Järkyttävintä mitä olen pitkään aikaan lukenut meistä suomalaisista

”Valtaosa, 92 prosenttia, suomalaisista ajattelee, että yksilön tulisi olla vastuussa itse erittäin tai melko paljon omasta hyvinvoinnistaan, ilmenee Kunnallisalan kehittämissäätiön kansalaistutkimuksesta. Enemmistön, 57 prosenttia, mielestä yksilön pitää vastata omasta hyvinvoinnistaan erittäin paljon. Läheisten hyvinvoinnista vastuuta suuntaa seitsemän kymmenestä vastaajasta perheille ja lähiomaisille.” Lähde YLE, 4.2.2018

Jos yksistään minä olisin näin ajatellut,"yksilön tulisi olla vastuussa itse erittäin tai melko paljon omasta hyvinvoinnistaan" niin olisin hyväksynyt isäni ehdotuksen, 22-vuotiaana, vuonna1979 ja suostunut ottamaan vastaan sukumme omaisuuden siirron itselleni. Jättäen viisi veljeäni perinnöstä paitsi. Sen seurauksena olisin ajatellut vain omaa hyvinvointiani ja myynyt sen perinnön, vuonna 1987, eteenpäin ja alkanut elämään hurvittelevaa elämää niin kotimaassa kuin ulkomailla, unohtaen työnteon ja yrittämisen. Olisin todellakin elänyt paremman elämän yksilönä ja en olisi perustanut yritystä, joka on työllistänyt viimeisen 25-vuoden aikana suoranaisesti 350 työntekijää ja välillisesti saman verran. Eli satoja perheitä on saanut työni tuloksena elantonsa, ja eivät kärsi aktiivimallista tänä päivänä. Itse en olisi menettänyt kotiani, kotimaatani ja omaisuuttani toteutettuani ainutlaatuisen ja tuottavimman alansa yrityksen Suomessa, joka valtiovallan toimesta meiltä ryöstettiin.

Suomalaiset yksilöt, 92 prosenttia heistä,  jotka näin on kyselyyn vastanneet ovat menettäneet valtion hallinnon, poliitikkojen ja virkamiesten epäreilun toiminnan tuloksena halun puhaltaa yhteen hiileen. Minä tyhmyyksissäni kuuluin siihen 8%:n vähemmistöön, joka oli kasvatettu ja ajatteli väärin.

Moniko ymmärtää, että todellisuudessa tämä tutkimustulos oman hyvinvoinnin korostamisesta ja yhteiskunnan hylkäämisestä tarkoitta myös isänmaan Suomen itsenäisyyden puolustustahdon romahdusta?

Valtaosa, 92 prosenttia, suomalaisista ajattelee, että yksilön tulisi olla vastuussa itse erittäin tai melko paljon omasta hyvinvoinnistaan”  Tämä tarkoittaa sitä, että jos Suomeen hyökätään, niin ruusukimppujen kanssa miehittäjät vastaan otetaan, että he eivät meitä henkilökohtaisesti vahingoita. Kaikki ne aiemmat tutkimukset suomalisten maanpuolustustahdosta voidaan viskata roskakoriin, sillä ne ovat olleet vain mielistelyä, ei todellista uhrautumista itsenäisyyden säilyttämisen puolesta.

Nyt toivoisin todella, että tästä syntyisi vakava keskustelu niin mediassa kuin valtionjohdossa.

Minä ymmärrän nyt näin, että olen koko elämäni ajan toiminut väärin, kun olen laittanut etusijalle Suomen, kanssaihmiset ja läheiseni, kun minun olisikin pitänyt ajatella vain omaa hyvinvointiani.

Tarkoittaako tämä nyt todella sitä, että suomalaisten lasten vanhempien täytyy alkaa kasvattamaan lapsistaan itsekkäitä, ei toisia ja yhteiskuntaa arvostavia ja yhteistä etua ajavia kansalaisia? Lapsista on kasvatettava itsekkäitä!

Elinkö todellakin elämäni siinä harhaluulossa, että minulla on omalta osaltani vastuu yhteiskunnan hyvinvoinnista, jonka toteutin ja yhteiskunta ei kantanut minusta vastuuta. Näinhän se todellisuudessa menikin. Älä Sinä tee samaa virhettä lyhyen elämäsi aikana!

Tämä tutkimustulos kertoo juuri siitä, josta viimeiset 25-vuotta olen kirjoittanut. "Miksi kantaa vastuuta yksilönä yhteiskunnasta, kun yhteiskunta ei kanna vastuuta yksilöstä" 

Ehkä nyt tuli se piilossa ollut totuus esille Suomesta, joka on merkittävän vakava asia Suomen kannalta ja halusta säilyttää itsenäisyys. Jos Suomessa tätä ei ymmärretä, niin Venäjällä tämä ymmärretään täysin.

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu