Yhteiskunnan vihollinen numero yksi, Yksityisyrittäjä

Iltalehti 20.11.2017 ” Yrittäjävanhempien lapselta evättiin työttömyysturva – ”Tuntuu, että yrittäjänä on rikollisliigan jäsen”

Suomen yrittäjäjärjestöt ovat huolehtineet vain ja ainoastaan suuryritysten, pankkien, ylikansallisten yritysten ja monopoliyritysten eduista yksityisyrittäjien vahingoksi.

Muuten ei ole selitettävissä se, että yksityisyrittäjät ovat täysin lainsuojattomia verottajan, viranomaisten ja tuomioistuinten mielivallan alla. Yksityisyrittäjät ovat kuitenkin heitä, jotka luovat veronmaksuautomaatit ja maksavat kaikkia mahdollisia veroja yritystoimintansa sivutuotteena saaden itselle vain kasan tuhkaa, jonka ulosottomies vie konkurssiin jälkeen pesästä.

Yksityisyrittäjät tarvitsevat oman etujärjestönsä, joka ajaa vain ja ainoastaan heidän etujaan ja taistelee yksityisyrittäjien oikeuksien puolesta, että hekin saavuttaisivat oikeudenmukaisen kohtelun ja aseman yhteiskunnan jäseninä.

Yksityisyrittäjät ovat valtion ja kuntien verotulojen perusta ympäri Suomen

Jokaisesta alkavasta yrittäjästä tulee veronmaksuautomaatti, jonka jokainen liike aiheuttaa veronmaksua ja veroseuraamuksia. Toimitilan ostosta/vuokraamisesta menee veroa. Auton ostosta/käytöstä maksaa veroa. Pienenkin yrityksen lupamaksuista koostuu huomattava summa yhteiskunnan rahakirstuun. Yrityksen käynnistyessä alkaa arvonlisävero virtaamaan verokirstuun. Maksettavista palkoista yrittäjä maksaa erilaisia sivukuluja yli puolet maksetuista palkoista ja luomistaan työpaikoista tilittää palkkaverot. Työntekijät maksavat veroja kuluttaessaan palkkatuloa. Veroja verojen päälle, itselle jää senttejä ja riski toivottomasta tulevaisuudesta. Mitään näitä veroja ei synny, jos yksityisyrittäjä ei olisi perustanut yritystä, vaan olisi istunut kotonaan kädet ristissä nauttien yhteiskunnan tukija. Tätä ei ymmärretä ja tästä vaikenevat poliitikot, viranomaiset sekä media!

Yrittäjien ja yrityksien maksama tulovero on otsikoissa kerran vuodessa, mutta se on vain rikkarokassa verattuna em. verohin ja vääristää koko verokeskustelun. Esimerkiksi Virossa julkaistaan eri yritysten maksamat kaikki verot ja veroluontoiset maksut vuosittain, joissa on mukana niin palkoista maksetut verot kuin Arvonlisäverot ja muut.

Konkurssin jälkeen yksityisyrittäjä on yhteiskunnan pohjasakkaa ja menettää kymmeniksi vuosiksi luottotietonsa ja syrjäytetään yhteiskunnan ulkopuolelle.  Murhaaja pääsee pienemmällä rangaistuksella. Ammattiaan, yrittämistä ei voi enää harjoittaa, sillä luottotiedottomana ei saa rahoitusta ei edes vuorattua kotia perheelleen.

Näitä asioita yrittäjäjärjestöt eivät ole ajaneet, että yrittäjä olisi yhteiskunnassa tasa-arvoinen toisten kansalaisten kanssa.

* Yksityisyrittäjien eläke-edut, jotka ovat nyt huonommat, kuin työntekijöiden.

* Yksityisyrittäjän sairaus-, äitiys- ja isyysedut ja rahat

* Yrittäjän työttömyysturva konkurssin jälkeen on ulosottokelpoinen, eli mitä hyötyä siitä on?

* Henkilökohtaisen konkurssin mahdollisuus, joka lopettaisi kaiken perinnän heti.

* Yrittäjän velkasaneerausajaksi maksimissaan 1-vuosi.

* Yrittäjän luottotietojen menettämisajaksi maksimissaan 1-vuosi.

* Yrittäjille yhteinen konkurssivakuutus, joka kattaa yrittäjän oikeusturvan konkurssin jälkeen.

* Pankeille luotonantajan vastuu konkurssitilanteissa, eli laissa säädetty ”Heikomman suoja” on tuomioistuimissa otettava aina huomioon.

* Yrittäjän omaisuuden, niin yritysomaisuuden kuin henkilökohtaisen omaisuuden, realisointi voidaan tehdä vain vapailla markkinoilla ja pakkohuutokaupat historiaan.

* Konkurssipesänhoitajan voi valita vain puolueeton ja riippumaton tuomioistuin. Konkurssipesänhoitajalle velvollisuus ajaa myös velallisen etua.

* Yrityksen palkatun johdon ja hallituksen jäsenten luottamusaseman väärinkäytös tapauksissa vahingonkorvaus- ja rikosvastuu, minimirangaistus 1-vuosi ehdotonta vankeutta.

* Tilitoimiston ja tilintarkastajien henkilökohtainen rikosvastuu luottamusaseman väärinkäytöstä yrityksen vahingoksi. Vastuu syntyneistä vahingoista sekä minimirangaistus 1-vuosi ehdotonta vankeutta.

* Yksityisyrittäjien arvostuksen nosto yhteiskunnassa sekä tasa-arvoinen kohtelu tuomioistuimissa. Yrittäjäturvallisuuden lisääminen.

* ALV vapaan liikevaihtorajan nosto 100.000 euroon.

* Pienyrityksille harkittavaksi espanjalainen ”arvioverotusmalli” Kuva 1., jolloin yrittäjä säästää huomattavasti paperitöissään ja estää veroviranomaisten mielivallan. Samalla valtio säästää satojen miljoonien kustannukset verotarkastuksissa ja verojen käsittelyssä.

* Yksityisyrittäjien energia ja IT-kulut alas. Yksityisyrittäjät pyytämään yhdessä tarjoukset eri energiayhtiöiltä ja puhelinoperaattoreilta.

* Yksityisyrittäjille luotava puhelinsovellus, jossa on vain ja ainoastaan yksityisyrittäjien elintarvikeliikkeet, ravintolat, kahvilat, hotellit, huoltoasemat jne. Jolloin asiakas voi keskittää palvelunsa henkilökohtaista palvelua tarjoaviin yrityksiin. Silloin yksityisyrittäjät voivat myös antaa valtakunnallisia etuja ja keskittää markkinointia, jolloin mainoskustannukset yritystä kohti saadaan laskemaan.

Tässä oli vain hyvin lyhyt lista niistä epäkohdista, joita nykyiset yrittäjäjärjestöt eivät ole saaneet korjattua vuosikymmenten aikana, kun muu osa yhteiskuntaa on kehittynyt yrittäjien luomilla verotuloilla.

Minä yksityisyrittäjänä konkurssin jälkeen en saanut sosiaalitoimistosta rahaa edes yhtiövastikkeiden ja puhelinlaskun maksuun. En saanut yhtään puolueetonta oikeudenkäyntiä tuomioistuimissa. En saanut tukea asunnon hankintaan, sillä luottotiedottomalle asuntoa ei vapailta markkinoilta vuokrata. Jouduin maanpakoon toiseen maahan. En saanut mitään apua, vaikka olin hankkinut valtavasti verotuloja.

Hullu on se joka alkaa yrittäjäksi ja vielä hullumpi on se, joka laajentaa yritystä ja palkkaa työntekijöitä Suomessa!

En tiedä maailmassa toista niin yrittäjävihamielistä maata, kuin Suomi on.

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu