Liike Nyt vai Liike Stop?

En kerro sitä, että mitä haluan uudelta Liikkeeltänne Nyt, mutta kerron sen, mitkä ovat esteitä kannattaakseni.

Meillä on itäinen naapuri, jonka kansa on aivan kuin me suomalaiset. Heillä on myös pää, kaksi kättä, kaksi jalkaa ja keskiruumis siinä välissä. Niin kuin me suomalaiset haluamme elää rauhassa ja tehdä itsenäisesti omat päätöksemme omaksi ja naapureittemme parhaaksi. Niin he kuin me, haluamme elää tämän lyhyen, muutamat kymmenet joulut ja juhannukset, onnellista ja turvattua elämää nyt ja tulevaisuudessa. Onnen täyteistä ja vähemmillä murheilla. Minulla on ystäviä sen kansan keskuudessa, mutta kansan johdon ajama sotainen, suvaitsematon ja halu maan rajojen laajentaminen vieraisiin maihin ei voi olla hyväksyttävää. Sitä en halua, että tuette sellaista toimintaa, joka tukee naapurivaltiomme kehitystä, joka luo turvattomuutta sen valtion sisällä ja rajojen takana.

En halua sitä, että tuette nykyistä kolmen puolueen politiikkaa, jotka valtaan päästyään ajavat vain omaa asiaansa, mutta unohtavat vaalien jälkeen äänestäjänsä ja toisten puolueitten äänestäjät. Näin on käynyt viimeiset vuosikymmenet, että joku niistä kolmesta on tahtipuikoissa kiinni tietäen, että seuraavissa vaaleissa äänisaalis laskee, mutta niiden vaalien jälkeen se taas nousee. Äänestäjiä ei saa huiputtaa pomputtelemalla heitä kolmen puolueen kesken, sillä siitä aikaa myöten kaikki kärsivät. Ei saa tehdä niin, kuin pankit, vakuutusyhtiöt ja puhelinoperaattorit, että ei välitetä asiakkaista, sillä yksi lähtee toiseen ja siihen toiseen kyllästynyt tulee meille asiakkaaksi. Laittakaa loppu tälle loputtomalle ylimielisyydelle.

En halua tukea sellaista Liikettä, joka tukee sisäsiittoista oikeuslaitosta. Tuomarivalinta on saatettava julkisen valinnan alle, niin että siellä todella vaihtuu oikeusviranomaiset puolueettomasti ja riippumattomasti. Ei riitä se, että se näyttää siltä, vaan sen täytyy myös oikeasti toteutua.

En halua tukea mitään Liikettä Nyt ja tulevaisuudessa, joka ei ota tavoitteekseen korruption kitkemistä valtion hallinosta, virkamieskunnasta, valtionyhtiöistä ja niitä valvovista elimistä. Suomi tarvitsee riippumattoman, mutta parlamentaarisen korruptionvastaisen elimen, joka ottaa vastaan kansalaisilta vihjeitä pienimmistäkin korruptio epäilyistä ja todella tutkii niitä ja vie ne syyteharkintaan. Ei riitä, että kansalaisten valvontaa entisestään lisätään, kun kuntien ja valtion hallinnon valvontaa ei ole ensinkään.

En halua tukea yhtään Liikahdusta Nyt, en myös tulevaisuudessa, joka tähtää jo nyt kohtuuttoman monopoliaseman saavuttaneitten kaupan- ja palveluelinkeinon tukemiseen.

En halua tukea sellaista Liikettä, joka yrittää viedä jo saavutetut oikeudet homo- ja lesbopareilta yhdenvertaiseen asemaan Suomen kansalaisina ja heidän tärkeän panoksen osana koko yhteiskunnan hyvinvoinnin ylläpitämiseen, sekä sisäisen ja ulkoisen turvallisuuden vaalimiseen.

En Liikauta sormeanikaan, saatikka varvastani, sellaisen Liikkeen suuntaan Nyt, enkä tulevaisuudessa, joka ei tue kansallista yrittämistä, mutta tukee ylikansallista yrittämistä kotimaisen yrittämisen kustannuksella.

Ei ole pienintäkään halua tukea pankkien, perintäyhtiöiden, vakuutusyhtiöiden ja muiden yhteiskunnan toimivuuden kannalta keskeisten toimijoiden omassa piirissään valitsemien valvontaelinten toimintaa. Nyt on se hetki purkaa sisäinen valvonta ja luoda edellytykset riippumattomalle ja puolueettomalle valvonnalle, joka tähtää niiden omistajien ja sijoittajien vastuun kasvattamiseen ja asiakkaiden oikeuksien turvaamiseen.

En Nyt enkä tulevaisuudessa voi hyväksyä Liikehdintää, joka tähtää työntekijöiden pätkätöihin ja sitä kautta yritysten tukemiseen työntekijöiden saamien eri tukien kautta. 

En voi hyväksyä Nyt, enkä tulevaisuudessa sitä, että työntekijöiden kuukausipalkka alittaa 1.500€ kuukaudessa, oli sitten työtuntimäärä mikä tahansa. Sillä sen alittavan kuukausipalkan työntekijä joutuu hakemaan erilaisia tukia ja nöyristelemään virkamiesten edessä, kun samalla ne tuet ohjautuvat todellisuudessa työnantajan saamaksi tueksi.

En Nyt, enkä koskaan, voi hyväksyä sitä, että yrittäjä jätetään oman onnensa nojaan, eli sysätään suoranaiseen loppuelämän maanpäälliseen helvettiin konkurssin jälkeen. On siirryttävä Nyt siihen aikaan, että poliitikot ja virkamiehet saatetaan henkilökohtaiseen vastuuseen virheistään, sillä he kuluttavat yrittäjien luomia ja tuomia verotuloja, kun yrittäjiä rangaistaan, että he täyttävät valtion verokirstua.

En voi sietää sitä, että median päätoimittajat toimivat Nyt yhteisessä Päätoimittajien Yhdistyksessä Liikkeenä, jos sitä ei ole median nimen perässä mainittu. Tiedonvälitys täytyy olla Suomessa media kohtaista, ei missään pienessä piirissä päätettävää uutisointia. Tiedotusvälineiden ulkomaantoimituksien ja televisiokanavien kääntäjien työ täytyy olla vapaata. Ei niin kuin se on isossa naapurimaassamme valtion elinten määräämisvallassa. Juuri yhdessä toisessa valtiossa uutisoitiin, kuinka ulkomaalainen tv-kanava oli alkanut käyttämään toisen valtion sensuuria kääntäessään ulkomaalaisia ohjelmia. Nyt jos koskaan on aika Liikkua vapaan tiedonvälityksen suuntaan. Suomesta on uutisoitava vähintään englanninkielellä myös maata koskevat ikävät uutiset, sillä kansainvälisellä medialla on aivan liian ruusuinen kuva Suomesta hyvinvointivaltiona. Se on totaalisesti vääristynyt kuva.

En halua enää yhtään Liikettä uskonlahkojen vallan lisääntymiseen maakunnissa ja kaupungeissa, sillä ne ovat ylittäneet siedettävyyden rajan. Nyt jos sille kehitykselle ei tehdä stoppia ennen maakuntauudistusta, niin piru meidät perii.

Jos Nyt halutaan lakkauttaa Suomen kaksikielisyys, niin Nyt on tehtävä päätös, että kuntien ja valion virkaan voidaan valita vain syntyperältään suomalainen. Tämä ei ole rasismia, sillä rasisti en ole, mutta tämä on valtion turvallisuuden ja itsenäisyyden kannalta äärimmäisen tärkeä asia. Itäisessä naapurimaassamme tämä on päivänselvä asia, niin se täytyy olla myös pienessä Suomen maassa lännessä. En halua olla sen maan kansalainen, joka alistuu toisen maan propagandan alla. Eli Liike Nyt parempaan suuntaan tai sitten Liike Alistumiseen.

Eli en halua enää yhtään turhaa Liikettä Nyt enkä Tulevaisuudessa, joka on lahjottavissa toisen valtion toimesta tai omaksuu sen propagandan. Liike Nyt tai Taantuminen ja Luovuttamien Nyt ovat ne vaihtoehdot. Valitse Sinä. Mieti ja pohdi, mitä jälkipolville haluat jättää.

Ei Nyt enää yhtään Liikahdusta siihen suuntaan, että rikotaan räikeästi Perustuslain takaamaa yksityisomaisuuden suojaa kuntien, valtion tai velanantajan taholta oikeuslaitoksen tuella.

En ole voinut, en voi myöskään Nyt, hyväksyä niitä Liikkeitä, joilla on heikennetty eläkkeitä siksi, että pieni piiri saa enemmän eläkevaroja sijoitettavaksi ja sitä kautta suuremman vallan eri yrityksissä ja isommat hallituspalkkiot ja henkilökohtaiset tulot. 

Liikettä on Nyt tapahduttava siihen suuntaan, että lapsiperheitten, vanhusten, sairaiden ja nuorten taloudellista asemaa parannetaan. Lapsia ei muuten synny, veronmaksajat eivät voi luottaa tulevaisuuteen ja nuorilta tulevaisuus on anastettu jo ennen sen saavuttamista.

 

Tässä näin aluksi vinkkejä Liike Nyt tai se on Liike Stop, eli mitään Liikettä ei tapahdu.

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu