Aäni Perussuomalaisille on ääni Putinille

Nyt se sitten tiedetään, että Perussuomalaisille sotaveteraanitkin olivat vain äänten kalastelua ja vallan tavoittelua.

Aivan käsittämätöntä politiikkaa suomalaiselta puolueelta. Suosittelisin käyntiä Sankarihautausmaalla ja miettimään, että onko Suomen itsenäisyydelle vaara Euroopan yhtenäisyydestä vai Venäjästä?

Kävin eilen äänestämässä, sillä nyt täytyy äänestää vastaan Euroopan hajottamista, inkvisition nousua uskonkiihkon mukana. Äänestin Putinin politiikkaa vastaan Suomen Eurovaaleissa. 

Vaikka Suomen politiikkaa on hoidettu omaa etua tavoitellen, niin ratkaisu ei ole se, että annetaan nyt Eurovaaleissa valta heille, jotka luovat anargiaa, vastakkainasettelua kansalaisten ja Euroopan valtioiden välille. Nyt ei saa antaa tukea Venäjän harjoittamalle sotaretoriikalle, vaikka heidän propaganda kuulostaa houkuttelevalta.

Ei ole mitään järkeä äänestää Euroopan poliittisiksi päättäjiksi henkilöitä, joilla ei ole pienintäkään tarkoitusta parantaa kansalaisten elämää, työllistymistä ja tavallisen arjen turvallisuutta lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille, eli Eurooppalaisille perheille. 

Osalle ehdokkaista vaalit ovat vain keino päästä hajottamaan, metelöimään ja pysäyttämään meidän yhteisten asioiden käsittely sekä vahingoittamaan myös Suomea. Niillä tavoilla toteutetaan Putinin toiveita, eli heikennetään Euroopan Unionia. Toisilla ehdokkailla ei ole mitään halua edes tutustua, saatikka ymmärtää EU:n tuomia yhteisiä etuja.

On aivan eri asia pyrkiä Euroopan parlamenttiin vaikuttamaan ja korjaamaan sen heikkouksia ja vahvistamaan sen hyvin puolia. Älä ajattele vain itseäsi äänestäessä, vaan pidä mielessäsi lapsesi, lastenlapset ja muut läheisesi, että minkälaisen lähitulevaisuuden äänelläsi heille luot?  

Arvokas Eurovaalien ääni kannattaa antaa vain niille ehdokkaille, joiden puolueen arvot vastaavat Suomen hyvinvointivaltion arvoja ja tulevaisuuden tavoitteita.

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu