PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

MOT maanantaina, niin tiedät, Mikä On Tutkimatta

Maanantai-iltana tulee ohjelma MOT, joka näyttää miten Suomalaisia on oikeudettomasti ryöstetty jo 6.5.1992 alkaen, jolloin Presidentti Koivisto omassa konklaavissaan lopetti Suomen oikeusvaltion. Konklaavi irtaannutti Suomen oikeusvaltioiden joukosta.

Jo 24-vuotta Suomen oikeuslaitos ja viranomaiset ovat toimineet Suomen lainsäädännön vastaisesti suosien pankkeja laittomasti. Sivuuttaen kansalaistensa  oikeudet.

Suomi on kuuluisa pakottavasta lainsäädännöstä, joilla suojellaan autonkuljettajia, pyöräilijöitä, alkoholia nauttivia, tupakoitsijoita, lapsia, vanhuksia jne. Kaikki näihin ryhmiin kuuluvat olisivat tarvinneet jo vuosikymmenet turvaa pankkeja vastaan. Enemmän pankit ovat tappaneet ihmisiä, kuin autot, polkupyörät, alkoholi tai tupakka. Enemmän pankit ovat sairastuttaneet ja vieneet työkyvyttömyyseläkkeelle, kuin mikään sairaus. Viimeisen parinkymmenen vuoden aikana vielä ne lainanottajien maksamat korot ja perintäkulut ovat siirtyneet Suomen rajojen ulkopuolelle, joista ei ole edes veroja maksettu.

Valtio koostuu kansasta, joka työllään rahoittaa virkamiehet ja poliitikot. Miten me maksajat olemme suostuneet siihen, että he, joille palkan maksamme, ovatkin meidät orjuuttaneet? Kansantajuisemmin sanottuna, että annatko Sinä kaupan kassan tai ravintolan tarjoilijan kyykyttää sinua maksua vastaan? Jos annat, niin olet masokisti.

On leipäpapit, -virkamiehet, –poliitikot ja –mediat.

Olen tehnyt väkivallatonta työtä jo 24-vuotta, että Suomi ei suistuisi anargiaan, jossa ainut vaihtoehto on väkivaltainen tapa palauttaa maahan oikeudenmukaisuus, niin kuin se on Suomen lakiin kirjoitettu vuotta vaille sadan vuoden aikana.

Hallituksissa on ollut tänä aikana jos jonkinmoisia leipäpoliitikkoja, jotka ovat hyvällä mielellä syöneet kansan ja yrittäjien tarjoamaa leipää, mutta kylläisinä ovat vain lyöneet veroja verojen päälle tyydyttääkseen oman kylttymättömän poliittisen ruokahalunsa. Mutta yhtään esitystä, yhtään lakia ei ole eduskuntaan tuotu, jossa palautettaisiin oikeudenmukaiset, puolueettomat ja riippumattomat oikeudenkäynnit. Ei ole palautettu 90-luvun pankkikriisin yrittäjien kunniaa ja omaisuutta. Kauniita puheita vain, mutta ei mitään konkreettisia tekoja.

Ne hallitukset eivät ole ymmärtäneet sitä, että heidän leikkaus- ja säästöpolitiikkansa eivät ole nostanee Suomea välillä aallon harjalle, vaan sen ovat tehneet yrittäjät ja heidän työntekijänsä yhdessä. Aallon pohjat ovat poliitikkojen, virkamiesten, ja varsinkin taitamattomien ja osaamattomien oikeuslaitosten työn tulos.

Hallituksemme ovat antaneet vallan pankeille ja perintäfirmoille, että ne ovat luoneet työttömyyttä ja sairautta. Nyt ne samat syntipukit lähtevät vielä terveysliiketoimintaan keräten vielä heiltä, jotka ovat sairastuttaneet, viimeisetkin roposet.

Jos meidän nykyiset puolueet eivät pysty avaamaan 90-luvun pankkikriisin, sadaksi vuodeksi salattuja, poliitikkojen päätöksiä, niin älkää antako tulevissa vaaleissa valtaa heille. Ei enää samoja puolueita, jotka ajavat omaa etuaan, ei enää ääniä presidentti ehdokkaille, jotka peittelevät omat menneisyyden virheet.

Älkää laittako enää päätä pensaaseen, sillä äänestäjien armoilla on jokainen poliitikko ja puolue.

Yksi 90-luvun epäonnistuneen pankkiriisin pääarkkitehti lähti jo livokkaan Venäjälle. Voisimme nyt tervata ja höyhenillä peittää ne loputkin sen ajan poliitikot ja käytetyllä riulla kipata heidät rajan taakse vaarantamasta Suomen riippumattomuutta ja itsenäisyyttä.

 

Raukat eivät menee enää merten taa, vaan maarajan taa!

Ohjelman MOT-pankkivangit voit katsoa alla olevasta linkistä.

http://areena.yle.fi/1-3179054?autoplay=true

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos jälleen kerran Pertti!

Hyvät lukijat, kotisivuni olkaa hyvät
http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kokosin joskus 1990-luvun tapahtumista aiheen "Virkavalta lain yläpuolella" osoitteeseen
http://promerit.net/2013/01/18832/

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Tuohon ”hyvien veljien” verkostonluonnin röyhkeyteen olen kiinnittänyt huomiota jo vuosikausia. Jotenkin vielä pystyy ymmärtämään jos liike-elämässä syntyy kartelleja ym. mutta tämä poliitikkojen ja heidän puolueidensa junailema oma hyöty jopa lakeja ruksaamalla ja sanelupolitiikka millä keinoin miehitetään omat virkamiehet joka ikiseen paikkaan millä jatkossa voivat kiristää poliittisissa päätöksissä niin siinä ei tunnu olevan enää mitään rajaa!

Katsoin juuri dokumentin missä entinen New Yorkin mafian mies tutki Napolin rikollisjärjestö Camorran toimintaa. Hän saikin useita haastatteluja ”sisäpiirin miehiltä” joista jäi mieleen kun eräs entinen palkkamurhaaja sanoi että hommaa ei oikein kukaan pysty enää kontrolloimaan kun on niin monta toimijaa. Tappelevat vain keskenään...niinpä niin, kun kaikki haluavat isoimman kakun niin sotahan siitä tulee.

Kenen etu?

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Nythän persuilla ois tuhannen taalan paikka jatkaa Vennamon viitoittamaa tietä ja samalla päästä eroon takiaispuolueen leimastaan. Soini, ota koppi ja laita Lindström duuniin.

" Rötösherrat kiikkiin "

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Niin on, mutta on tainnut unohtua hallitusohjelmasta.

Käyttäjän AmosAhola kuva
Amos Ahola

Se poliitikko joka hoitaa tuon ajan asiakirjat julkisiksi ansaitsee patsaan.

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Onko yksikään kansanedustaja ikinä ottanut kantaa tuohon? Luulis nyt että tukea kansalta saisi jos ajaisi asiaa. Vai onko edessä heti lähtö puolueesta ja muutakin..

Pasi Ranta

Eipä taija tuo aurinko niin korkeelle nousta, että joku poliitikko uskaltais sohaista tuota ampiaispesää....

Käyttäjän karjala kuva
Veikko Saksi

Kiitokset kirjoituksestasi, Pertti! Tätä asiaa on syytä pitää jatkuvasti esillä. Miksi? Siksi, ettei se Suomen osalta alkanut 1992, vaan jo selvästi aikaisemmin. Oikeudenkäyttö tai paremminkin tuomioiden jatkaminen, on arpapeliä.

Suomessa ei ole oikeuden käyttöä, vaikka oikeusministerinä on entinen opposition kansanedustaja. Miten luulette luottamuksen "oikeuslaitokseen" kasvavan tai edes säilyvän, kun ns. oikeuslaitos jatkaa arpapeliä? Ei säily, ei kasva. Se kutistuu, kohta mennään Venäjän mallin mukaan. Siellähän ns. oikeuslaitos on presidentin hallinnon työrukkanen.

Kun nyt tapahtuu hallituksessa muutoksia, tämä asia voitaisiin ottaa esille. Se oikeusministeri, joka uskaltaa selvästi asettua pankkeja vastaan tai paremminkin uskaltaa olla neutraali, nousee arvoon arvaamattomaan. Onko oikeusministeristämme siihen?

Tämä ns. pankkikriisi alkoi jo selvästi ennen Koiviston konklaavia, se alkoi jo 1980-luvun lopulla. Mutta silloin ei kukaan tajunnut, mistä oli kyse ja että koko toiminta oli tarkoin suunniteltua rahojen ja vallan pois ottamista.

Auttaisiko se, että ei äänestettäisi entisiä kansanedustajia, jotka eivät ole tälle asialle tai yleensäkään ihmisoikeuksille tehneet yhtään mitään? Ehkäpä se ei auttaisi mitään, mutta olisi se äänestäjiltä kuitenkin selvä viesti, ettei mikä tahansa häikäilemätön toiminta sovi.

Ajatellaan noin 450 000 evakkoa. Ei heidänkään ihmisoikeuksiaan ole edes yritetty Kekkosen ajan jälkeen mitenkään korjata. Koivisto oli "huipputapaus", sillä hän ei aluksi edes vastannut mitään Politbyroon ja Jeltsinin hallinnon diplomaattiviesteihin niiden valmiudesta käydä alueneuvotteluja. Erittäin törkeää toimintaa.

Mutta kuka poliitikko uskaltaa toimia? Eipä kukaan. Nyt on hallituksessa mm. kolme ministeriä, jotka ovat selvästi aikanaan sanoneet, että Suomen alueiden ja evakkojen omaisuuden vieminen oli väärin. Miksi he eivät tee mitään nyt? He eivät uskalla.

Miksi he eivät uskalla? Koska Suomi on edelleen esivaltauskollinen maa, jossa niin hallitusherroja kuin pankinjohtajiakin kumarretaan. Aivan kuin he olisivat joitain arvokkaita ihmisiä. Samanlaisia pulliaisia he ovat kuin me muutkin - tai evakot tai yrittäjät.

Suomessa saat olla vain kerran eri mieltä. Jos olet toisen kerran, olet häirikkö ja sinut suljetaan pois päätöksenteosta, aivan kuin kansanedustaja, puoluejohtaja Ehrnrooth aikanaan.

Esimerkkisi, Pertti, ovat hyviä ja selkeyttävät ehkä monelle asioita. Kjeld Möller sanoi, että ns. pankkikriisi oli valtaosaltaan rikollista. Kyllä, Suomen taloushistorian suurimmat rikokset tekivät pankit, eivät tuomitut yrittäjät. Uhrit valitaan ja heillä maksatetaan - aina!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Pertti - juuri näin!

Minäkin olen täällä taas kirjoittelemassa. Ja olen muuallakin jatkossa - tervetuloa sinäkin... ja siitä puolueesta ja sen sellaisista. kaikki on valmista. Nyt tarvitaan enää porukka kasaan ja hyvä vallankumous käyntiin!

http://www.peliittamedia.net/

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset