PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Kiinalla on helpompi rakentaa siirtokunta Venäjänmaalle kuin kuuhun

  • Kuvakaappaus: https://peda.net/p/rixi.r-s/e5o/e5/afrikka/valtiot
    Kuvakaappaus: https://peda.net/p/rixi.r-s/e5o/e5/afrikka/valtiot

Putin on tekemässä nyt todellisen karhunpalveluksen Venäjälle, kun se tukee arabimaiden sapelien kalistelua. 

Ilmastonmuutos tietää tulevaisuudessa sitä, että arabimaissa on mahdotonta elää, sillä niiden lämpötila tulee lähenemään 60-astetta. Öljyä riittää, mutta vettä ei ole eikä sitä tule. 

Kiina ratkeaa liitoksistaan ja alkanut kauppasota tarkoittaa valtavaa köyhyyttä ja työttömyyttä. Sisäisiä konflikteja, mielenosoituksia ja mellakoita.

Väestön määrä lähentelee paria miljardia ja viljelysmaan tarve kasvaa. Sitä on yllin kyllin, kun katsotaan pohjoista kohti.

Venäjä pullistelee Ukrainassa ja Syyriassa, jossa se harjoittelee Eurooppaa ja muuta maailmaa varten, ei puolustusmielessä vaan valloitusmielessä

Länsimaat pärjäävät pienillä maa-aluilla, sillä teknologia ja kaupungistuminen supistaa valtioiden käytössä olevia alueita. Venäjän paikalleen jämähtänyt kehitys hamuaa lisää maa-alueita, joille sillä ei ole käyttöä, pienelle kansalle.

Putinin tavoite on saada takaisin Neuvostoliiton maa-alueet ja kansat. Suurin syy siihen on se, että Putin ei osannut kehittää omasta valtiostaan niiden rikkauksien kera maailman johtavaa teollisuus/edistyksellistä valtiota. Miten Putin olisi edes voinut sellaista tulevaisuutta nähdä vanhana KGP:n miehenä?

Putinin kaveraaminen Syyrian ja muiden arabimaiden kanssa on lyhytaikainen ilo, sillä arabien kulttuuri on tuhansia vuosia edellä Venäjästä. Arabit ymmärtävät Putinin lyhytaikaisen himon ja käyttävät sitä hyväkseen Euroopan valtioita vastaan, kun arabit ajattelevat seuraavaa tuhatta vuotta. 

Putin vaarantaa Venäjän valtion olemassaolon kahta kautta, eli länsimaiden teollisen ja teknologian kehityksen romuttamalla, joka tarkoittaa Aasian suurien valtioiden romahtamista köyhyyteen ja kurjuuteen ja arabimaiden nousun johtaviksi sotilasmahdeiksi Kiinan rinnalla.

Muutaman vuosikymmen kuluttua Euroopassa on arabeja enemmän kuin alkuperäistä väistöä ja se tarkoittaa islamin leviämistä Venäjän rajoille. Ilmaston muutos tulee tarkoittamaan sitä, että niin arabimaat kuin Kiina hamuaa vehreitä Venäjän alueita, joissa riittää vettä ja vehreyttä viljelysmaaksi ja elämän edellytykseksi. Niihin maa-alueisiin ilmastonmuutos viimeisenä iskee.

Tässä tällainen ennustus pohjoisen maapallomme tulevaisuudesta. Eteläosan tulevaisuus, kauriin kääntöpiirin alla, tulee olemaan rauhallisempi. Kravun ja Kauriin kääntöpiirin välissä elämän edellytykset käyvät vähiin ennen seuraavaa jääkautta. 

Venäjän säilymisen maailman kartalla takaisi kaveeraaminen Euroopan valtioiden kanssa. Yhteistuumin teknologian ja maavarojen hyödyntäminen tekisi Venäjästä Euroopan kumppanina maailman vahvimman alueen niin taloudellisesti kuin hyvinvoinnin keitaana, jotka olisivat seuraavat sata vuotta turvassa ilmaston muutokselta, islamin leviämiseltä ja Aasian väkirikkaiden maiden sotilaalliselta vaaralta ja valloitukselta. Amerikka ja muu maailma olisi silloin altavastaajan asemassa. Valitettavasti Venäjän nykyisen hallinnon visiot ovat vain lähitulevaisuuden valloituksissa, kun täytyisi nähdä pitemälle tulevaisuuteen.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Pertti Lindeman kirjoittaa :

[Ilmaston muutos tulee tarkoittamaan sitä, että niin arabimaat kuin Kiina hamuaa vehreitä Venäjän alueita, joissa riittää vettä ja vehreyttä viljelysmaaksi ja elämän edellytykseksi. Niihin maa-alueisiin ilmastonmuutos viimeisenä iskee],

- Kiina on jo vahvasti astumassa Siperiaan...

Jos blogisti sallii, niin linkki kirjoitukseeni aiheesta:

Valloittaako Kiina Siperian?

http://viovio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261410-vall...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

1,38 miljardia kiinalaista on lähempänä yhtä kuin kahta miljardia.

Miten arabivaltiot nousevat sotilasmahdeiksi?

Käyttäjän IlkkaSaukko kuva
Ilkka Saukko

Globaalisesti pinta-alaan nähden venäläisiä on vähän hallitsemaan öljyä ja mineraaleja, joten k.o. varojen jakaminen on oikeudenmukainen ennen uusien energiakeksintöjen käyttöönottoa. Venäjän taholta ajatuksen tyrmääminen luo vain sodan, jolla alue pilkotaan asian vaatimalla tavalla. Tällä saadaan tellukselle jatkoaikaa.
Väestöräjähdys Kiinassa kiirehtii ratkaisua, ja todellisuudessa ei veljeile Venäjän hallinnon kanssa, eikä halua menettää länsimarkkinoita, jos markkinat katoavat, miljoonat kiinalaiset saavat imeskellä peukaloita.
Etelä- Siperiassahan on jo valtava määrä kiinalaisia työläisiä töissä,kun omista riutuneista juopoista ei ole tekemään töitä, tämä on jo luonnollinen paine, joka ylittää Venäjän rajan, jos siihen yhtyy Kiinan armeija, on peli jo ennakkoon pelattu.
Siinä ei auta, vaikka 1”ryssä” vastaa tuhatta kiinalaista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset