Tein poliisille rikosilmoituksen Raamatun ja Koraanin teksteistä

Rikosilmoituksen jätin 30.6.2017 internetin kautta perusteluineen Suomen poliisille. Kokosin Raamatusta ja Koraanista joukon väkivaltaan ja tappamiseen kehottavia kohtia, sekä syrjintään kehottavia tekstejä, jotka koskevat naisia, seksuaalista suuntautumista, eri uskontokuntia jne. Rikosilmoituksesta lähetin kopion Uuden Suomen toimitukseen.

Uskonkirjojen tekstit, jotka rikkovat mielestäni Suomen Rikoslakia, sekä Suomen ja EU:n Sanan- ja Uskonnonvapauslakeja. Eli keräsin niitä eri tekstejä Raamatusta ja Koraanista, joita käytetään yksilöitä ja yhteiskuntaa vastaan, joilla perustellaan syrjintää, väkivaltaa ja terrorismia. Eli sellaiset tekstikohdat, joista vastaavista tai lievemmistä kehotuksista, väkivaltaan tai syrjintään, on nostettu syytteet ja annettu tuomiot blogeissa ja somessa julkaistuille kirjoituksille tai suusanallisesti niitä ilmaisseille.

Raamatun ja Koraanin väkivaltaan ja syrjintään kehottavia tekstejä on aina käytetty, ja käytetään tänäkin päivänä, uskonnollisten ja poliittisten johtajien oman vallan lisäämiseen, jolla ei ole mitään tekemistä uskonnon harjoittamisen kanssa.

” Pyydän poliisia ystävällisesti tukimaan, että onko syytä epäillä rikosta myytävien, yleisölle jaettavien ja opetuksessa käytettävien uskonkirjojen, Raamatun ja Koraaniin teksteissä, sekä ”Sharia-lain” tekstissä, joka on yleisön saatavilla.”

Kopioin rikosilmoitukseen useita lainkohtia, joista tässä yksi tärkeimmistä:

”Suomen Rikoslain 11 luvun 10 §:ssä (511/2011) säädetään: "Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.”

Huomioin Rikosilmoitusta tehdessäni tämän tärkeän seikan.

” Koraanin osalta suomenkielisessä versiossa, Koraani, 3.painos, ISBN 952-9842-74-0, Kääntäjä FT Jaakko Hämeen-Anttila on kääntäessään Koraanin arabian kielestä suomen kieleen on muuttanut osittain sen tekstiä niin, että se melkein vastaa minun mielestäni Suomen lainsäädäntöä Sanavapaudesta ja lakia Uskonnonvapaudesta. Internetissä oleva suomen kielinen Koraanin käännös on mielestäni osittain ristiriidassa Sanan- ja Uskonnonvapauslainsäädännön kanssa.” Tämä on oiva esimerkki siitä, kuinka uskonkirjoja voidaan "kääntää" ja muuttaa tähän aikaan ja kulttuuriin sopivaksi, niin kuin aina on tehty.

Raamatun tekstiä on tähän tapaan muutettu eri aikoina:

-Biblia 1776: Sananl. 31:6 Antakaat väkeviä juotavia niille, jotka hukkumallnsa ovat, ja viinaa murheellisille sieluille,

-Sama Raamatussa 1938/38: Antakaa väkevää juomaa menehtyvälle ja viiniä murhemielisille.

-Ja Raamatussa 1992: Olut sopii onnettomalle, viini sille, jonka mieli on katkera.

Tarkoituksella en ottanut tähän esimerkkiä syrjinnästä tai väkivallasta, sillä niitä Raamatun lauseita olemme saaneet jo riittävästi kuulla jopa Suomen Eduskunnan täysistunnoissa käsiteltäessä valtion lainsäädäntöä. En halua myöskään rikkoa Rikos-, Sananavapaus- ja Uskonnonvapauslakia. Siteeraamalla uskonkirjaa voidaan tänäkin päivänä kehottaa julkisesti syrjintään ja väkivaltaan, että kukaan siihen puuttuisi.

Uskonkirjoja on monilla kielillä, joten pyysin poliisia tarkistamaan myös muilla kielillä Suomessa myytävät ja levitettävät uskonkirjat ja niiden tekstien sisällön. Pyysin myös selvittämään digitaalisessa muodossa esim. internetissä leviävät tekstit, jotka on luettavissa Suomessa. Suomessa toiminee, myös internetissä suljettuja ryhmiä eri kielillä, joiden keskustelujen sävystä olisi syytä saada tarkemmin tietoja. Mediaan tihkuu harvakseltaan tietoja suomenkielisten ryhmien keskinäisistä keskusteluista, mutta toisilla kielillä tapahtuvat kirjoitukset ovat pimennossa. Väkivallalla uhkaaminen tai siihen kehottaminen täytyy olla kielletty ja valvottu kaikilla kielillä, ei ainoastaan suomen kielellä.

EU:ssa on yhtenevä lainsäädäntö Sanan- ja Uskonnonvapaudessa, joten pyysin poliisia harkitsemaan, että rikostutkinta tehtäisiin yhdessä eri EU-maiden kanssa.

Sanan- ja Uskonnonvapaudesta

Suomessa ja EU:ssa on sanavapaus merkittävässä roolissa ja se mahdollistaa yksilöiden ja yhteiskunnan saada eri lähteistä riippumatonta ja puolueetonta tietoa, niin hyvästä kuin pahasta. Sanavapaudella on laissa säädetyt rajat, mutta niitä ei ole käytetty uskonkirjoihin, uskonmateriaaliin, eikä myöskään uskonnollisten tilaisuuksien saarnoihin, kun ne selkeästi rikkovat Rikos-, Sananvapaus- ja Uskonnonvapauslakia.

Yritän puolustaa länsimaiden elämänarvoja ja tieteen vapautta. Vaikka en kaikilta osin hyväksy länsimaiden arvoja, jotka liittyvät rahaan, talouteen ja sosiaaliseen eriarvoisuuteen, niin arvostan kuitenkin sitä henkistä kehitystä, joka on johtanut yksilöiden vapauteen päättää omista uskomuksistaan ja elämänsä valinnoista, eli länsimaat ovat pyrkineet turvaamaan sen saman yksilönvapauden, joka ihmisillä oli historiansa alkuaikoina viidakoissa ja savanneilla.

Nyt kun uskontokirjojen sanotaan ylittävän tieteen saavutukset, jotka perustuvat faktaan, niin se tarkoittaa ihmiskunnan huomattavia askeleita henkisessä evoluutiossa taaksepäin. Se tarkoittaa jopa lyhyellä tähtäimellä sanallista vastakkainasettelua valtioiden välillä, joka johtaa väistämättä vanhaa historiaa toistaviin uskonsotiin. ISIS on vasta sen harjoittelua. Ihmiskunta varmaan tarvitsi rankkoja lakeja ja rangaistuksia alkutaipaleella, koska silloin yhteiskunnissa käytti valtaa lihasvoima, mutta ne ajat ovat taakse jäänyttä historiaa, johon en toivoisi enää palattavan. Vai ovatko ne nyt palaamassa takaisin?

Suomessa on koeteltu sanavapauden rajoja, niiden ylittämistä on paheksuttu esim. koskien poliisien suljettua Facebook-ryhmää. Syynä lienee se, että ko. ryhmä ei ollut minkään uskontoryhmän ylläpitämä ja siellä ei siteerattu uskonkirjojen tekstejä, joissa rasismi ja syrjintä ovat selkeäsanaisesti vihapuhetta, mutta sallittua. 

Käyttäen Raamatun tai Koraanin lauseita on voitu harjoittaa vihapuhetta ja kirjoittelua ilman mitään seuraamuksia, jopa Eduskunnassa. Poliitikot ovat sen oivaltaneet, että voivat yhdelläkin Raamatun lauseella saada lisää kannattajia, mutta jos he eivät olisi siteeranneet uskonkirjaa vihapuheessaan, niin olisivat saaneet syytteen Sananvapauden rikkomisesta. Siksi pyysin poliisia tutkimaan, myös Šaria-lain tekstejä, jotka leviävät internetissä eri kielillä, myös suomeksi.

Sanavapaudesta on annettu erilaisia tuomioita, niin poliitikoille, kuin mallikansalaisillekin. Yksi ryhmä on kuitenkin pois, eli uskovaiset, jotka käyttävät uskonkirjaansa lyömäaseena ja Suomessa ministeri tasolla on jopa kehotettu rikkoman valtion lakia, jos se on uskonkirjan kanssa ristiriidassa. Tutkintaa tällaisesta Sanan- ja Uskonnonvapaus lakien rikkomuksesta ei edes aloitettu vaikka Rikoslaissa on siitä selkeät pykälät.

Jos joku käyttää vihapuheessaan Raamatun lauseita ja toinen vastaa siihen loukkaavasti, kyseenalaistaen Jumalan olemassa olon, niin voi saada syytteen Jumalanpilkasta?

Suomalainen kirjailija Hannu Salama sai ehdollisen vankilatuomion (1966) fiktiivisestä kirjasta, jossa loukattiin fiktiivistä Jumalaa (ateistien mukaan) eli näin päin se toimii, eli Uskonrauhan rikkomisesta voi saada tuomion tänäkin päivänä. Viimeisin tuomio Suomessa ”Jumalanpilkasta” on tämän vuoden tammikuulta, jossa henkilö tuomittiin samalla myös muista rikoksista.

Uskonnonvapautta ja sitä koskevaa lainsäädäntö luetaan ja tutkitaan vain silloin, kun joku mahdollisesti uhkaa uskonnonvapautta, mutta lakiin ei ole vedottu silloin, kun uskovaiset rikkovat Sanan- ja Uskonnonvapauslakia, niin että ylitetään niiden lakien suoma vapaus?

Raamatun ja Koraanin teksteistä löytynevät alkusyyt jopa koulukiusaamiseen, sillä niitä tekstejä jaetaan ja luetaan myös lapsille.

Eurooppa tarvitsee ”Euroopan Unionin Uskonnollisen Ideologian Torjuntakeskuksen”

Eurooppa on ollut saamaton yhtenäisen aseellisen puolustuksen rakentamisessa, mutta vielä vähemmän se on kiinnittänyt huomiota Euroopan henkisten arvojen puolustamiseen. Syy siihen on ollut se, että rahalle on annettu liian suuri valta, niin se on sokaissut EU-sisäisen turvallisuuden tarpeen, kun on eletty pitkäaikaisen hyvinvoinnin keskellä. Valtiot ovat ulkoistaneet yksilöiden turvallisuudesta huolehtimisen heille itselleen, jotka turvautuvat varashälyttimiin ja vartiointiliikkeisiin. Ymmärtämättä kuitenkaan sitä, että niistä ei ole todellista hyötyä, jos EU:n rajojen yli tullaan aseilla tai uskonnollisella ideologialla. Vartiointiliikkeelle ilmoittaminen vierastaa panssarivaunusta kodin takapihalla ei taida olla paljon apua? 

Euroopalle vihamieliset tahot, niin valtiot, kuin uskontokunnat, ovat käyttäneet ja käyttävät hyväkseen EU:n suvaitsevaista lainsäädäntöä ja demokratiaa, jotka ovat meidän valtioiden kulmakivet. Kuitenkaan me emme saa antaa käyttää meidän lainsäädäntöämme meitä itseämme vahingoittavalla tavalla. Esim. Sanan- ja Uskonnonvapauslakeja tulkittaessa oikein, ei vain yhdestä suunnasta, niin jo niillä, meillä on mahdollisuus laillisin ja demokraattisin tavoin estää Euroopan henkisen selkärangan musertaminen ulkopuolelta, väkivaltaa ihannoivilta uskonnollisilta ryhmiltä, jotka tarjoavat vaihtoehtona vain uskonkirjaa tai miekkaa, niin kuin muutama sata vuotta sitten Euroopan sisällä. Ei pidä myöskään unohtaa aseellista sotaa ihannoivia valtionpäämiehiä, jotka ovat käyttäneet ja käyttävät Euroopan sanavapautta propagandan kylvämiseen ja sitä kautta ovat luoneet sisäistä kaaosta rajojemme sisälle. Tästä varoittelin jo 10-vuotta sitten Suomen ja Viron lehtien keskustelupalstoilla, joissa se propaganda oli selkeästi esillä.

Tästä samasta aiheesta kirjoitin jo puolitoista vuotta sitten blogissani, 6.2.2016, "Sananvapauden rajoitukset koskemaan myös uskontoja" Ja edellisen kerran 22.3.2017, "Moskeija sadalla miljoonalla vai asuntoja maahanmuuttajille samalla rahalla?"

Näin niissä edellisissä blogeissani kirjoitin

"Eurooppa tarvitsee uskontokirjojen puhdistuksen.

Minusta Euroopassa olevat yleisesti saatavilla olevat uskontokirjat täytyisi käydä läpi ja puhdistaa Suomen rikoslain mukaan, joka koskee kiihottamista kansanryhmää vastaan tai sisältää väkivaltaan kehottamista. Alkuperäiset uskonkirjat voidaan säilyttää vain museoissa tukijoiden käytettävissä.

Tällainen sensuuri auttaisi nykyisiä eurooppalaisia sekä tänne pakenevia maahanmuuttajia. Euroopan rajoilla maahanmuuttajien uskonkirjat vaihdettaisiin puhdistettuihin uskonkirjoihin. Niissä uskonkirjoissa olisi jäljellä ne Eurooppalaiset arvot, joiden mukaan täällä eletään. Ne puhdistetut uskonkirjat olisivat parempi ja tehokkaampi tapa, kuin valtioiden lakikirjat ja lainsäädännöt, kotouttaa maahanmuuttajat Euroopassa vallitsevaan kulttuuriin ja arvoihin. Puhdistettu uskontokirja tulisi olemaan myös helpotus niille maahanmuuttajille, jotka oman maansa uskontokirjan mukaan kuuluvat johonkin syrjittyyn tai alistettuun ryhmään ilman omia yksilöllisiä oikeuksia.

Tämä ei tarkoita sitä, että luovuttaisiin Eurooppalaisesta arvosta, uskonnonvapaudesta, vaan sitä, että puhdistettu uskontokirja ei kiihottaisi väkivaltaan ja syrjintään. Puhdistettu uskontokirja tukisi uskonnonvapautta, eli lakia ja hyviä tapoja loukkaamatta, ja estäisi väkivallalla, syrjinnällä ja pakolla omaksumasta väkivaltaista ja syrjivää uskonnonharjoittamista.

Raamatun tekstiä on kautta aikain muutettu aikaan ja politiikkaan sopivaksi, joten nyt on aika poistaa sieltä syrjintä ja viha, niin myös Koraanista."

Suomen Perustuslaki 6 §

Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella."

Tätä Perustuslain kohtaa tulkitaan vain niin päin, että ketään ei saa asettaa huonompaan asemaan, mutta on jätetty tulkitsematta niin päin, että ketään ei saa asettaa parempaan asemaan, niin kuin mielestäni on tapahtunut esim. tulkittaessa Rikos-, Sanavapaus- ja Uskonnonvapauslakia. Tällainen lainkäytön epätasa-arvo synnyttää tyytymättömyyttä ja väkivaltaa yhteiskunnan sisällä.

On aika poistaa rasismin ja suvaitsemattomuuden alkusyyt, jotka ovat Raamatun ja Koraanin teksteissä, niin että ne vastaavat Suomen ja EU:n lainsäädäntöä sekä Länsimaiden arvoja ja koko maapalomme tätä aikaa riippumatta uskonnosta.

Lopuksi haluan huomauttaa, että niin Raamatussa kuin Koraanissa on hyviä ja arvokkaita elämänohjeita, jotka ovat tärkeitä suuntaviivoja uskoville ihmisille heidän ilossaan ja surussaan. Ja ovat omalta osaltaan auttaneet rakentamaan niin Länsi- kuin Itämaista sivistystä ja yhteiskuntia.

Pyydän kristittyjä ja muslimeita yhdessä uudistamaan Raamatun ja Koraanin tähän aikaan sopiviksi maailmanrauhan välineiksi. Lopettakaa Te yhdessä tämä sekasorto, sodat, terrorismi ja kärsimys. Jos Raamatun ja Koraanin teksteistä poistettaisiin kaikki se hyvä, suvaitsevaisuus ja rakkaus, niin molemmat kirjat olisivat ohuita, mutta kun niistä poistetaan ne tekstit, joissa kehotetaan väkivaltaan ja syrjintään, niin Raamattu ja Koraani eivät nykyisestään paljo ohene.

 

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu