Poliisi humalassa. Poliitikko, virkamies, syyttäjä ja tuomari esteelliset

Kun on kyse suomalaisten oikeusturvasta, niin otsikossa mainittuja todellisia uutisia ei julkaista. Kun on kyse maahanmuuttajista, niin otsikot raikuvat isolla? Helsingin Sanomat 29.7.2017 "Humalassa puhuttelussa, asiakkaiden välttelyä, valehtelua tuomioistuimelle – HS:n selvityksen perusteella turvapaikanhakijoiden oikeusavussa on vakavia ongelmia" Nämä samat asiat olen joutunut konkreettiseti kokemaan suomalaisena Suomessa, mutta vastaavia otsikoita niistä ei ole julkaistu, vaikka medialla on niistä kirjalliset todisteet olemassa, jopa KRP:n takavarikoma aineisto.

En kirjoita tätä rasistina, sillä rasisti en ole, mutta media ja yhteiskunta tekemällä tekee minusta rasistin. Olen Suomen patriootti, joka lienee näinä päivinä kirosana.

Suomalainen yrittäjä ei saa oikeutta kotimaassaan, jossa hän on luonut työpaikkoja, tuonut elämisen mahdollisuuksia työntekijöidensä perheille. Yrittäjästä tehdään rikollinen ja rikollisista pankkiireista sankareita, joille presidentti jakaa arvomerkkejä? Tämä on Suomi, 75-vuotta oikeusvaltio, mutta viimeiset 25-vuotta oikeusvaltion irvikuva. Sama tilanne on kaikilla ylivelkaisilla, jotka on saatu hokuteltua velka-ansaan, kun pienellä palkalla ei elä.

Eilen illalla kerroin Suomen yrittäjien kohtelusta ulkomaalaiselle ystävälleni, jolla on yliopistotutkinnot USA:ssa ja toisessa oikeusvaltiossa. Vietimme yhdessä sauna- ja grilli-iltaa ulkomailla. Kerroin Suomen poliisista, joka kuulusteli humalassa, juoden viinaa ja piilottaen todistusaineistoa. Kerroin Suomen Korkeimman oikeuden tuomareista, joiden välimiesoikeuden tuomarina toimiminen tuo heille virkatyötä suuremmat tulot. Kerroin syyttäjistä, joiden uraputki perustuu syyttämättäjättämispäätöksiin, "valetuomareista", joiden etenemismahdollisuus perustuu vääriin tuomioihin. Kerroin Suomen uskonlahkojen sisäpiiristä kuntien ja valtion hallinnossa, sekä pankki- ja yritystoiminnassa. Kerroin Suomen kaupan- ja palvelusektorista –  poliitikkojen tukemasta monopolisoitumisesta. Kerroin 400.000 yhteiskunnasta syrjäytetystä luottotiedottomasta ja puolentoistakilometrin leipäjonosta. Kerroin miljoonan suomalaisen perheen köyhyydestä, kerroin asunnottomuudesta. Kerroin kymmenien vuosien velkavangeista, jotka elävät ravintoköyhällä ruoallla saadakseen maksettua erilaisilla valtion tuilla velkansa moninkertaisesti veroparatiisien perintäyhtiöille… Kerroin siitä oikeusturvattomuudesta ja taloudellisesta hädästä, jossa yli miljoona suomalaista elää tänäpäivänä ns, hyvinvointivaltiossa. 

Sain kuulla ystävältäni, että nämä ovat aivan uusia asioita Suomesta, sillä niitä ei ole julkaistu englannin kielellä, eikä kerrottu muillakaan maailman kielillä. Totesin siihen, että Suomi on ollut ja on tänäkin päivänä eristetty omaan pieneen kieliryhmään, siksi toisissa valtioissa on aivan väärä kuva Suomesta. Kaikki info Suomesta, joka julkaistaan vierailla kielillä kansainväliselle medialle on tarkkaan sensuroitua. Ystäväni kysyi minulta, että onko Ruotsissa sama tilanne, johon vastasin, ettei ole, sillä Ruotsi on oikeus- ja hyvinvointivaltio.

Ystäväni pyysi minua kirjoittamaan näistä asioista ainakin englannin kielisen artikkelin ja lähettämään sen laajaan media jakeluun, mutta mielellään myös toisilla kielillä. Konkreettisesti yksittäistapauksia, sillä vain niiden kautta Suomen yhteiskunnan, yksityisyrittäjyyden ja sijoitustoiminnan todellinen tilanne voidaan ymmärtää. Juuri ne yksittäistapaukset tuovat esille todelliset epäkohdat valtiosta, sillä viranomaiset ja poliitikot piiloutuvat sanomattaomuuteen todeten ”En voi ottaa kantaa yksittäistapaukseen” Se on juuri se sanonta, jolla hiljaisesti hyväksytään epäoikeudenmukaisuus, korruptio, esteellisyys, virkamies- ja poliittinen valta epädemokraattisessa valtiossa. Ne merkit ovat Suomessa nähtävissä heille, jotka uskaltavat ne nähdä. Samalla sivusimme Warren Buffettin vuosia sitten antamaa lausuntoa, että Suomen 90-luvun pankkikriisi hoidettiin hienosti, sillä konkurssin tehneet yrittäjät palasivat heti yritystoimintaan mukaan, joka ei pitänyt ollenkaan paikaansa, vaan oli disinformaatioon perustunut toteamus. Vielä siltäkin ajalta, 25-vuoden jälkeen, on yrittäjiä velkavankeudessa tänäkin päivänä. Siihen ystäväni totesi, että miten Suomen talous kestää sen? En voinut muuta sanoa, kuin veronkorotuksilla, uusilla veroilla ja palkkoja alentamalla. Poliitikkomme eivät osaa mitään muuta, heiltä puuttuu visio ja yksityisyrittäjyyden todellinen edistäminen.

Sen voin sanoa, että pahalta tuntui kertoa totuus Suomesta, mutta valehtelun aika on nyt ohi kansainvälisillä areenoilla.

Onnea 75-vuotiaalle oikeusvaltiolle, nimeltä Suomi. Viimeiset 25-vuotta Suomi ei ole ollut oikeusvaltio,

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu