PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Kaatuuko hallitus vai sote, kumpi saa mennä, että terveyspalvelut on turvattu?

  • Tulevaisuuden eriarvoiset KELA-kortit, värillä on väliä.
    Tulevaisuuden eriarvoiset KELA-kortit, värillä on väliä.
  • Kuvakaappaus YLE, https://yle.fi/uutiset/3-9570630, vihreällä alueella ilman KEPU-korttia eläminen on rajoitettu
    Kuvakaappaus YLE, https://yle.fi/uutiset/3-9570630, vihreällä alueella ilman KEPU-korttia eläminen on rajoitettu

Molemmat saavat mennä menojaan, niin terveyspalvelut on turvattu koko kansalle.

Pohtikoon kansanedustajat mielessään sitä, että haluavatko jäädä historiaan, että estivät tuhon, vai edesauttoivat sitä?

Uusi hallitus saadaan hetkessä kokoon, mutta tuhottua julkista terveydenhuoltoa ei saada uudelleen jaloille, jos se nyt tuhotaan.

Henkilökohtaisesta ministerinpestistä kiinni pitämistä voitaneen verrata maanpetturuuteen. Etelä-Suomen kokoomusministerit eivät ymmärrä, että minkä tuhon saavat aikaan maakunnissa tukiessaan sotea ja maakuntauudistusta! Siniset sinertyvät upotessaan ja haukkovat henkeä menehtyessään.

Meillä on kansanedustajat Eduskunnassa, nyt testataan se, että ovatko he kansanedustajia vai yksityisten terveyspalveluita tuottavien edustajia - veroparatiisiedustajia.

Ahon hallitus, 1991-95, tuhosi Suomesta yrittäjyyden ja otti valtiolle velkaa 50miljardia euroa, eli puolet tämän hetkisestä valtion velasta. Kukaan ei tiedä, että minne ne rahat katosivat?

Nyt Sipilän hallitus yrittää kaikkensa ajaa toimivan julkisen terveydenhuollon alas ja tuhota siltä osin hyvinvointivaltion ja siirtää miljardeja euroja teille tietymättömille veronmaksajien rahoja. Tämä tuhon takana häärii neuvonantajana Esko Aho, venäjän pankkiiri, jonka mafia tyylistä uhkaus- ja kiristyspolitiikkaa nyt harjoitetaan tarkalleen samaan tapaan kuin 90-luvun pankkikriisin aikaan.

Maakunnille siirretään samalla enemmän valtaa ja verotusoikeus. Kun katsotte Suomen poliittista karttaa, niin se tarkoittaa sitä, että Keskustapuolueen talutusnuoraan joutuu suurin osa kehäkolmosen ulkopuolesta. Heille maakuntien asukkaille, jotka eivät kuulu Keskustapuolueeseen koittaa nälkävuodet. Maakuntien kokoomuslaistenkin on pakko siirtyä Keskustapuolueeseen, jos haluaa olla yrittäjä tai saada viran kunnassa tai kaupungissa. Niin raakaa se peli on jo tänä päivänä, mutta tulevaisuudessa eri poliittisen näkemyksen omaavien on muutettava paikkakuntaa pärjätäkseen. Miten voi pärjätä toisen puolueen kannattaja maakunnassa, jossa virkamiehet, poliisit, syyttäjät, tuomarit ja lääkärit ovat Keskustalaisia? Kirkoissa pitää valtaa lestadiolaiset ja herätysliikkeet. Pääministeri Sipilä totesi näin Kalevan haastattelussa 20.5.2012 "Sipilä kertoo, että jos on Pohjois-Suomesta lähtöisin, ”niin siellä kaikki on jollakin tavalla tekemisissä lestadiolaisuuden kanssa”. Uusi Arkkipiispa vie maakuntia lestadiolaisten suuntaan.

Kansanedustajat eri puolueista älkää upottako laivaa, jossa me yhdessä seilaamme, sillä Te ja läheisenne tulette uppomaan laivan mukana.

Kuka teistä haluaa tulevaisuudessa, että suomalaisilla on erivärisiä KELA-kortteja ja väristä riippuen saa rajoitetut tai täydet palvelut? Työttömät ja eläkeläiset huonoimmat, pienituloiset vähän paremmat, keski- ja suurituloiset rajattomat. Tämä on vielä fiktiota, mutta tulevaisuudessa se voi olla faktaa. Samoin on jo vuosikaudet ollut luottokortit. Tavalliset, kultaiset, platinaiset jne. ja väristä riippuen edut paranee tai niitä ei ole.

Espanjassa jo nyt espanjalaisella yksityisellä sairausvakuutuskortilla saa huonommat edut yksityissairaaloissa ja klinikoilla, joutuu jonottamaan, kun jonossa etusijalla ovat ulkomaalaiset matkavakuutuskortit, joiden vakuutusyhtiöt maksavat enemmän. Se minulle sanottiin suoraan yksityisen sairaalan vastaanotossa Espanjassa.

Varsinkin kokoomuslaiset, mutta myös toisten puolueiden ministerit ja kansanedustajat katsokaa tuota karttaa ja yrittäkää ymmärtää oma tulevaisuutenne ja puoleenne tulevaisuus, sillä te pakosta menetätte loputkin kannattajanne vihreällä alueella. Äänestäjillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin siirtyä Keskustapuolueen kannattajaksi säilyttääkseen tasavertainen elämä toisten kanssa. Maakuntien kokoomuslaisia on jo siirtynyt pakon sanelemana lestadiolaisiksi.

Maakuntien ruokahuolto on jo Keskustan käsissä S-ryhmän kautta ja yritystoiminta on jo lestadiolaisten hallussa. Ei voi olla huomaamatta Hesarin ja Iltasanomien Keskustalaista linjaa uutisoinnissa.

Jos Kokoomus haluaa menettää äänestäjänsä, niin silloin kannattaa mennä Sipilän vanavedessä, sen jälkeen Kokoomus ei tule koskaan olemaan enää Suomen suurin puolue, jos ette sitten perusta omaa uskonlahkoa maakuntiin?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Ymmärtäisi nyt edes kokoomus kaataa aiotun lehmänkaupan, niin turvattaisiin edes terveyspalvelut - Lepomäki sen oikeastaan sanoi ääneen. Kokoomukselle ei ole isommin hyötyä valinnanvapauden mentyä muutamalle isolle pörssiyhtiölle sillä pörssikeinottelijoita on aika vähän puolueen kokoon nähden.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

"...pörssikeinottelijoita on aika vähän puolueen kokoon nähden".
Ryhmäkuri pitää huolen, että kaikki sopeutuvat keinotteluun.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Kalliitt on Keskustan lunnaat Sotesta Kokoomukselle ?

Luulis nyt kuitenkin Kokoomuksessa olevan myös täyspäisiä mukana päätöksen teossa. Ei kai kaikki ole kädettömiä Orpoja, Kataisia tai Stubbeja. Nyt pitää viheltää peli äkkiä poikki, ennenkuin Keskustan sisäsiittoinen ja nurkkakuntainen porukka miinoittaa julkisen sektorin täystuhoon.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Ilmeisesti ihmisiä pitää tulevissa "ohjata" äänestämään oikein, jotta tulos mielyttää paremmin kirjoittaajaa.
Ja näyttää ne palvelut siirtyvän tälläkin hetkellä yksityiselle sektorille varsinkin vanhuspalvelut. Jostain syystä nämä eivät herätä isoa kiinnostusta vaan isompi ongelma nähdään olevan siinä mitä ajatellaan mahdollisesti tapahtuvan.

http://www.sss.fi/2018/02/attendo-esperi-ja-mehila...

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Aika rankkaa vihapuhetta.

Muuten, tuo sidoksissa lestadiolaisuuteen tarkoittaa omalla kohdallani mökkinaapuriamme, että silleen...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset