Minulta on viety kaikki, yritys, omaisuus, koti, kotiseutu ja kotimaa

Siitä huolimatta en äänestänyt Perussuomalaisia vaikka elämäni on tuhottu. En voinut äänestää puoluetta, joka haluaa hajottaa, metelöidä ja luoda kaaoksen Suomeen ja Eurooppaan. Puolue joka haluaa tuoda Länsi-Eurooppaan Venäjän korruptoituneen ja suvaitsemattoman arvomaailman, josta ei ole enää paluuta rauhaan ilman sotaa. Puoluetta joka pyrkii keräämään ääniä heikommassa asemassa olevilta kansalaisilta, mutta ei ole esittänyt yhtään ainoata ehdotusta tai ratkaisua, että kuinka heidän elämäänsä parantaa.

En ole yksin Suomessa ja Euroopassa, joka on joutunut kokemaan epäoikeudenmukaisuutta tuomioistuimissa ja viranomaistoiminnassa. En ole yksin, jolta on viety kaikki. En ole yksin, jonka perheen jäsenet lapsineen on ajettu kotoa pankkien mielivallan toimesta. En ole yksin, joka ei ole saanut yhtään oikeudenmukaista, puolueetonta ja riippumatonta oikeudenkäyntiä. En ole yksin, jonka perheenjäsen on tehnyt itsemurhan pankkikriisin seurauksena. Äitini ja toisen veljeni ennenaikainen kuolema johtui todistettavasti oikeuslaitoksen ”korruptiosta” tai haluttomuudesta noudattaa Suomen lakia. Näistä vääryksistä huolimatta minä ja viisi veljeäni emme  lähteneet anarkian ja väkivallan tielle, koska vieläkin luotamme, että väärydet korjataan ajan myötä.

Ratkaisu siihen ei ole kuitenkaan Euroopan valtioiden ja Euroopan Unionin saattaminen hallitsemattomaan kaaokseen Venäjän lahjonnalla ja propagandalla. 

Sinä et halua Suomeen tai muualle Euroopan Unioniin Brexitiä, sillä me olemme saaneet seurata jo pitkään sitä Venäjän propagandan voittoa, joka Britanniassa on tapahtumassa.

Itse äänestin Eurovaaleissa ennakkoon sitä vastaan, että Suomen ja Euroopan Unionin saavutettuja arvoja ja kansalaisten yhdenvertaisuutta ei tuhottaisi. 

Äänestin sitä vastaan, ettei Euroopasta tehtäisi Itä-Ukrainaa, joka on ollut, ja tulee olemaan määräämättömän ajan Venäjän otteessa, jossa kansalaiset todella kärsivät maanpäällisessä helvetissä joka ikinen päivä ja Putin ei anna armoa, niin kuin se ei ole antanut armoa Syyrian naisille ja lapsille. 

Jos me nyt luovutamme Euroopassa tulevaisuutemme Putinin myötäpuolille, niin meiltä loppuu rauhaisa yhdessäelo eri kansojen kesken. Syöksymme kohti keskiaikaa ja keskelle väkivaltaa, josta nousevat uudet stalinit ja hitlerit.

Älä äänestä tämän hetkisen oman elämäsi puolesta, vaan äänestä lapsiesi ja lastenlastesi paremman tulevaisuuden puolesta, jossa sinäkin voit tulevaisuudessa vaikuttaa.

Kaikki vääryydet on oikaistavissa ajan myötä. Mikään vääryys ei korjaannu hetkessä anarkialla ja väkivallalla. He, jotka sellaista tavoittelevat, ihannoivat sitä sotaista elämää ja fyysisen väkivallan käyttöä, jota ei pysty hallitsemaan pirukaan, vaan haluaa sitä sekasortoa jatkaa loputtomiin.

Valinta on nyt sinun, sillä Sinunkin äänesi on vaaleissa tulevaisuuden ratkaisija. Luotatko järkevään poliittiseen päätöksentekoon vai annatko tukesi valheellisille venäjämielisille lupauksille, joilla heikennetään meidän kaikkien arkipäivän turvallisuutta ja valtioiden itsenäisyyttä. Äänestätkö lapsesi ja lapsenlapsesi elämään Itä-Ukrainan kaltaiseen tilanteeseen vai mahdollisuuksien Euroopan Unioniin, jossa rehellisillä vaaleilla voi vaikuttaa omaan ja perheen tulevaisuuteen? Väkivallalla johdetuissa diktatuureissa sitä mahdollisuutta ei ole.

Nyt äänestämme myös omista arvoistamme ja oikeuksistamme ja meidän ääntämme kuunnellaan, että meidän kulttuurimme säilyy ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, että meidän arvojamme ei rikota ja muuteta ilman meidän suostumustamme.

Nyt äänestetään myös Suomen hyvinvoinnin puolesta, joka on täydellisesti riippuvainen ulkomaanviennistä.

Vaikka itse koet nyt elämäsi olevan karilla, niin katso ympärillesi, niin voit nähdä ne mahdollisuudet, jotka Suomi ja Eurooppa voi tarjota Sinulle, lapsillesi ja lastenlapsillesi, jota rajansa sulkeva Suomi ei voi koskaan tarjota. 

Päätä Sinä se Äänestäessäsi Ehdokasta, joka ajaa parempaa tulevaisuutta tai anarkiaa ja tuhoa!

 

Kuvassa vasemmalla äitini ottama kuva armeija-aikaan 1980 lapsuudenkotini pihalla Vuokatissa. Oikealla kuva CCCP.n passin kanssa Moskovan lentokentällä, kun Suomen passini siihen vaihdettiin lennon vaihtoa odotellessa 1984. CCCP:n passi tuntui raskaalta kädessäni. Armeijakuvani vieressä, joka ei ole näkyvissä, on lentopommin kärki. Se lentopommi pudotettiin synnyinkotini viereen Neuvostoliiton pommikoneesta, mutta jäi suutariksi. Lentopommin kärestä isäni teki "vellikellon", jolla meidät kutsuttiin syömään heinäpellolta. Niin kaikui heinäpellolle muisto siitä, että isäni säästyi kuolemalta ja minä synnyin itsenäiseen Suomeen, mutta isäni vanhin veli sai surmansa Talvisodassa. Isäni kuoli vasta 54-vuoden iässä, kun kävin armeijaa. Minulle jäi hoidettavaksi kolme perheyritystä, jotka hoidin armeijasta käsin, mutta en pyytänyt vapautusta palveluksesta, vaan hoidin yritykset ja kansalaisvelvollisuuteni kunnialla loppuun saakka. Olin aloittanut työt perheyrityksessämme jo 9-vuotiaana. Yrityksestämme kasvatin myöhemmin Pohjoismaiden suurimman alansa yrityksen, joka on työllistänyt viimeiset 30-vuotta satoja työntekijöitä, nykyään yrityksemme työllistää suoranaisesti noin 400 työntekijää ja välillisesti 400 lisää. Verotuloja se on synnyttänyt tähän mennessä noin 500miljoonaa euroa. Se yritys meiltä ryöstettiin ja minut ajettiin maanpakoon. Siitä huolimatta näin kirjoitan, sillä kotimaani on minulle Rakas! Hautaani sinne ei tule, sillä en voi luottaa siihen, että sitä mulle siellä suotaisiin, joten tuhkani sirotellaan viiteen eri maahan.

Tässä Perussuomalaisille esimerkkiä Isänmaanrakkaudesta ja Kansallismielisyydestä! Tehkää ensin jotain konkreettista Suomen hyväksi ja mesokaa vasta sitten.

Saavutin nyt muutama päivä sitten tavoitteeni blogien lukijamäärässä, eli yli puolimiljoonaa eri lukijaa, joten alan nyt lopettelemaan vähitellen blogien kirjoittamista ja Suomen median seuraamisen, kun mitään tulosta ei näyttänyt tulevan.

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu