Keskustan puoluekokous ryöstetyissä tiloissa

Katinkullan alueessa 50-luvulla isoisäni Oskari, isäni Reino, veljeni Jorma ja Raimo.
Minä aloitin työt perheyrityksessämme Jäätiön Leirintä ja Lomakylässä kesällä 1966, olin silloin 9-vuotias.
Minä Jäätiön Lomakylan vastaanotossa 70-löuvulla, jossa työskentelin kaikki nuoruuteni kesät 7/24, kun koulukaverini viettivät kesälomaa

 

Kotipihassani Vuokatin Jäätiön tilalla 1980
Ainoa kunnianosoitus, jonka olen elämässäni saanut.

 

Ennen kuin perustimme ja rakensimme Katinkullan 1987-1992, niin samalla paikalla oli toiminut perheyrityksemme Jäätiön Leirintä ja Lomakylä 1966-1987

 

 

 

 

 

Sukuhautamme Sotkamossa, jossa lepäävät äitini ja kaksi veljeäni, jotka kuolivat ennenaikaisesti yrityksemme ryöstön seurauksena.

Keskustan pääministeri Esko Ahon hallitus, 1991-95, avasi Pandoran lippaan ja päästi kaikki vitsaukset ulos. Alkoi yrittäjien ja toisen velallisten ryöstö. Aho piteli pohjattoman säkin suuta auki, kun varkaat rohmusivat sinne verokirstusta satoja miljardeja markkoja. Samalla lähtivät pankkiirit liikkeelle surmaten velallisia ja anastaen heidän omaisuutensa.

Keskustan puoluekokoukselle terveiset Katinkultaan, jossa pidätte kokouksenne. Katinkulta riistettiin meiltä omistajilta 70%:n alihintaan törkeällä tavalla, poliitikkojen, oikeusviranomaisten ja virkamiesten avustuksella. Samaan aikaan vietiin kodit veljieni perheiltä ja minulta.

Puolueenne toimien seuraukset eivät loppuneet omaisuuden ryöstöön, vaan vitsaukset jatkuivat ja äitini ja kaksi veljeäni saivat surmansa ennenaikaisesti. Minä menetin terveyteni ja kotini lisäksi kotiseutuni ja kotimaani.

Pidätte kokoustanne kotitilamme mailla ja omistamamme yrityksen tiloissa, joka sai alkunsa vuonna 1929, isovanhempiemme maanviljelystilasta, jonne vanhempani perustivat Jäätiön Lomakylän 1966 ja Katinkullan me perustimme sille paikalle 1988, ja se ryöstettiin meiltä lokakuussa 1992.

Aloitin Jäätiön Lomakylässä työni 9-vuotiaana, tehden nuoruuteni kesät töitä 24-tuntia vuorokaudessa ja 7-päivää viikossa. Vuonna 1980 suorittaessani varusmiespalvelusta Karjalan Lennostossa isäni kuoli yllättäen ja minun vastuulleni jäi Jäätiön Lomakylä sekä perheemme muu yritystoiminta. En keskeyttänyt kansalaisvelvollisuuteni suorittamista, vaan hoidin armeijasta käsin perheyrityksemme samaan aikaan. Katinkullan suunnittelu vei minulta neljä vuotta ja perheeltäni suuren summan rahaa ”Katinkullan konseptin” kehittäminen, jonka jälkeen vasta 1988 yhtiökumppanimme kanssa aloitimme sen toteuttamisen, eli 30-vuotta sitten.

Te olette meidän maalla, ja vieressä olevien valokuvien kohdilla yönne nukutte ja pidot pidätte

Te puoluekokousedustajat nukutte viikonloppuna meiltä varastetuissa sängyissä ja suvultamme varastetun maan päällä. Ruokailette meiltä varastetuissa tiloissa, ja kylvette meiltä varastetussa kylpylässä. Harrastatte vapaa-ajalla meiltä varastetuissa pelitiloissa ja pelaatte golfia meiltä varastetulla golfkentällä. Pidätte kokoustanne meiltä varastetuissa tiloissa. Kaikki se, minkä keskellä pidätte kokoustanne, on rikollisella tavalla meiltä anastettu.

Että te kehtaatte, ja kehtaattehan te

Seuraksenne Katinkultaan toivon kaikkien niiden tuhansien itsemurhan tehneitten yrittäjien ja muiden velallisten valeltavia sieluja, jotka menettivät kaiken sen, Esko Ahon hallituksen aikaan, jonka eteen perheet olivat monien sukupolvien ajan uutterasti töitä tehneet. Siinä välissä käyneet rintamalla puolustamassa isänmaatamme ja menettäneet läheisiään sodissa. Erityisesti toivon, että äitini ja kahden veljeni sielut ovat Pääministeri Sipilän seurana Katinkullan yössä ja unissa. Toivon niiden sielujen kertovan teille niistä kärsimyksistä, jotka teidän edeltäjänne aiheuttivat.

Puoluekokousväki voisi sen verran tehdä, että käydä viemässä vaikka yhden kukan vanhempieni ja veljieni haudoille Sotkamon hautausmaalla, ja rukoilla siellä heiltä anteeksiantoa niistä kauheuksista, joita edeltäjänne perheellemme teki. Minun hautaani ei Sotkamoon ja Suomeen tule, sillä se ei auttanut minua saamaan edes vuodepaikkaa kotimaastani, kun minut oli ryöstetty, niin tuskin se antaa edes hautapaikkaa? Siihen en todellakaan voi luottaa.

Jokainen meistä kuudesta veljeksestä teimme kaiken mahdollisen isämaamme ja kotikontumme hyväksi, niin myös tekivät isovanhempamme, isäni ja äitini. Me teimme arvokkaan työn yhteiskunnalle, ne lähes tuhat pysyvää työpaikkaa jo 25-vuotta, jotka Katinkullan perustamisessa syntyi Sotkamon kuntaan ja Kainuuseen. Satojen miljoonien eurojen verotulot on Katinkulta tuottanut Sotkamon kunnalle ja valtionkirstuun.

Valtion hallussa olleen SKOP:n pankkiiri innosti Katinkullan avainhenkilöitä avustamaan yrityksemme kaappaamisessa sanomalla ”Ei mene enää kauan, kun Lindemanin suku on sosiaaliturvan varassa” Tämä oli se henki ja tavoite ympäri Suomen, kun velallisilta ryöstettiin kodit, yritykset ja omaisuudet.

Medialle ja puoluekokousväelle

Jos epäilette sanojani, niin katsokaa ympärillenne Katinkullassa, niin omin silmin voitte nähdä ja kokea sen Pohjoismaiden suurimman lomakeskuksen pyörivän suurimmalla ympärivuotisella käyttöasteella. Uusimmat laajennustyöt ovat käynnissä, jonka jälkeen Katinkullassa on 4.250 vuodepaikkaa. Meidän jälkeemme sinne on rakennettu vain lisää majoitustiloja, kaiken muun, Katinkulta klubin, golfkentän jne. me rakensimme sinne jo 1988-92. Katsokaa Katinkullan vastaanottotiskin yläpuolella kansainvälisiä palkintoja. Sen ensimmäisen saimme me jo vuonna 1991, eli ennen yrityksen ryöstöä, jolloin Katinkulta valittiin yli seitsemänkymmenen maan tuhansista lomakohteista sadan parhaan joukkoon. Eli olimme luoneet ja perustaneet Sotkamoon, Kainuun korpeen, yhden maailman parhaista lomakeskuksista, ja siksi se haluttiin meiltä ryöstää.

Sotkamon kunta ja Suomen valtio käänsivät selkänsä, sulkivat silmänsä ja korvansa, kun meidät ryöstettiin. Ne eivät avanneet suutaan, vaikka näkivät rikoksen tapahtuvan, niiden edustajat vaikenivat. Teittekö Te sen Meille, jonka haluatte Itsellenne tehtävän?

Keväällä 2019 selvisi, että Sotkamon keskustalainen kunnanjohto oli suositellut presidentille, että minun ansioilla toiselle henkilölle luovutetaan Kauppaneuvoksen arvonimi. Niin luovutettiin meidän sukumme lähes sadan vuoden työstä ja minun elämäntyöni ansiot ja kunnia täysin vieraalle henkilölle, jolla ei ole pienintäkään vaikutusta siihen, että Katinkulta on olemassa ja ainoa Suomen matkailuyritys, joka toimii ympäri vuoden lähes täydellä kapasiteetillaan. Se on minun ideoinnin ja luovuuteni tulos.

Muokkaukset 11.2.2020, palautin blogiini kuvat, jotka olivat kadonneet Uuden Suomen uudistuksen yhteydessä syksyllä 2019, sekä lisätty viimeinen kappale. Kuvia järjestelty 30.7.2020

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu