PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Todelliset perussyyt maanpuolustustahdon romahtamiseen

  • Kuva 1980 ja 1984
    Kuva 1980 ja 1984

Kysymykset, joihin teidän on syytä pohtia vastauksia

- Moniko teistä on valmis puolustamaan koulukiusaajaanne?

- Moniko teistä on valmis puolustamaan varasta, joka on anastanut teiltä omaisuutta?

- Moniko teistä on valmis puolustamaan henkilöä, joka on aiheuttanut läheisenne kuoleman?

- Moniko teistä on valmis puolustamaan henkilöä, joka on aiheuttanut teille tai läheisellenne vahinkoa?

- Moniko teistä on valmis puolustamaan henkilöitä, jotka nauttivat teiltä varastetun omaisuuden suomaa taloudellista hyvinvointia?

- Moniko teistä on valmis puoltamaan heitä, jotka olivat viranomaisina avustamassa rikollista toimintaa, josta te jouduitte oikeudettomasti kärsimään?

- Moniko teistä on valmis puolustamaan henkilöitä, jotka ovat poliittisina päättäjinä ajaneet vain omaa ja  lähipiiriensä etua?

- Moniko teistä on valmis puolustamaan henkilöitä, jotka ovat kohdelleet teitä epäoikeudenmukaisesti?

- Moniko teistä on valmis puolustamaan henkilöitä, jotka ovat teitä alistaneet työssä tai vapaa-aikana?

Näin täytyy kysyä, kun pohditaan maanpuolustustahdon vajoamista kansalaisten keskuudessa. Eli on pohdittava niitä todellisia syitä, että miksi ei enää koeta itsenäisyyttä, isänmaata, kotimaata omaksi, joiden arvoja ja varallisuutta haluttaisiin puolustaa.

Maanpuolustustahtoa ei pidä kysyä heiltä, joilla elämä on taloudellisesti ja muuten mallillaan, vaan heiltä, joilla elämä on hakoteilla ja jotka elävät köyhyydessä. Heidän elämän parantaminen turvaa itsenäisyyden jatkumisen, sillä heillä, joilla kaikki on hyvin siirtyvät kriisitilanteessa muihin maihin. Enää ei tarvitse jalokiviä ommella hameen helmoihin ja rahoja pakata laukkuihin, sillä pankkitilit odottavat veroparatiiseissa ja muissa maissa.

Kun päättäjät ja viranomaiset saavat pysäytettyä tämän epäoikeudenmukaisuuden kierteen ja palautettua päätöksenteon Esko Ahon hallitusta edeltävään tasa-arvoisempaan aikaan, niin puolustustahto tulee nousemaan, kun kansalaiset kokevat Suomen jälleen omaksi isänmaakseen, jonka kansallisia arvoja he ovat valmiita puolustamaan ja yhteistä varallisuuta lisäämään. 

Omalla kohdallani kaikki ne arvot, joihin minut oli kasvatettu, olivatkin vääriä. Sama on tapahtunut viimeisen 25-vuoden aikana suurimmalle osalle suomalaista. Isänmaanrakkaus ja isänmaallisuus riistettiin meiltä väkivalloin yhdessä yössä. Minulta vietiin yritys, omaisuus, koti, kotiseutu ja kotimaa. Mitään ei jätetty, kun kaikki se vietiin oikeusviranomaisten tuella rikollisella tavalla.

Kertokaa minulle, että miksi minun täytyisi tulla puolustamaan synnyinmaatani, kun jo nuoruudessani kuusivuotiaana tein maatilantöitä, yhdeksänvuotiaana aloitin tekemään perheyrityksellemme töitä. Opiskelin, että sain tehdä enemmän ja enemmän töitä, luodakseni satoja pysyviä työpaikkoja ja elämisenmahdollisuuksia sadoille perheille vuosikymmeniksi. Kaikki vietiin yhdessä yössä ja presidentti jakoi kunniaa Suomen ansiomerkillä yhdelle heistä, joka oli ollut tuhomassa Suomen kansantaloutta 90-luvulla ja suunnitteli yrityksemme ryöstön, ja oli yhtenä mukana aiheuttamassa äitini ja kahden veljeni ennenaikaisen kuoleman. Presidentti antoi vielä kunniaa ja kauppaneuvoksen arvonimen toiselle henkilölle minun ansioluettelollani?

Suomen ilmasto muuttui 90-luvulla kohti tuhoa, mutta se on haluttu unohtaa, vaikka seuraukset ovat nähtävissä tänäkin päivänä. Silloin otettiin valtiolle velkaa 50miljardia euroa, eli puolet tämän hetkisestä valtion velasta ja syrjäytettiin satoja tuhansia kansalaisia.

Valveutuneet kansalaiset, saatuaan vapaan tiedonvälityksen kautta enemmän tietoa valtion hoidosta ovat menettäneet mielenkiintonsa tehdä vauvoja ja puolustaa Suomea. 

Suomessa saattaa olla jo lähes miljoona kansalaista, jotka odottavat maan miehitystä, sillä heidän taloudellinen tilanne ja yksilön vapaus voi parantua?

Silloin Räikkö räähkät näkevät tilaisuutensa koittaneen.

"Tuo turilas, Räikkö räähkä,

neuvoi tien viholliselle,

kahden kallion lomasta,
syksy-yönä hiljaisena;
teki sen henkensä hädässä.

Polttivat kylän poroksi,
surmasivat suuren kansan.
Yks on pirtti polttamatta,
se on pirtti Räikön räähkän."
(Eino Leino, Räikkö räähkä)

Te, jotka tunnette ja tiedätte miehityksien historiaa eri maissa, niin tässä on niitä syitä, että miksi miehitetyn maan kasalaiset osallistuvat miehittäjien kanssa kyydityksiin ja oman kansansa teloituksiin?

Te, joilla on varallisuutta Suomessa, niin ymmärtäkää, että teillä on menetettävää, mutta heillä joilla ei ole mitään, niin heillä ei ole mitään menetettävää. Ymmärtäkää, että myös 200miljardin eläkesäästöt ovat varallisuutta, jonka mahdollinen miehittäjä siirtää itselleen, niin kuin tehtiin edellisten sotien aikana.

Itse näen ensimmäisenä korjaavana tekijänä maanpuolustustahdon lisäämiseen kansalaisten turvatun perustulon nostamisen sille tasolle, että tukia ei tarvitse anoa eikä hakea, jolloin saadaan valtava säästö kuntien ja valtion hallinnon menoihin. Toisena, eikä suinkaan vähäpätöisenä korjauksena vaatisin oikeuslaitoksen totaalista remonttia ja tuomioistuinten avoimuutta ja valvonnan lisäämistä.

Näin ajattelin ja kirjotin 62-vuotis syntymäpäivänäni vieraassa maassa maanpakolaisena, mutta vieläkin Suomen patrioottina. 

Kaksoiskuvani, Suomen ilmavoimien univormussa kotipihalla Kainuussa ja toisessa CCCP passi kädessäni Moskovassa. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Näinhän meille tehtiin silloin ja niin on tehty siitä lähtien! Ei Oikeutta, eikä tasa-arvoa enää ole kuin hallituksen "arvopohjassa", mitä se tarkoittaakaan ja lienee.

Maamme myymiseltä se minusta näyttää, niin kuin tilasto kansallisomaisuutemme myynnistä viime viikolla, jälleen konkreettisesti osoitti!

Mikään ei ole enää pyhää vaan kaikki annetaan globalisaation alttarille ilman vastarintaa ja ehtoja!

Kuka tätä haluaa puolustaa? En minäkään, mutta teen kyllä kaikkeni vastustaakseni tätä hulluutta. Nyt ja aina.

PS. Tähän sopisi tämä video. Kuunnelkaa ja miettikää mikä on tärkeintä elämässänne.

https://www.facebook.com/groups/1498339573823283/?...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset