PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Pikkupiru olkapäällä kuiskii ja kukkii, ahneus tuhon tuopi

Kuka ruokkii poliitikot, virkamiehet ja pankkiirit?

Luokaamme Valtio, jossa on vain poliitikkoja, virkamiehiä ja pankkiireita. Millä ne raukat elävät? Poliitikot valitsevat joukostaan Valtion johtajan ja keskuudestaan asettavat valtion poliittisen johdon. Se sama joukko valitsee virkamiehet ja heille eri tehtävät. He yhdessä päättävät omat palkkansa ja etunsa. Pankkiirit tulevat hätiin rahoittamaan Valtion perustamista ja alkavat painamaan rahaa, jota velaksi antavat poliitikoille ja virkamiehille edelleen jaettavaksi, mutta kenelle? 

Ei ole heillä ymmärrystä. Ei poliitikoilla, ei virkamiehillä saati pankkiireilla, että heillä ei ole ketään, ei työtekijöitä, ei yrittäjiä, maanviljelijöitä, ammatinharjoittajia, jotka alkaisivat tahkomaan heille rahaa, leipää ja juomaa, millä ruumiinsa ravita, minne yön tullen päänsä kallistaa. Ei ole ketään, jotka rahan lainaisivat ja korkojen kanssa takaisin maksaisivat.

Sellainen Valtio on kuin päiväperhonen, joka aamulla kuoriutuu ja illalla kuolee.

Kun menet kaupan kassalle tai kahvilan tiskille ja palvelu on huonoa, epäystävällistä ja ammattitaidotonta, niin uudesti sinne et palaa. Palveluissa meillä on vaihtoehtoja ja voimme vaihtaa toiseen kauppaan tai kahvilaan, mutta Suomen palveluiden tarjontaan tyytymättömällä on vaikeampi vaihtaa valtiota. Valtion vaihtoon kykenevät vain hyvin koulutuetut ja rohkeat suomalaiset. He, joita juuri Suomi tarvtisee suosta noustakseen.

Miten me olemme päästäneet tapahtumaan sen, että palkan maksajat ovat niitä, joita on lupa loukata, alistaa ja ryöstää? Suomen Valtiossa on tapahtunut manipuloitu vallankaappaus, jossa työntekijöiden, ammatinharjoittajien, yrittäjien ja maanviljelijöiden palkkaamat poliitikot, virkamiehet ja pankkiirit, joita em. elättävät omalla työllään, ovat ottaneet vallan, käskijän roolin. Moniko yrittäjä sellaista työntekijää sietäisi? Lastenkin täytyy totella vanhempiensa tahtoa.

Minä en ole kommunisti, en kapitalisti, en sosialisti tai pedikyristi, saati poliitikko.

Poliitikot ovat aikoinaan hoksanneet, että kansoja, jotka heidän elantonsa maksavat, voidaan hallita jakamalla heitä kaikenlaisiin poliittisiin ryhmiin – Hajottamalla kansa saadaan valta poliitikoille, jotka sopivasti jakavat sen määräajoiksi heille itselleen. Poliitikot voivat sen jälkeen keskittyä takkien kääntöön ja vaihtoon. Aiemmin saman tekivät uskovaiset, kuitenkin hienotunteisemmin, kiduttaen vain ruumista, kun poliitikot kiduttavat sieluja.

Poliitikot myös hoksasivat, että pankkiirien kanssa toimiminen kompuksessa on hyvä asia. Pankkiirit houkuttelevat kansan ansaan velkapapereillaan, että kansa elää yli varojensa ja tekee enemmän töitä, yrittäjät niska limassa yrittävät ja maanviljelijät kaskevat metsää uusille pelloille. Niinpä poliitikot ja pankkiirit voivat rauhassa pohtia keskenään, että kuinka käyttää yrittäjien ja heidän työntekijöiden hankkima varallisuus omaksi hyväksi omien hyvinvointipalveluiden tuottamiseen ilman sitä, että itse ei tarvitse tehdä oikeita töitä, ei ottaa riskiä, ei sormiaan multaan työntää, joten hävitä ei voi, voi vaan voittaa.

Nämä poliitikot, virkamiehet ja pankkiirit eivät tyytyneet vähään, vaan keksivät oikeuslaitoksen, kun eivät enää ilenneet hirttää ja katkoa päitä heiltä, jotka eivät alistuneet tuottamaan heille leipää ja hyvinvointia. Se oli hyvä ja arvokas oivallus, että maksatetaan toisilla, joita sitten arvostellaan ja rangaistaan. Luotiin lait ja asetukset, rangaistukset ja vapautukset. Poistettiin näkyvistä kaltereiden taakse heidät, jotka ymmärsivät vallan väärinkäytön. Tuli vanginvartijat ja pyövelit. Heidän selkänsä takana vallan kahvaan tarttuneet pesivät käsiään ja huiluttivat ne tuulessa kuiviksi. Piirrettiin rajoja, nostettiin kuninkaita ja keisareita jalustalle, kutsuttiin uskonjohtajia heitä siunaamaan. Laitettiin luotujen rajojen takaiset kansat sotimaan ja tapaamaan toisiaan. Niin luotiin viihde ja sirkushuvit, ennen teatteria ja television viihde ohjelmia. Katsomon täyttivät poliitikot, virkamiehet, pankkiirit ja uskon valtiaat.

Kun se aika oli ohi, jolloin ruumiilliseen kidutukseen alistettu kansa kyllästyi, niin tuli pankkiirien aika, joita alettiin tukemaan virkamiesten toimesta. Tuli verovoudit ja ulosottomiehet, tuli poliisit ja sotilaat. Alkoi Valtion toimesta ryöstöt, varkaudet ja raiskaukset. Enää ei ruumista kidutettu, ei päitä katkottu, vaan papit iski sanoillaan synnin tunnon, että työtä raskasta raataneet, ympäripyöreitä päiviä touhunneet yrittäjät, saatiin hakeutumaan hirteen, hyppäämään kallioita alasta ja ampumaan aivonsa saunan taakse. Silleen mukavasti sanoen, ”Me emme heihin koskeneet, he itse halusivat luopua ainutkertaisesta elämästään”

Suomi tarvitsee valtavan määrän psykologeja ja psykiatreja, että poliitikkojen, virkamiesten ja pankkiireitten aivot saadaan jälleen ajattelemaan Valtiomme Suomen parasta, että he pääsevät irti pahasta. Oman edun ja läheisten edun tavoittelusta, sillä muutamalla tuhannella valtaa käyttävällä on vain muutama kymmenentuhatta läheistä, kun meitä on Suomessa kuitenkin yli viisimiljoonaa kansalaista, joista jokainen on arvokas hyvinvoinnin rakentaja tai sen hyvinvoinnin kuluttaja. Hyvinvoinnin kuluttaja on luonut, ja luo, suuren määrän työpaikkoja poliitikoille, virkamiehille ja pitää yllä oikeuslaitosta, ulosottoviranomaisia ja perintäfirmoja, jotka rikastuttavat veroparatiiseja.

Etsikää se p*rkeleen peili tai ottakaa itsestänne selfie Te Valtiomme johtajat, päättäjät, virkamiehet ja pankkiirit. Nähkää se, kuka olkapäällänne keikkuu. Pikkupiru se sillä supsuttaa korvaanne – minulle minulle minulle minulle…karistakaa se harteiltanne !!!

 

Tällaista luovaa ajattelua tänään Sunnuntaisaarnassani Teille blogini lukijat.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ritvalehtonen kuva
Ritva Lehtonen

Olipa hienoa luettavaa, näin sunnuntai-aamuun. Ja näin sen kansa näkee, jota kaikin keinoin poljetaan. Meillä on perustuslaki, jonka pitäisi sitoa päättäjiä, ministereitä ja olla kaikkia kohtaan tasa-puolinen, mutta se on jotenkin hukassa, koska puuttuu perustuslakituomioistuin, missä näitä tulisi tuomita. Kun ei voi tuomita voi rikkoa lakia...Näinhän se menee ja kansa kärsii.

Käyttäjän MattiHaverinen kuva
Matti Haverinen

Tällaisen saarnan haluaisin kuulla sunnuntaisin.
Tällaisia saarnoja jos yle näyttäisi tv:stä, niin katsoisin kaikki.

Hienoa että kukkia nousee asfaltin altakin.
Loistava puhe! Kiitos Pertti että jaksat kaikesta huolimatta!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset