PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Luottotietorekisteri ja ulosotto turvallisuusuhka Suomelle

Neljästäsadastatuhannesta luottotiedottomasta ja ulosotossa olevasta kansalaisesta voi vieras valtio saada edullisesti kotimaisia ”vihreitä miehiä”.

Kansalaiset, jotka on syrjäytetty yhteiskunnasta, viety heiltä kodit alihintaan. Yrittäjät, joilta on viety ammatti, yrittäminen. Leipäjonojen asiakkaat ja pitkäaikaistyöttömät. Ennen aktiiviset kansalaiset, jotka menivät pankkien ja muiden velanantajien virittämiin ansoihin, menettivät aiemmin hankitun ja perityn omaisuutensa ovat toivottomassa tilanteessa.

Heitä ei voi syyllistää, jos he hyväksyvät kohtuullisen tarjouksen vieraalta valtiolta toimia sen hyväksi ja Suomea vastaan.

Ne henkilöt, joilla on koulutusta, ammattitaitoa ja osaamista voidaan näppärästi poimia julkisista luotto- ja ulosottorekistereistä. 100.000 sellaista yhteiskunnan hylkäämää kansalaista saadaan pienellä summalla toimimaan vieraan vallan eduksi.

Heillä ei ole mitään menetettävää, sillä heiltä on viety jo kaikki ja tulevaisuutta ei ole Suomen yhteiskunnassa. Tuomioistuimissa he eivät ole saaneet, eivätkä tule saamaan oikeutta, sillä niissä jaetaan oikeutta vain velanantajille, pankeille ja pikavippifirmoille. Lopullisen puhtaan työn tekevät ulosottoviranomaiset ja perintäyhtiöt.

Vieras valtio voi jopa tarjota heille asunnon Suomessa omistetuista kiinteistöistä sekä antaa kansainvälisen luottokortin käyttöön päivittäisiä menoja varten.

Poliitikot, lainsäätäjät, tuomioistuimet ja muut viranomaiset ovat epäoikeudellisella toiminnallaan luoneet Suomen sisälle todellisen turvallisuusuhan.

Näiden syrjäytettyjen kansalaisten lisäksi Suomesta on erittäin helppo löytää vielä työssä käyviä ammattilaisia, virkamiehiä ja yrittäjiä, jotka ovat ylivelkaantuneita ja vaarassa menettää kaiken. Kotinsa, omaisuutensa ja myös sen seurauksena perheensä.  He jo nyt tietävät, että heillä ei ole mitään mahdollisuutta pärjätä oikeusistuimissa ja saada puolueetonta oikeudenkäyntiä.

Kokemuksesta tiedän mistä puhun. Olen saanut kokea yrityksemme, kotini ja omaisuuteni ryöstön pankin taholta saamatta koskaan oikeutta. Jos nyt olisin samassa tilanteessa ja minuun otettaisiin yhteyttä vieraan valtion toimesta, niin olisin varmaan, yön pohdittuani, valmis mihin tahansa, sillä minulla ei olisi enää mitään menetettävää. Olisi tilanne, josta minusta, Suomen patriootista, tehtiin tieten tahtoen isänmaan vihollinen.

Vieraanvaltion toimesta miehitetty Suomi antaisi minulle edes pienen mahdollisuuden saada oma kotini ja yritykseni takaisin.

Voiko Suomen kansalaiselta, joka tietää tulleensa epäoikeudenmukaiseksi kohdelluksi ja ryöstetyksi, vaatia isänmaallisuutta?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän mikkonummelin kuva
Mikko Nummelin

Minun käsittääkseni maanpetoksesta tuomituksi joutuvan asema voi olla Suomessa merkittävästi huonompi kuin maksuhäiriöihin ajautuneiden. Siitähän voi tulla pitkä, jopa elinkautinen vankeustuomio ja valtavat korvausvelvollisuudet siihen päälle.

Muistan, että opiskeluaikana yksi opiskelukaveri oli menettänyt luottotietonsa, mutta sai velat järjesteltyä ja palasi luottokelpoiseksi myöhemmin. Erään toisen opiskelukaverin vanhempien firma oli mennyt 1990-luvun laman aikana konkurssiin, mutta kuitenkin olivat sittemmin saaneet pitkän ajan kuluessa asiansa taas kuntoon.

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Sehän tarkoittaisi täysihoitoa ilman päivittäisiä huolia. Miten se maanpetturuus määristeltäisiin, sillä tänkin päivänä valtavasti suomalaisia tekee töitä Venäjän hyväksi poliitikkoina, ammatissaan, virkatoimesssaan, blogistina, kommentoijana jne.?

Mitä tulee luottotiedottoman tai konkurssin tehneen yrittäjän asemaan Suomessa, niin et ilmeisesti tiedä sitä järkyttävää todellisuutta?

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

https://youtu.be/6vJ7ExHBeAM

Arsenal sopimus 31.3.2000 täyttää maanpetoksen tunnusmerkit. Sieltä erityisesti pykälä 4.2.3.2. Sopimuksen julkaisu on ainoa tie totuuteen ja samoin SSP sopimus, joka sekin on karmeaa luettavaa.

Miettikää miljardeja valtion varoja valuu koko ajan kasvottomille veroparatiisiyhtiöille - Onko tarkoitus, että Suomi Oy tekee konkurssin?

Käyttäjän mikkonummelin kuva
Mikko Nummelin

Mitä siinä pykälässä 4.2.3.2. sanotaan (ilman, että tarvitsee katsoa videota)?

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Mikko, että tietää asioista, joihin ottaa kantaa, niin täytyy ensin itse niihin tutustua, että ymmärtää.

Käyttäjän OlliToivoOlaviPuolitaival kuva
Olli Toivo Olavi Puolitaival Vastaus kommenttiin #5

Olen samaa mieltä, että on oltava omakohtaista ja konkreettista kokemusta, muutoin ei voi ymmärtää sitä kuinka rankoista asioista tässä on kysymys.https://youtu.be/6vJ7ExHBeAM

Käyttäjän OlliToivoOlaviPuolitaival kuva
Olli Toivo Olavi Puolitaival Vastaus kommenttiin #5
Käyttäjän LeoPatrikainen kuva
Leo Patrikainen

Pertti Lindeman
Kirjoitit vakavasti otettavasta asiasta, koska valtavalle määrälle suomalaisia ei Suomen valtiolla ole merkitystä. Venäjä riisti karjalaisilta kodit ja valtavat omaisuudet jäivät rajan itäpuolelle.
Menetykset korvattiin niin sanotuilla sotakorvauksilla. Lisäksi ne sidottiin hintaindeksiin, jotta niiden arvo säilyi inflaatiossa. Isämaallisuus säilytettiin monin tavoin ja jopa rintamamiestiloja perustamalla. Ihmisoikeudet turvattiin sodan jälkeisissä vaikeissa olosuhteissa.

Suomi hyväksyi Euroopan Ihmisoikeussopimuksen 10.05.1990.
Sitä ei ole noudatettu, 90-luvun riistot alkoivat toimia ihmisoikeussopimuksen vastaisesti. Riistetyt omaisuudet ovat edelleen
korvaamatta, vaikka taistelua niistä oikeuksista on käyty yli 25 vuotta.
Länsi suojelee Suomen ihmisoikeusloukkauksia, kansainväliset tuomioistuimet on vaiennettu epämääräisin keinoin ja kärsivät kansalaiset vain odottavat. Apua on haettu väärästä suunnasta, joten ehkä olisi pitänyt turvautua Venäjän oikeuslaitokseen ja vihreisiin miehiin. Tämä kortti on edelleen käyttämättä, mutta Suomessa asuvat Venäjän kansalaiset ovat Suomen oikeuslaitoksen uhanalla. Heille voi koitua sama kohtelu kuin 90-luvun uhreille. Julkinen informaatio kantaa Kremliin ja pelko venäläisten kohtelusta on huolenaihe, ei siten ihme, että majoituspaikkoja rakennetaan vihreille miehille.

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

http://www.promerit.net/2015/04/niiniston-pakti/

Tuo pykälä siis vie vieraan valtion perintätoimistojen vaatimuksesta, itsenäisen valtion, vapailla vaaleilla valitulta eduskunnalta lainasäädäntövallan 10 vuodeksi, jotta nuo sopimuksessa myydyt 56000 ihmistä eivät koskaan saa oikeutta, vaan heidät myydään velkaorjiksi ja edelleen he maksavat - vaikka osa velat olivat jo maksettu 90-luvulla. Ketään ei kiinnostanut tilitysvelvollisuus tai se että sopimus olisi alistettu mm. Perustuslaki valiokunnalle. Mites tuollaiset pienet asiat, kuin omaisuuden suoja, velkavankeus, oikeudenmukainen oikeudenkäynti, kohtuus jne jne

Minä en löydä sanoja

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Siitä voisi tehdä laskelman, kuinka kalliiksi tuo kauppa sitten on tullut ja tulee edelleen Suomen yhteiskunnalle:
- Kohonneet sosiaaliturvamenot
- menetykset taloudellisessa toimeliaisuudessa
- periytynyt sosiaalinen pahoinvointi
- Kuinka suuri määrä yrityksiä on jäänyt ja jää perustamatta sukupolvisen kokemuksen myötä
jne... Luku on varmasti 12-numeroinen.

Käyttäjän karjala kuva
Veikko Saksi

Kun lasketaan pelkästään suomalaisten evakkojen menetykset, yli 70 vuoden saamaton vuokra ja omaisuuden menettäminen sekä ns. pankkikriisin uhrien menetykset, päädytään käytännössä arviolta noin 2 000 MRD. EUROON!

Onko Suomella ollut varaa menettää ko. summa? Ei ole. Jos ei riitä, että vainolainen ottaa varallisuuden, niin sitten Suomen valtio vie kaiken moninkertaisesti.

Kannattaa palauttaa Petsamo, Karjala ja koko muu pakkoluovutettu alue sekä Suomen on syytä korjata ns. pankkikriisin tahalliset rikokset, jotka päättävät poliitikot ja pankit yhdessä apulaisineen tekivät. Todella huipputörkeää toimintaa.

Kannattaa miettiä hetken näitäkin asioita ja korjata ne. Suomi voi aloittaa vaikkapa ns. sotasyyllisten tuomioiden purkamisesta. Sitäkään ei ole uskallettu - ilmeistä Venäjä-pelosta johtuen - tehdä.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Tästä asiasta kannattaa pitää ääntä. Suurin osa ihmisistä ei edes tiedä, mitä silloin tapahtui. Olisipa Suomessa joku media tai edes toimittaja, joka perkaisi ja - kenties Kari Mokon legendaarista äänensävyä mukaillen - toisi julki tuon häpeällisen ajan pohjamutia myöten.

Ei kuitenkaan ehkä kannata kanavoida petoksen uhriksi tulemisen aiheuttamaa tuskaa maanpetturuuden kautta, sillä silloin vain alentaa itsensä niiden tasolle, jotka teille, arvon blogisti, pahaa tekivät. Asiaa voi ajaa eteenpäin vain, jos pitää itsensä moraalisesti heidän yläpuolellaan. Vieraan vallan tai toimijan agentiksi ryhtyminen ei vahingoita syyllisiä, mutta vahingoittaa syyttömiä.

Pekka Iiskonmaki

''Kansalaiset, jotka on syrjäytetty yhteiskunnasta.''

Hyvin aiheellinen huoli, kun katsotaan vakoojia Suomen historiassa.

Sopivan ''canariksen'' käsissä tuollainen 400.000 henkilön potentiaalinen luettelo on avain yhteiskunnan sisään.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Canaris

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset