Miksi Putin haluaa Venäjän kansan kärsivän puutetta, vainoa ja eriarvoisuutta?

 ”Torstaina julkaistussa Financial Timesin haastattelussa Putin puhui siitä, että liberalismi on aikansa elänyt.” Lähde: Iltasanomat

Putin ei keksi enää mitään muuta kannatuksensa lisäämiseen kuin homokortti, joka on aikansa elänyt, mutta sitä ei ole venäläisille kerrottu, että kaikki ihmiset ovat yhdenvertaisia Jumalan edessä ja Venäjällä on homoja kymmenen miljoonaa. Heterot siittävät ja synnyttävät homoseksuaalit. Sitä samaa russopierua (lyhenne Venäjän harjoittamasta propagandasta ja vastine russofobialle) Putin on viljellyt rahoittamalla rahanahneita ja ymmärtämättömiä länsimaisia poliitikkoja ja agitaattoreita eri maissa. Tähän propagandaan mukaan lähtevät eivät ymmärrä, että kyse ei ole homoista vaan kansalaisten vastakkainasettelusta, jolla pyritään heikentämään valtioiden yhteneväisyyttä.

Putin alkaa olla todella vaarallinen Venäjän kansalle, kun pitää diktatuuria parhaana mahdollisena tapana johtaa valtiota. Eli 1% venäläisistä voi omistaa ja hallita koko valtiota, jonka orjina on 130miljoonaa muuta kansalaista, joille ei suoda omaa tahtoa, ei elintasoa, ei ruokaa, ei terveydenhoitoa, ei oikeudenmukaisia oikeudenkäyntejä – ei tulevaisuutta vapaana kansalaisina.

Jos joku väittää, että kirjoitan puuta heinää, niin miksi venäläisten oikeuksia rajoitetaan, miksi rajoitetaan opposition toimintaa, ehdokkaiden asettamista vaaleissa, miksi…miksi…?

Putin on vaara myös koko ihmiskunnalle:

Kun Venäjä aloittaa hyökkäyssodan valloittaakseen toisia maita, niin se antaa oikeutuksen Putinille tuhota koko maapallo, jos hyökkäys yritetään estää toisten valtioiden toimesta.

”Putinilta hyytävä ydinasekommentti televisiossa: ”Miksi tarvitsisimme maailmaa, jos siellä ei olisi Venäjää?”

”– Jos joku päättänyt tuhota Venäjän, niin meille syntyy laillinen oikeus vastata, Putin sanoo.

Putin antaa samaan hengenvetoon myös ymmärtää, että Venäjän vastaus tulisi olemaan niin massiivinen, että koko maailma olisi tuhon oma.

– Kyllä, siitä tulee ihmiskunnalle maailmanlaajuinen katastrofi ja koko maailmalle tulee katastrofi. Mutta Venäjän kansalaisena ja Venäjän valtion johtajana haluan asettaa kysymyksen: miksi me tarvitsisimme sellaista maailmaa, jossa ei olisi Venäjää? Putin kysyy itsevarma ilme kasvoillaan.” Lähde Iltasanomat 8.3.2018

Järkytyksellä luin Iltasanomien kommentteja 29.6.2019 artikkelista, joka koski Putinin puhetta, jossa hän näki liberalismin ajan päättyneen, eli diktatuurin ajan jälleen koittaneen, stalinit ja hitlerit jälleen remmiin? Kommenttien kirjoittajat tuskin ovat täysin suomalaisia perheenisiä, jotka ovat valmiita tuhoamaan jälkikasvunsa tulevaisuuden ydinsodan tuhoon? 

Russopierujen voima on valtava, kun sitä avitetaan länsimailta kerätyillä öljy- ja kaasumiljardeilla, jota Suomikin avittaa kymmenellä miljardilla eurolla vuodessa.

Tulee vielä se aika, että Venäjä joutuu pyytämään Eurooppaa ja NATO:a avuksi, kun arabimaat ja Kiina havittelevat sen valtavaa maa-aluetta ilmaston lämpenemisestä johtuvan kuivuuden ja väestön kasvun takia.

Saimme jälleen kuulla russopieruja Venäjän presidentin puheessa.

Pahinta Putinin puheessa on se, ilmeisesti tarkoituksella, että länsimaalaiset ihmiset alkaisivat vihaamaan venäjän kansalaisia. 

Meidän ei kuitenkaan pidä vihata venäläisiä vaan osoittaa ja kertoa heille, että paremman elämän eväät ovat suvaitsevaisuudessa ja väkivallattomassa yhteiskunnassa, jossa on edes toivoa saada tasa-arvo kaikille kansalaisille ja tasa-arvoinen kohtelu tuomioistuimissa, terveydenhuollossa ja tavallisessa arkielämässä, jossa varattomimpienkin lasten on mahdollisuus saavuttaa parempi tulevaisuus.

”Russopieru” sanana täytyy vakiinnuttaa kielenkäytössä vastamaan Venäjän propagandaan terävästi, samoin kuin Venäjä käyttää sanaa ”russofobia”, jolla pyrkii tyrmäämään kaiken arvostelun Venäjän suorittamista murhista, siviili lentokoneen alas ampumisesta, kaasuiskuista, Krimin valloituksesta jne. Russopropaganda on russopieruja, jotka haisevat jo pahalle, jotka lähtevät mätänevistä ajatuksista peräpäähän.

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu