PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Veronmaksajat, Esko Ahon hallitus otti 300miljardia valtiolle velkaa?

Kaksi vuotta sitten julkaisin blogissani, jota yksikään tiedotusväline ei ole aiemmin kertonut, että Esko Ahon hallitus, 1991-95, otti valtiolle velkaa 300miljardia markkaa, eli 50miljardia euroa, joka on puolet tämän päivän valtionvelasta.

Samalla mentiin Euroopan Unioniin vaikka valtionvelan osuus BKT:sta oli lähes 100%:a, miten sinne yleensä päästiin sillä velkamäärällä? Valehdeltiinko EU:lle hakemisvaiheessa Suomen talouden tilasta?

Nyt jätetään samalla tavoin kertomatta se, että paljonko veronmaksajat todellisuudessa kadottavat jälleen miljardeja sotessa ja valtaa maakuntauudistuksessa? Esko Aho näyttää vaikuttavan näidenkin suurten raha- ja vallanvirtojen taustalla.

Näiden vaikutus kansalliseen sisäiseen turvallisuuteen

90-luvun pankkikriisin seurauksena syrjäytyi satojatuhansia kansalaisia, joiden vaikutus on näkynyt viimeiset vuosikymmenet sisäisen turvallisuuden heikkenemisenä. Nyt kaavailtujen soten ja maakuntauudistuksen seurauksena tulee jälleen syrjäytymään satojatuhansia kansalaisia hyvinvointivaltion ulkopuolelle, joka tarkoittaa kansallisen turvallisuuden romahdusta, levottomuuksia ja väkivaltaa. Päättäjien, median ja maan turvallisuudesta vastaavien tahojen on nähtävä ja ymmärrettävä tämä kokonaisuus ei vain tuijotettava yksityiskohtia. Tämä antaa myös sen aukon, josta ulkomailta käsin voidaan vaikuttaa kansaa hajottavasti, joka mahdollistaa vakavan ulkomailta suuntautuvan uhkan maan itsenäisyydelle.

Eikö tiedotusvälineillä ole tiedottamisvelvoite, sillä nyt Suomea ollaan viemässä todella vaarallisille vesille. Jo nyt on aistittavissa ulkovallan vaikutus sote- ja maakuntauudistuskeskusteluun.

Aloittakaa vaikka alla olevasta blogini linkistä.

http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/187554-valehdeltiinko-veronmaksajille-pain-naamaa

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Pekka Iiskonmaki

Tuo oli hinta 66.000 yrittäjän työpanoksesta, jotka Osasto M. Koivisto tuhosi.

Heidän työpanoksensa puuttuu edelleen ja maa joutuu korvaamaan sen velalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset