PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Media, trollit on jo paljastettu, mutta Suomen myyneet ovat se todellinen uhka

Ikävä on seurata, että media, päättäjät, SUPO ja puolustusvoimat on onnistuttu harhauttamaan trollien perään, kun se todellinen vaara tulee Suomen puolueiden, poliitikkojen, päättäjien, virkamiesten, uskonlahkojen ja ns. luotettavan median sisältä – korruptio.

Trollit olivat vain Putinin harhautus, johon koukkuun kaikki tarttuivat.

Ei tarvitse paljon lukea kansainvälistä mediaa, kun ymmärtää, että Venäjä on lahjonut suoraan rahalla, kiristänyt hallussa olevilla arkaluotoisilla tiedoilla ja lupauksilla länsimaisia vaikuttajia, poliitikoista virkamiehiin, pankkiireista puolueisiin, sisäisestä turvallisuudesta vastaavista kunnallispoliitikoihin. Se lista on loputon.

Harvoilla valtioilla on sisäinen valvonta, joka ulottuu kaikkialle valtion ja kuntien hallintoon. Minun tiedossani on vain Viro, jossa kaikki päättäjät ovat tiukan valvonnan alla, niin oikeusviranomaiset, virkamiehet, poliitikot, puolustusvoimat kuin valtioyhtiöiden johto. Se on ainut maa, jossa niitä ”maansa myyneitä” on saatu myös paljastettua, syytteisiin ja tuomiolle.

Olkiluoto 3 ja nyt Fennovoiman todelliset vaikuttajat ovat Kremlissä. Molempia hankkeita pyritään vaikeuttamaan Venäjältä. Arevalla on suorat kiinteät taloudelliset suhteet Venäjälle ja Simens on korruptoitunut jo aikoja sitten Kremli myönteiseksi. Venäjän etu on se, että ydinvoimaloita ei saada käyttöön.

Brittien Brexit oli järkyttävä esimerkki siitä, kuinka Venäjältä autettiin luomaan valheellinen propaganda kampanja Britannian irrottamiseksi EU:sta. Samalla disinformaatiolla pyritään saamaan Putin myönteinen Trump Yhdysvaltain presidentiksi.

Putin pelaa uskottavan valehtelijan roolia. Media kirjoittaa ja kumoaa valheet, mutta lukijat ja uutisten kuuntelijat ymmärtävät vain otsikot ja lukevat muutaman rivin sen alapuolelta. Media on epäonnistunut uutisoinnissaan, sillä uutiset toimitetaan vielä vanhalla tavalla, kun nykyinen uutisten luku noudattaa SOME:n sääntöjä, jossa otsikko ja ensimmäinen kappale luetaan, ja siirrytään seuraavaan uutiseen tai päivitykseen. Näin kävi Brexit äänestyksessä ja sama on vaarassa toistua nyt USA:n presidentin vaaleissa. VALHEELLA ON LYHET JÄLJET, MUTTA SE RIITTÄÄ MUUTTAMAAN KOKO MAAILMAN POLITIIKAN !

Käytän em. todistelussa omaa kokemustani, sillä tämä vastaa täytin em. maailman politiikan peliä.

Olen itse saanut henkilökohtaisesti kokea aivan saman tavan, jolla meidän yrityksemme ryöstettiin. Tapa, jolla meidät ryöstettiin on käytetty myös valtioiden miehittämisessä ja käytetään tänäkin päivänä. Mutta toimittajat eivät tunnut lukevan historian tärkeimpien tapahtumien syitä, vaan keskittyvät vain seurauksiin.

Näin se tehtiin, niin kuin on tehty jo satoja vuosia.

Teimme pankin kanssa pitävän ja molempia osapuolia hyödyntävän ja sitovan sopimuksen yrityksemme rahoituksesta 90-luvun pankkikriisin alussa. Sopimukseen kuului myös, että pankin edustaja tulee yhtiömme hallintoon ja hallituksessa on enemmistö rahoittajapankkimme edustajia. Syy sopimukseemme ei ollut meidän yrityksemme, joka tuotti huomattavia voittoja, vaan SKOP, joka oli ”konkurssissa” Meillä ei pitänyt olla mitään vaaraa yrityskaappauksesta, sillä sopimussakko oli 35miljoonaa markkaa, jonka pankki olisi ollut velvollinen maksamaan rikkoessaan sopimusta. Meillä ei todellakaan ollut mitään vaaraa sopimusta solmiessamme, sillä pari kuukautta ennen sopimuksen allekirjoitusta KHT-tilintarkastaja oli antanut lausunnon, että omaisuutemme arvo on 600milj.mk:aa, kun velat olivat silloin vain parisataamiljoonaa.

SKOP pankin määräämä talousjohtaja toimi yhtiömme sisällä pankin valtuutuksella, mutta muodollisesti minun alaisuudessani. Hänellä ei ollut lupa ilmaista todellista asemaansa henkilökunnalle. Näin oli sovittu, mutta hän alkoi toimimaan vastoin sopimustamme yrityksen omistajilta salassa.

Vain muutamassa kuukaudessa hän oli saanut puhuttua/lahjottua yrityksemme avainhenkilöt avustamaan yrityksemme kaappauksessa pankin haltuun. Yrityksemme parhaimmin palkitut johtajat oli saatu keskittymään yrityksemme alasajoon ja konkurssin kautta siirtämään yrityksemme omistus ja omaisuus SKOP:n roskapankin haltuun.

Nämä ”myyrät”, ”Räikkö räähkät” olivat tyytyneet pieniin palkkioihin, työpaikan säilymiseen, hiukan korkeampaan palkkaan ja SKOP:n Roskapankista saatuihin kiinteistöihin, jotka he saivat pilkkahintaan. Pankki järjesti vielä ostosumman rahoituksen edullisesti veronmaksajien piikkiin. Valtion hallussa olleen SKOP:n pankkiirien oma tavoite oli vain turvata työpaikkansa ja kohtuuttoman suuret palkat yrityksemme johdossa, jotka maksoi veronmaksajat.

Samalla aikaa, kun SKOP:n pankkiiri yhtiömme sisällä, joka oli yksi pääsyyllisistä koko Suomen pankkikriisin SKOP:n arvopaperiosaston päällikkönä, sai puhuttua Suomessa yhden arvostetuimman tilintarkastusyhteisön  KPMG Wideri:n  KHT-tilintarkastajan väärentämään yhtiömme tilintarkastuskertomuksia, omaisuusarvoja ja laskemaan niitä 70%:a todellisista arvoista. SKOP maksoi Widerille huomattavia palkkiota, satojatuhansia tilintarkastajan ”kaksoisagentin” roolista.

Näistä kaikista SKOP:n ja KHT-tilintarkastajan ja yrityksemme avainhenkilöiden toiminnasta on pitävät todisteet KRP:n takavarikoimissa SKOP:n johtokunnan ja Liiketoimintaryhmän pöytäkirjoissa ja niiden liitteissä sekä puhelunahoitteissa.

Miten tämä kaappaus sitten oli mahdollista?

SKOP pankin lakimiehen kaksoisveli toimi Oikeuskanslerin viraston virkamiehenä, jonne meidän valituksemme tuomioistuinten ja virkamiesten toiminnasta tyssäsi. Välimiesoikeuden yksi tuomari toimi samaan aikaan SKOP:n asianajajana ja toinen tuomari oli suoraan sidoksissa pankkiin. Syyttäjien motiiveja ja heidän saamiaan etuja SKOP:lta voi vain arvailla. Oikeusistuimet tukeutuivat tuomioissaan Presidentti Mauno Koiviston ohjeistukseen konklaavissa, joka pidettiin Presidentin linnassa 6.5.1992. Siinä ohjeistettiin oikeuden tuomarit toimimaan velallisten vahingoksi ja pankkien hyväksi vastoin voimassa ollutta lainsäädäntöä.

Syyttäjät ja oikeusistuimet tekivät päätöksensä lahjotun KHT-tilintarjastajan asiantuntijalausuntojen perustella. Heillä kenelläkään ei ollut koulutusta, ammattitaitoa eikä myöskään kykyä arvioida esitettyjä todisteita.

Median päätoimittajat oli ns. luotettavan median päätoimittajat oli valjastettu toimimaan SKOP:n apuna ja ohjamaan uutisointia pankin eduksi n. valemediana. Siitä minulla on todisteena puhelunauhoite ja muutama totuuden vastainen ja vääristelty lehtileike.

SKOP:n pankkiiri sanoo yhdellä puhelunauhoitteella minulle selkeästi, että ”meillä ei ole mitään oikeutta vaatia omaisuuttamme takaisin”

Putin toimii nyt aivan samalla tavoin eri suunnilla, hajottaen, halliten – levittämällä valheita, disinformaatiota ja kiistämällä kaiken mitä itse tekee.

Lopputulos tulee olemaan myös sama, kuin meidän perheellä, mutta suuremmassa mittakaavassa. Suomessa on jo olemassa valmiina ne henkilöt, jotka alkavat johtamaan maata miehityksen jälkeen. Ex-pääministerimme rooli Kremlin pankkiirina ihmetytti minua ja ulkomaalaisia tuttaviani, kun aiheesta olen heidän kanssaan keskustellut. Olemme tulleet samaan tulokseen, että hänen asemansa selviää Suomen miehityksen jälkeen ja se on korkealla Venäjän federaation hallinnossa.

Blogini on tarkoituksella provokatiivinen, mutta muistakaa aina, että ajatukset ja sanat eivät riitä vielä tappamaan tai valloittamaan naapurivaltioita, mutta vieraan valtion asevoimat voi tehdä todeksi ne molemmat.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Kreml harjoittaa jatkuvaa painostusta, toteuttaa aggressiivista politiikkaa ja osoittaa täydellistä piittaamattomuutta kansainvälistä oikeutta kohtaan. Venäjän poliittinen ja sotilaallinen johto nostaa kaiken aikaa panoksia
Disinformaatiosta tämäkin: http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/burko_ukraina...

Hurjan provokatiisiselle vaikuttaa blogiteksti, mutta tuo yrityskaappaus tuntuu niin tutulle. Sellaisen seurauksena meni meidänkin perheen toiselta toimijalta työpaikka.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset