PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

ROBOSEX lähitulevaisuuden miljardibisnes

  • Kuva, P.Lindeman
    Kuva, P.Lindeman

”Moi Matti, miten menee”, kysyy ROBOSEX-ilotalon pitäjä vastaanottotiskillä tervehtiessään asiakasta.

”Ei tässä ihmeempää, mutta onko sulle tullut jo se uus aasialainen typykkä?”

”On, se on vielä varastossa. Purin sen jo paketista ja latasin valmiiksi. Uudella akulla käyttöaika on jo useita tunteja. Mennäänkö katsomaan?”

”Vau, mutta sehän näyttää tosi hyvältä, mitat kohdillaan. Taidankin ottaa sen nyt tänään. Onhan sulla vapaa huone?”

”Pari huonetta on vielä vapaana. Voit valita aasialaisella sisutuksella tai afrikkalaisella?”

”Se aasialainen sisustus olisi varmaan mukavin, niin teemassa pysyisi?”

”Laitatko vielä typykän käsivarteen etusormesi, niin saadaan sormenjäljelläsi siihen ladattua ne luonteenpiirteet, joita olet aiemikin käyttänyt ja samalla saadaan tytön puhekieli vaihdettua suomeksi, hiukan kiinalaisella korostuksella. Seuraavissa malleissa on jo henkilötunnistus, joten sormenjälki tunnistus jää pois. Odota vielä hetki, niin laitan liukuvoide patruunan paikolleen.

”Fiksaatko sitä vielä niiden mun erikoistoiveitten mukaan ennen huoneeseen tuomista?”

”Joo, tottakai asiakkaan toivomusten mukaan. Vinkkinä sulle, että ensiviikolla saadaan eka transu, ihan vaan tiedoksi, jos sattuisit tykkäämään vaihtelusta?”

”Noo, sitä nyt täytyy kyllä vielä miettiä. Vaimo muuten kysyi, että joko sait sen uuden kalumalliston?

”Alkuviikosta pitäisi tulla?  Niillä on nyt suuri kysyntä, että toimitukset viivästyvät. Laitan heti niistä infon, mitat ja värit, nettisivulle, että sieltä voi vaimosi hiukan ennakkoon niitä jo tutkailla. Mies kannattaa varata ajoissa, sillä jonotuslista on aika pitkä”

”Hyvä, vinkkaan Maijalle. Kaveriporukan kanssa ajateltiin pitää vähän viihtyisämpi mökkireissu kesällä, niin tekisitkö tarjouksen perjantaista-sunnuntaihin kolme typykkää ja yksi kundi täytyy olla mukana paketissa, kun yksi kaveri tykkää miehistä”

”Tottahan toki, laita tulemaan kavereittesi toivomukset, niin teen tarjouksen sopivasta paketista.”

”On se vaan hyvä, että näitä voi vuokrata, kun ostohinnat ovat vielä niin kalliita. Sulla oli hyvä sauma, kun nettikahvilat ja videovuokraamot jäivät historiaan, kun kaikilla alkaa olla jo omat älykännykät ja tabletit nettiyhteyksillä. Tätä palvelua nyt todella tarvitaan, ennen kuin typyköitten ja kundien hinnat laskevat ja ne tulevat Prismaan joulutarjouksina, ja jokaisella on omansa.”

Tämän tapaiset keskustelut tulevat olemaan jo lähitulevaisuudessa kaikilla maailman kielillä, kun seksirobotti bisnes todella starttaa käyntiin. Ensin varakkaat ostavat omat robottinsa, mutta laajempi liiketoiminta alkaa kotiin vuokrauksessa ja robotti-ilotaloissa.

Miten tämä tulee muuttamaan yhteiskuntaa?

Kehitys on nyt kulkenut eroottisesta taiteesta, alusvaatekuvastojen, seksilehtien ja internetseksin kautta seksirobotteihin.

Juuri nyt tämä aika ruokkii entisestään seksirobottiliiketoimintaa, sillä seksuaalinen häirintä on maailmanlaajuisesti esillä. Nuoret, aikuiset ja vanhemmat ihmiset ovat alkaneet arkailemaan toisten ihmisten lähentelyä seksimielessä. Nyt alkaa vapaa robottiseksin aika, jota ei vielä rajoiteta lainsäädännöllä, eli toisten robotteja voi vielä vikitellä ja uskonkirjoissakaan ei ole sopivia kieltoja seksin harjoittamisesta robottien kanssa. Nuoret, jotka ovat jo nyt tottuneet hoitamaan jutut yhdessä nettivideoiden kanssa ottavat seuraavan askeleen seksirobottien kanssa ja virtuaaliseksi kuihtuu jo alkuunsa.

Seksitautien hoitaminen on käynyt jo vaikeaksi, kun antibiootit eivät kaikkiin tartuntoihin tehoa ja HIV:tä ei ole saatu nujerrettua, joten täydellistä turvaseksiä seksirobottien kanssa tullaan suosimaan. Satunaiset robottiseksisuhteet tulevat olemaan arkipäivää.

Seksilomien vaarat poistuvat, sillä lomahuoneeseen voi näppärästi tilata samalla seksirobotin omien toiveiden mukaan.

Vähitellen käy samoin, kuin seksivideoiden katselussa, että tavallisuus alkaa pitkän päälle tympimään ja fetissit alkavat kiinnostamaan. Seksirobotteja tulee myöhemmin markkinoille niin sarjakuvahahmoina, kuuluisuuksien näköisinä, kuin mitä ihmeellisimpinä avaruusolioinakin. Eri ikäiset robotit tulevat laajentamaan myös valikoimaa, on nuorta ja vanhaa.

Seksirobottien luonnetta voi muokata oman mielialan mukaan. Juhlatunnelmassa iloinen ja sen jälkeen aamukrapulassa masentuneen lohduttaja. Toiset saattavat tykätä nalkuttavasta ja toiset hellästä seurasta, ihan niin kuin tosielämässäkin. Varmaan saa seksirobotin kännikalaksi, omine juttuineen, eli samaa levyä saa kuunnella koko aktin ajan. Eli saatavilla on aina varmaa seuraa.

Mutta miten käy parisuhteen, kun nyt ei taideta olla enää hirveän mustasukkaisia nettiseksin katselusta, mutta miten käy sitten, kun seksirobotti vuokrataan tai ostetaan kotiin? Sitä on vielä vaikea arvioida, että tuoko vaatekaapissa oleva robotti vai naapurin mies enemmän iloa vai riitaa parisuhteeseen.

Kuuluisuudet ja valtioiden johtajat ovat ehkä turvassa salaa kuvatuilta seksivideoilta, sillä robotin kanssa touhuaminen ei taida ketään hetkauttaa? Toisaalta robotti saattaa videoida koko touhun.

Tullaanko robottiseksi kieltämään?

Tuskinpa vain, sillä siinä on paljon hyviä puolia. Se tulee vähentämään ihmiskauppaa, hämärää seksikauppaa, seksitauteja, ei toivottuja raskauksia, raiskauksia, huumekauppaa ja muuta rikollisuutta. Robottiseksi bisnes on helppo ja vaivaton verotuskohde, verrattuna nykyiseen seksibisnekseen. Eniten tulevat kärsimään uskonnot ja poliitikot, jotka ovat käyttäneet seksin sääntelyä vallan välineenä. Seksirobotit voivat auttaa syntyvyyden alentamisessa väkirikkaissa maissa. Vammaisten oikeudet seksiin voivat ehkä toteutua paremmin?

Nyt vain keräämään sijoittajilta rahaa, perustamaan yrityksiä ja pörssiin. Bisnes pyörimään maailmanlaajuisesti. Markkinarako on suuri ja asiakkaina kaikki kynnelle kykenevät.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Seksirobottien kehitys on positiivinen asia, koska tulevaisuuden hoivarobottien ominaisuuksista suuri osa kehitetään seksirobotteja varten. Seksirobottien kehittämisen rahoitus taas on melko helposti saatavissa, kun maksava asiakaskunta on varmuudella olemassa. Eikä tuotteen tarvitse aluksi olla edes huippuhyvä tyydyttääkseen asiakkaan tarpeet.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

On olemassa robotteja ja on olemassa nukkeja. Niiden toimivat yhdistelmät sen sijaan puuttuvat.

Me emme ole sitä ikäluokkaa, joka pääsee nauttimaan oikeasti toimivista robottipartnereista, enkä usko vielä seuraavankaan sukupolven siihen ennättävän. Vastassa on vielä lukuisia ratkaisemattomia ongelmia, joista tekoälyn hidas kehittyminen ei ole vähäisin. Aibosta on vielä pitkä loikka edes jossain määrin tyydyttävään ihmissuhderobottiin.

En kuitenkaan kiistä, etteikö tiede ja tekninen kehitys jossain vaiheessa syrjäytä ihmisen robotin tieltä. Tieteiskirjallisuus on usein onnistunut ennustajan roolissaan ja jos mietitään, miten 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun tieteiskirjailijoiden utopiat ovat yksi kerrallaan toteutuneet, niin en epäile hetkeäkään, etteikö Philip K. Dickin ideoima Bladerunner-maailma ole todellisuutta viimeistään 2100-luvulla.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Philip_K._Dick

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Kunnes (ei niin kaukaisessa) tulevaisuudessa ihmistä ja robottia ei enää erota toisistaan. Vallitsee digitaalinen diktatuuri > https://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/ict/olemm...

Oliko Bladerunnerin Rick Deckard myöskin robotti?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset