Kertaluontoinen varallisuusvero hävittäjähankitaan ja muihin puolustusmenoihin

Suomi tarvitsee uudet hävittäjät ja muutenkin täyttyy vahvistaa maanpuolustusta. Puolustusvoimain kalusto täytyy hankkia ennen kuin todellinen vaara uhkaa, sillä silloin se on liian myöhäistä. Nykyinen sodankäynti perustuu pitkälti korkean teknologian aseistukseen, joiden toimitusajat ovat pitkät. Se tarkoittaa myös valtavia kustannuksia, että aseistus on riittävän tehokas.

Nyt olisi reilua kerätä varakkailta yksityishenkilöiltä, yrityksiltä ja ay-liikkeeiltä kertaluontoinen varallisuusvero hävittäjien hankintaan sekä puollustusvoimien kaluston uusimiseksi.

Mielestäni 10%:n kertaluontoinen vero yksityishenkilöiden yli 1 miljoonan euron ja yrityksiltä sekä ay-liikkeiltä yli 5 miljoonan euron netto-omaisuudesta olisi kohtuullinen panos itsenäisyytemme säilyttämiseksi.

Me kaikki tiedämme, että sodassa on ennen kaikkea kyse vihollisen halusta saada haltuunsa Suomen maa-alue sekä maassa oleva varallisuus, joka kostuu valtion, yksityisten, yritysten ja ay-liikkeiden omaisuudesta.

Historia on opettanut jo sen, että miehittäjä liittää maa-alueen oman valtionsa osaksi ja ottaa haltuunsa valtion varallisuuden sekä eläkerahastot. Yksityisten ja yritysten omaisuus siirtyy osittain miehittäjävaltiolle ja osittain palkintona miehitykseen osallistuneille suomalaisille maanpettureille, vihreille miehille, sotilaille ja heidän perheenjäsenilleen.

Eniten aineellista hyvää menettävät he, joilla on Suomessa omistuksessa maa-alueita, rakennuksia ja yrityksiä, eli se varakkain osa väestöstä. Vähiten menettävät he, joilla ei ole maallista omaisuutta.

Historia on myös opettanut sen, että varakkaat pyrkivät pakenemaan ulkomaille suojaan ja maata jää puolustamaan köyhin kansanosa omalla hengellään, sillä heillä ei ole mahdollisuutta paeta ulkomaille. Minusta on kohtuullista ottaa maanpuolustukseen enemmän varoja heiltä, joilla varallisuutta on, sillä heillä on eniten menetettävää.

Tällä olisi myös se tärkeä viesti miljoonalle köyhälle suomalaiselle, että varakas väestönosa osallistuu maanpuolustukseen solidaarisesti rahalla, kun köyhät joutuvat puollustamaan Suomen itsenäisyyttä hengellään.

Nyt 10%:a on parempi, kuin myöhemmin 100%:a

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu