PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Alt-right

Alt-right ja Suomen Uutisten vaihtoehto"todellisuus"

Pistää sanattomaksi kun yrittää keksiä miten kuvailla tämän kaiken absurdiutta.

 

Rutinuiva, uuskansallismielinen puolue ei synny synnyttämällä

Rutinuiva, uuskansallismielinen ärjymystö on yrittänyt kehittää omaa puoluehanketta jo tovin, mutta se ei synny synnyttämällä.

Alt-right edistää libertarismin päämääriä

Johdanto

 

Vaihtoehto-oikeisto, joka tunnetaan myös nimellä alternative right eli alt-right, on tullut viime vuosien aikana merkittäväksi voimaksi julkisessa keskustelussa. Monet sen edustajat suhtautuvat hyvinkin myönteisesti muun muassa Donald Trumpin presidenttiyteen, joten voidaan sanoa, että monet vaihtoehto-oikeiston kannattamat ajatukset ovat saaneet vaikutusvaltaa politiikassa ja ovat sopusoinnussa joidenkin merkittävien, parhaillaankin ajettavien poliittisten muutosten kanssa.

 

Alt-right on 2010-luvun kulttuurimarxismia

Viimeisten vuosien aikana sosiaaliseen mediaan ja internetiin on ilmestynyt uusi mielenkiintoinen ilmiö, jota voisi kutsua vaihtoehto-oikeiston (ns. alt-right) nousuksi. Liike pohjaa ideologiansa ja oikeutuksensa salaliittoteoriaan, jossa ns. kulttuurimarxismilla on keskeinen rooli kylmän sodan aikakauden tapahtumien linkittymisestä nykypäivään. Koska ilmiö liittyy laajemmin Donald Trumpin ja eurooppalaisen äärioikeiston nousuun, on relevanttia läpivalaista sen keskeisin sisältö.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä