut mieleen, että miksi Venäjän pakolaiset eivät hae turvapaikkaa NATO-maista, Baltiasta? Liettuaan, Latviaan tai Viroon olisi lyhyempi matka ja vähemmän pakkasta, mutta enemmän kontrollia, vähemmän korruptoituja virkamiehiä ja poliitikkoja.

Suomen äärioikeisto, joka oli vähän aikaa sitten, kokoustamassa ja koulutuksessa Venäjällä, ei reagoi mitenkään idästä tulevaan vaaraan? Heidät on ohjattu jahtaamaan naisia häritseviä miehiä kaduille. Voi olla, että jotkut heidän johtohenkilöistä ovat saaneet lupauksen maaherran paikasta tulevassa Venäjän provinssissa?

On aivan eri asia tehdä paikallinen itsemurhaisku jossain torilla tai bussiasemalla, kuin yhden miehen terrori-isku ydinvoimalassa, sotilastukikohdassa, sähköjakelukeskuksessa, myrkyttää vesijakelu jne.

On monta tapaa ohjata pakolaisten liikkeitä:

Ilmapommituksilla tappaa, aivopestä turhautuneita nuoriamiehiä ja naisia uskonnolla, käyttäen hyväksi kansainvälisesti tunnettuja terroristijärjestöjä, mutta useitten välikäsien kautta. Luvaten kuoleman jälkeinen paratiisi itsemurhapommittajille, luoda pelkoa eri maissa ja saada perheet pakenemaan, joiden suojissa pieni määrä todellisia soluttautujia voi ylittää EU:n rajat. Niin helppoa on tänä päivänä luoda sekasortoa ja tuhoa.

Järjestää pakolaisten kuljetus haluttuihin kohdemaihin, luoden pakolaisille mielikuvia turvallisista maista ja niissä tarjottavista eduista. Nykyään se onnistuu helposti käyttäen hyväksi SOME:a, joka tavoittaa hetkessä valtavan määrän pakolaisia. Sudet, paniikissa olevan valtavan lammaslauman keskellä, pääsevät aitauksen sisään näppärästi ja huomaamatta.

Aivan kuin karja ajetaan aitauksiin – takaa ja sivuilta – portista sisään.

Samaan aikaan solutetaan vieraan vallan kouluttamia ”vihreitä miehiä”, ”nukkuvia agentteja” niihin maihin, joiden itsenäisyyttä, kansallistuntoa tai valtioiden liittoa, halutaan horjuttaa. Veli veljeä vastaan. Tehokkain sodankäynti on se, että saadaan valtion kansalaiset tuhomaan toisiaan, ensin sanoilla. Propagandan kylväminen on erittäin helppoa, koska pakolaiset, nukkuvat agentit, ja aiemmin korruptoidut poliitikot ja virkamiehet, ovat tehneet pohjatyön lahjottuina. Sadantuhannen euron veroparatiisipankin luottokortti on riittävä syy.

Seuraava askel pakolaisvirran, ”vihreitten miesten”, korruptoituneiden poliitikkojen ja virkamiesten jälkeen, on aiheuttaa sisäisiä jännitteitä valtioiden sisällä, joka aiheuttaa valtioliittojen hajaannusta. Mediaa ohjataan yhtä tarkasti sanoilla ja teoilla, kuin kauko-ohjattavia lentokoneita pommittamaan. Median ohjaaminen palvelemaan sekasorron syntyä on tehokkaampaa, kuin yksittäisten pommien kylväminen. Yksi terrori-isku kansainvälisen median tukemana aiheuttaa valtiossa enemmän tuhoa, kuin sadat pommit. Esimerkkinä vaikka Egyptin tai Turkin pommi-iskut, joiden taloudellinen tuho valtioille on suurempi kuin ilmahyökkäykset. Pelon kylväminen on tehokkaampaa, kuin pommien kylväminen ja halvempaa taloudellisesti.

Nyt se valtio, joka haluaa tuhota naapurinsa ja heidän kanssaan yhdessä toimivat ja suojelevat valtiot, alkaa tekemään vakavampia terroritekoja ”nukkuvia agentteja” hyväksi käyttäen. Soluttautujat alkavat iskemään valtion elintärkeisiin kohteisiin, yksi kerrallaan, harkitusti. Luoden lisää pelkoa ja epävarmuutta. Naamioiden terrori-iskunsa toisten - pakolaisten tai ääriryhmittymien suorittamiksi.

Valtioiden sisällä alkaa pelko ja hermostuneisuus tulevaisuudesta, joten johtavat poliitikot, virkamiehet ja valtion turvallisuudesta vastuussa olevat henkilöt ovat helposti ja edullisesti lahjottavissa. Lahjottujen toimijoiden läheiset aletaan siirtämään vähin äänin toisiin maihin, joissa heitä odottaa mukavat, jopa ylelliset asunnot ja riittävät pankkitilit tai rajattomat luottokortit jonkun veroparatiisi pankin myöntämät...

Aivan huomaamatta kansa ei ole enää pienen itsenäisen valtion osa vaan suuren ja mahtavan maan läntinen takamaa, jonka hallinto on kaukana idässä, ja demokratiaa ei enää ole.

Tällaista vapaata ajattelua tänään pyhäpäivänä

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän karifa kuva
Kari Fagerström

Mahdollinen skenaario, mutta toivottavasti vain fiktiota...

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

ISIS ja kaverit ovat Yhdysvaltojen tekeleitä, pyrkimyksenä ajaa ilmeisesti shiiamuslimit nurkkaan.
Milloin äärioikeisto on käynyt Venäjällä koulutettavana? Miten saat isänmaallisen myymään maansa venäläisille? Hieman ristiriitaista. Yleensä olen nämä äärioikeiston ja Putinin väliset salaliittoteoriat tulkinnut EU-fanien yritykseksi pelotella kansaa ettei vaan erottaisi EUsta.

Juha Timonen

Miten sattuikin tämä blogi esiin juuri nyt. Aiemmin olin kaupungin kuntosalin wc:ssä hakemassa vettä, kun pukuhuoneen puolella ovi kävi ja alkoi kovaääninen venäjänkielinen molotus. Minulla Impilahtelaisen evakon poikana alkaa heti kulkea kylmät väreet selkäpiissä, tunnistan kielen niin hyvin vaikka en osaakaan. Palasin pukuhuoneeseen minäkin. Ei mitään venäläisiä, vaan kaksi partasuupoikaa, jotka ilmiselvästi olivat enemmän irakilaisia tms kuin venäläisiä. Vilkaisivat minua ja saattelivat kovaäänisellä naurunremakalla ulos. Ei kovin rauhoittavaa kanssakäymistä. Jäi pahoja aavistuksia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset