Päin p*rsettä Suomea viedään presidentin johdolla

Ensimmäistä kertaa kirjoitan näin väkevästi, mutta voimani ovat vähissä.

Jos valtiomme päämies arvostaa vain marjanpoimijaa, väheksymättä myös sitä harrastusta, joka oli meidän kuudella veljeksellä velvollisuus, ja nostaa esille ”tolkut ihmiset” ja verovaroin tuetun kaivostoiminnan (Talvivaara), joka tuhoaa kansallisomaisuuttamme – ympäristöä ja luontoa, niin viekö tällaiset verorahoilla elantonsa hankkivat poliitikot isänmaata eteen- vai taaksepäin?

YLE 17.10.2015 ” Suomessa oli viime vuonna 7 100 asunnotonta ihmistä. Suomi on yksi harvoista EU-maista, joissa asunnottomuus on vähentynyt. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili lauantai-iltana asunnottomien valtakunnallisessa ulkoilmatapahtumassa Helsingin Kalliossa. Heti mikrofonin ääreen saavuttuaan Niinistö sai voimasanoilla terästettyä palautetta yleisön joukosta.

Arviot liittyivät Niinistön aamuiseen haastatteluun Ylen TV1:n Ykkösaamu-ohjelmassa. Kiroilulla vahvistettu palaute oli selvästi presidentin mieleen.

Tuo oli upeinta mitä olen pitkään aikaan kuullut, Niinistö kiitteli.”

Näin  valtiomme päämies kiitteli asunnottomia, upeasta palautteesta?

Jos isänmaassani on 7.100 asunnotonta ihmistä, niin miten on mahdollista järjestää kymmenille tuhansille maahanmuuttajille asunto?

Minun ymmärrykselläni alkaa olla loppu.

Minun sukuni mahdollisti, lähes sadan vuoden työllä, luoda Kainuuseen 500 pysyvää työpaikkaa, jotka ovat antaneet leivän, asunnot ja elämisen mahdollisuuden jo 25-vuotta sadoille kainuulaisille perheille, mutta kiitos ei ole kuulunut. En enää tässä vaiheessa odota edes kiitosta, mutta törkeätä on lukea ja tietää suomalaisten hädästä, kuinka kansalaisten oikeuksia poljetaan, heidän, jotka maatamme rakensivat ja hyvinvoinnin turvasivat, heille jotka siitä nyt ilman ansiota nauttivat ja syrjäyttävät asunnottomat kansalaiset.

Olin itse asunnoton, ilman kotia, kotiseutua ja kotimaata kuukausia, asuen kahdeksan ystäväni sohvilla ja nurkissa, kunnes vieraasta maasta sain asunnon, kun valtion haltuun otettu pankki ryösti yrityksemme kotimme ja omaisuutemme. Minulle ei järjestänyt asuntoa kunta, jonne työpaikat loin ja miljoonaverot hankin, vaikka sitä nöyrästi anoin. Ei tullut avuksi kirkko, jolle miljoonat kirkollisverot olin kerännyt, ei tullut avuksi valtio, jolle sadat miljoonat verorahat olin koonnut. Työni tuloksena on kunta ja valtio saanut jo palkkaveroja 50miljoonaa euroa, kiinteistöveroina yli 5miljoonaa euroa ja AVL:na noin 200miljoona euroa. Siinä on rahaa mitä toisille jakaa, mutta niistä verorahoista ei liiennyt minulle edes kattoa päänpäälle, ei puhelinlaskuakaan sossu suostunut maksamaan. Äitini ja kaksi veljeäni saatettiin valtion toimesta ennenaikaisesti hautaan. Ei edes piirun vertaa meille oikeutta suotu, ei myöskään toisille yrittäjille, ei silloin ei edes tänään?

Minä tyhmyyksissäni olin erehtynyt luomaan hyvinvointia ja verorahoja, joilla rahoitetaan toisista valtioista tulevien pakolaisten maahanmuuttoa, kun minut ajettiin toisiin maihin pakolaiseksi.

Olen varmaan vieläkin tyhmempi, kun en ymmärrä, että miksi meistä Suomen yhteiskunnan ylläpitäjistä, patriooteista ja rakentajista ei pidetty ja ei pidetä huolta?  Nyt sen alan ymmärtämään. Emme rakentaneet kansalaisille hyvinvointia vaan poliittisille yksilöille ja virkamiehille työpaikat, edut ja asunnot.

Meidän Suomen hyvinvoinnin luojien osa oli vain tehdä työtä poliitikkojen pussiin, jotka saavat leipänsä ja kunnian meidän luomamme varallisuuden jaosta toisille.

Minulla on vain yksi kysymys Presidentille, ministereille, poliitikoille ja virkamiehille – Miksi Te tietoisesti pyritte tuhoamaan Suomen itsenäisenä valtiona ja hylkäätte Suomen valtion rakentajat?

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu