PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Oikeasti, haluaako 90%.a suomalaisista elää elämänsä orjuudessa?

 

Valtio, niin kuin Suomi, koostuu kansalaisista, virkamiehistä ja poliitikoista. Kaikki heistä pyrkii saavuttamaan hyvän elämän.

Suomalaisia on noin viisi ja puoli miljoonaa, joista virkamiehiä on valtion hallinnossa noin 75.000 ja kunnallishallinnossa noin 440.000:a. Poliitikkoja on jostain siltä väliltä.

Eläkkeen saajia on noin puolitoista miljoonaa, joten valtion ja kuntien virkamiesten lukumäärä on täysin ylimitoitettu.

Valtion virkamiesten määrä on noin 73.000 työntekijää, mutta mistään ei löydä sitä todellista valtion hallinnon työntekijöiden määrää, sillä suurin osa on välillisessä työsuhteessa, eli veronmaksajien piikkiin ostetaan ylihintaisia palveluita yrityksiltä.

Valtion ja kuntien hallinnon työntekijöiden määrä ja heidän todelliset kulut on häivytetty kansainvälisten sijoittajien palveluiden tuottamiin palveluihin. Osa niistä palveluista tuotetaan veroparatiisien kautta.

On täysin käsittämätöntä, että pienen valtion, viiden ja puolen miljoonan kansan, hallinnosta vastaa suoranaisesti 10%:a väestöstä, eli yli puoli miljoonaa työntekijää, eli jokaisen kymmenen suomalaisen hyvinvoinnista vastaa yksi veronmaksajan virkamies. Todellisuudessa prosentti voi olla jopa monikertainen, eli puolet kansan verotuloja hankkivasta kuuluu siihen kansaosaan, joka maksaa korkeita veroja siksi, että pitää yllä virkamiehiä, eli loisia, taloudellisesti turvatussa asemassa saamatta mitään turvaa valtiolta, jolle työllä tai yrittäjyydellä tuloja kerää.

Onko meidän ns. ”valtamedia”, ”luotettava media” vai ”virkamiesmedia” aivan pihalla siitä, mitä Suomessa on tapahtunut? Kukaan heistä ei kyseenalaista raskaan ja veroeuroja syövän valtion ja kuntien hallinnon käsittämättömiä kuluja?

Voisin kirjoittaa tähän lasten päivähoidosta, tytöttömyydestä, syrjäytymisestä, vanhusten hoidosta, sairaan hoidosta jne. Se kaikki on yhtä tyhjän kanssa, kun media ei osaa näitä asioita yhdistää?

Virkamiesvalta on ohittanut viimeiset kaksikymmentä vuotta järjen ja kaapannut vallan niin yrittäjiltä, kuin työntekijöiltä, joiden voimien valtiota, Suomea, rakennetaan ja pidetään yllä itsenäisyyttämme.

Minä, ja toiset meidän ikäisemme, poistumme ja maadumme matojen syötäviksi, mutta meidän jälkeläisiämme odottaa Siperia. Meitä väen vängällä ajetaan Putinin syliin, sillä me emme enää näe, ja emme ymmärrä, mitä se merkitsee suomalaiselle hyvinvoinnille. Käykää itärajan takana, että ymmärrätte mitä merkitsee se, että se raja on siirtynyt piirun verran länteen, Vaasaan. Suomi on miehityksen jälkeen vain yksi syrjäseutu Suuren ja mahtavan Äiti-Venäjän osana.

Suomen ja suomalaisten on taisteltava nyt oikeudenmukaisemman ja tasa-arvoisemman kansan puolesta, sillä miehittäjää vastaan se ei taistele vajavaisena. Jos ei ole mitään hävittävää, niin silloin ei ole mitään voitettavaa.

Tässä lyhyt ”sunnuntaisaarnani” Teille rakkaat blogini lukijat.

Ps. Karma ei ole sitä mitä tapahtuu ja kokee. Karma on sitä, mitä itse olet ajatuksilla, sanoilla ja teoilla toteuttanut omassa elämässäsi. Se ei edes rajoitu omaan elämään, vaan vaikuttaa, myös siihen aikaan ja  yhteisöön, jossa elät. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että talon katon romahtamiseen olisi syynä ”Karma” sillä talon katon romahtamisen  syy on vain epäonnistunut suunnittelua tai rakentamisen huono laatu. Ajattele aina "Syy ja Seuraus", jonka voi ymmärtää vain elämää kokenut, jotka Suomessa on syrjäytetty.

Ps2. Edes yhden kerran toivoisin, että ajatukseni ja näkemykseni kyseenalastaisi media, että ymmärtäisin lopettaa elämänkokemukseni ja kansainvälisen näkemykseni tuoman ymmärryksen maailman menosta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Hyviä ajatuksia Pertti! Sinut pitää valita seuraavaan eduskuntaan.

Kyllähän jokainen tietää että meitä komentelemassa on liian paljon virkamiehiä. Tien päällä ärsyttää poliisit, heitä on liian paljon sakottamassa meitä kunnon kansalaisia. Samoin lastentarhoissa ja kouluissa ja vanhainkodeissa on liian paljon virkamiehiä. Armeijankin palveluksessa on kymmeniä tuhansia virkamiehiä, eihän niillä ole mitään töitä ollut vuosikymmeniin. Muutama komppania riittäisi, yksi länsirajalle ja pari itärajalle. Tullit ja rajavartijatkin ovat ihan turhaa porukkaa, puhumattakaan verottajista.

Koita vielä jaksaa Pertti, eiköhän media jossain vaheessa kiinnostu sinun saavuttamasta elämänkokemuksesta ja kansainvälisistä näkemyksistä.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Olen samaa mieltä, että Pertti saisi näkyvyyttä paremmin olemalla kunnon kansanedustaja, joka ei pokkuroi ketään ja lobbaajan hän ilmoittaisi lahjontarikoksesta.

Minäkin tekisin samoin.

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Kiitos jälleen Pertti napakasta ja perustellusta arvostelusta Suomen järjestelmää kohtaan. Salli minun jatkaa tästä hulluudesta:

Verotarkastajat ovat tulospalkattuja eli he saavat palkan valtiolta ja sen lisäksi jokaisesta verotarkastuksesta erikseen tuloksen mukaisen palkkauksen. Jo lähtökohtaisesti käytäntö on täysin järjetön. Jos sinulle on asetettu työ, josta maksetaan palkka - that´s it. Nyt käytäntö toimii niin, että mitä enemmän verotarkastaja pystyy itse tarkastamaan, itse vannomaan oman työnsä oikeaksi ja tuhoamaan esimerkiksi aivan laillisesti toimivan, työllistävän yrityksen - hän saa siitä vielä LISÄÄ PALKKAA!

No ei tässä kaikki....hulluus jatkuu....

Tuo verotarkastaja saa kilpailevien yritysten järjestöltä tiedon, että 6€ pitsoja myyvät pizzeriat pitää ratsata - kiertävät varmasti veroja. Vesiperä, ei löytynyt veronkiertoa. Hampurilaispaikatkin ratsattiin samasta syystä - vesiperä. Molemissa kauhea haloo etukäteen valtamediassa. Nyt ollaan suurveropetosten jäjillä.

Naapuri ilmoittaa mummosta, joka kutoo villasukkia myyntiin 4 paria vuodessa. Verotarkastajat valtamedian nostamalla haloolla kiireesti mummojen sukankudonnasta saamien huikeiden tulojen perään - kun vähennykset tehtiin -ei jäänyt tuloja. Vesiperä.

NYT SAA NAURAA!

Meillä mm. tietyt pankit pitävät edelleen taseissaan ja kirjanpidossaan 80-luvun velkakirjoja, joilla ei ole mitään saantoa eli todellista velkaa ei ole. Miksi? Niillä kierretään valtionveroja luottotappioiden ja luottotappioiden korkojen kautta -miljardeilla. Samaan toimintaan syyllistyvät perintäyhtiöt.

Olenkin päätynyt lopputulokseen, että verotarkastajat eivät osaa laskea, kun kyseessä on 10 numeroinen luku ilman desimaaleja.

ME VERONMAKSAJAT MAKSAMME NÄMÄ MENETYKSET LEIKKAUKSINA!

Pekka Iiskonmaki

''haluaako 90%.a suomalaisista elää elämänänsä orjuudessa?''

Kyllä he haluavat. Kansa on jo niin laitostunut.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

"hallinnosta vastaa suoranaisesti 10%:a väestöstä"

Ymmärsinkö oikein, 10% on "päällikoitä". Lukuun ei ole laskettu mukaan "oikeita töitä" tekeviä julkisen puolen virkamiehiä kuten veturinkuljettajia ja lääkäreitä ?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

--kunnallishallinnossa noin 440.000:a

Voiko hallintovirkamiehiä todella olla niin paljon? Esim. lääkärithän ovat kuntayhtymien palveluksessa, ei kunnan.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

--meidän jälkeläisiämme odottaa Siperia. Meitä väen vängällä ajetaan Putinin syliin, sillä me emme enää näe, ja emme ymmärrä, mitä se merkitsee suomalaiselle hyvinvoinnille. Käykää itärajan takana, että ymmärrätte mitä merkitsee se, että se raja on siirtynyt piirun verran länteen, Vaasaan. Suomi on miehityksen jälkeen vain yksi syrjäseutu Suuren ja mahtavan Äiti-Venäjän osana.

No Siperiahan sulaa parhaillaan ja siitä voi tulla kukoistava alue, kun koillisväyläkin aukeaa. Sibirjakit pyrkivät vielä Kiinan tuella itsenäiseksi, kuten Tsaarin Kuriirissa.Suomalaisethan eivät ole koskaan osanneet hallita itseään; Suomi on tsaarin perustama puskurivaltio, ja kun se vahingossa itsenäistyi, niin piti heti aloittaa sisällissota ulkovaltojen suosiollisella avustuksella, ja Suomi julistautui Saksan alusmaaksi, mutta sekin meni tietysti pieleen. Itse toivoin, että päästäisiin Euroopan Federaatioon, mutta kun siitäkään ei näköjään mitään tule, niin eihän tässä muu auta, kuin muodostaa Karjalais-suomalainen Tasavalta, ja liittyä lähimpään Federaatioon.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Eikös se kerran jo paperilla muodostettukin.

Pekka Iiskonmaki

#8
Lyhyt analyysi Pekalta.

Kieltolaki tehtiin heti, että saatiin rikollisuus kukoistamaan.

Nykyisin se on kansan nöyryyttämisen ja kyykyttämisen käsikassara.

Valtion ja kuntien hallinto on korvattu laadun sijasta määrällä.

Käyttäjän tapiomakelainen kuva
Tapio Mäkeläinen

Jos opettajat, hoitajat, lääkärit ja tukijoukkoinen yksityistetään niin esitetty luku putoaa todella paljon. Kulut eivät laske yhtään. Katsokaas US Fortune 500 listalta terveydenhuoltoyritysten määräää ja kokoja. Suurin on Top 5 joukossa. Suurempi kuin yksikään autofirma, IBM, Boeing tai GE.
Liittovaltion terveydenhuollon ulkop on kymmeniä miljoonia ihmisiä mutta byrokratia vie systeemiin survotut rahat vielä pahemmin kuin europpalaisessa systeemissä.
Brasiliassa järjestelimme firman terveydenhuoltoa pienessä Porin kokoisessa kaupungissa ja kysyin voiko palvelua ostaa kaupungilta? paikkallisjohtaja nauroi: If you sick ,,go local hospital, you die!. se siittä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset