PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Kaikki blogit puheenaiheesta FBI

Tekikö Trump väärin erottaessaan FBI:n johtajan?

Tämän päivän kuumiin uutinen Yhdysvaltain politiikassa on kohupresidentti Donald Trumpin päätös erottaa liittovaltion keskusrikospoliisi FBI:n johtaja James Comeyn. Moni on epäillyt, että FBI:n tutkinta Trumpin vaalikampanjan yhteyksistä Venäjän tiedustelupalveluun olisi ärsyttänyt Trumpia liikaa ja Trump olisi päättänyt näpäyttää Comeyn ulos pelistä.

Käynnistikö Comeyn erottaminen Donald Trumpin lähtölaskennan?

Presidentti Donald Trumpin ratkaisu erottaa FBI:n johtaja James Comey tuli täydellisenä yllätyksenä ja lisäsi entisestään epäilyksen varjoa Trumpin hallinnon yllä. Washintonissa on jo tammikuun virkaanastuajisista lähtien totuttu presidenttihallinnon ympärillä kyteviin skandaaleihin ja rima nouee koko ajan. Tällä kertaa kyseessä on jo puhdas valtapeli.

Erottamisen virallisena syynä on Valkoisen talon pettymys johtaja Comeyn kykyyn hoita Hillary Clintonin sähköpostitutkinta, jolla sanotaan olleen ratkaiseva vaikutus Donald Trumpin vaalivoitossa viime marraskuussa.

YLE vaikenee Trump-tiimiin kohdistuneesta vakoilusta – miksi?

FBI-johtaja James Comey ja NSA-johtaja Mike Rogers joutuvat uudestaan kongressin kuultavaksi. Kuuleminen tapahtunee suljettujen ovien takana. Uuden kuulemisen syynä on Donald Trumpin kampanjan Venäjä-yhteyksien tutkinta sekä salaisten tiedustelutietojen ja henkilöiden nimien vuotaminen julkisuuteen. Taustalla on Trumpin vallansiirtotiimiin kohdistuneiden yllättävien vakoilutietojen paljastuminen.

Ratkaisiko FBI:n virkakoneisto Yhdysvaltain presidentinvaalit 2016?

Yllättäen ja pyytämättä ilmestyi FBI-johtaja James Comey' n uusi ilmoitus Hillary Clinton sähköpostihuolimattomuuden uusavaus pari viikkoa sitten – vaalien lähestymiskynnyksellä … 

 

Nyt samainen Comey ilmoittikin, ettei ole mitään aihetta – uuden tutkimushaaran hillary-sähköpostitkin olivat pääsääntöisesti vanhojen jo tutkinnassa aiemmin olleiden kopioita. Miksi yleensä koko toisinto tehtiin? Oliko syynä vahva vaikuttamishalu USA' n presidentinvaaleihin ja nimenoman ehdokas Hillary Clintonin tukeminen?

Clintonin sähköpostit ja Trumpin finanssikeplottelut julki ja heti!

# Yhysvaltain presidentinvaaleihin on aikaa enää muutama päivä. Ja karmealta näyttää. Presidenttiehdokkaat ovat keskittyneet loan heittoon toistensa kasvoille. Amerikkalaisissa elokuvissa heitetään täytekakku vastustajan naamaan. Näissä vaaleissa on heitelty kilpakumppanin kasvoille pelkkää sontaa. Varsinainen vaalikeskustelu Yhdysvaltain ja maailman vakavista ongelmista on jäänyt kokonaan käymättä.

Trump vaiko Clinton presidentiksi?

"What are the odds?" Trumpin vedonlyöntikerroin paranee vain viikko viikolta. Nyt näyttää jo Hillary jäävän kakkoseksi lopullisessa vaalissa.

Myös on merkillepantavaa, että USAn latinot tykkäävät, mitä enemmän Trump heitä mollaa?

Trump’s Latino Support Jumps to 32% in Latest NBC News Poll 

Syyttömänä USA:n vankiloissa

Radiossa haastateltiin äsken suomalaista liikemiestä Tapani Koivusta joka on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan amerikkalaisista vankiloista: Amerikkalainen painajainen: Vuoteni USA:n vankiloissa

Perusvankeja on 2,5 miljoonaa ja 5 miljoonaa valvonnassa. Yksityisessä vankilassa omistaja voi saada jopa 250 dollaria makuupaikasta yhdestä yöstä, "sänky" on paljas teräslevy, ei tyynyä ei peittoa lakanoista puhumattakaan. Yhdysvaltain vankeinhoito muodostaa valtavan vankilabisneksen.

”Vaimon-vakoiluohjelma” tutkinnan kohteena

”Vaimon-vakoiluohjelma” BlackShades tutkinnan kohteena

[BlackShades = MustatLasit, tai MustatAurinkolasit]

Katso Tube: Yhdysvaltalainen syyttäjä Preet Bharara puhuu, kesto 1:32: http://www.philly.com/philly/news/nation_world/20140519_ap_6ef75cc068cc4ea5893244cb1a3594af.html?c=r         Suomi kuvassa mukana.

*

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä