*

PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Katinkulta

Tänään on 20 vuotta siitä, kun menetin isänmaani

Näin minua yrittäjää isämaani kohteli 27.06.1997

Arvoisat lukijat, me kaikki olemme menettäneet elämämme aikana jotain arvokasta. Minun raskain menetykseni oli kotimaani Suomen menettäminen.

 

Osa 17. Isänmaan - Synnyinmaan - Kotimaan menettäminen - maanpako 1997

Olin jo kaksi vuotta aiemmin menettänyt kotini ja kotiseutuni Kainuun. Sinne jäivät sukulaiseni, rakkaat ystäväni, synnynyinkotini, omaisuuteni ja yritykseni. 

YLE:n toimittaja teki sen, mihin minä en pystynyt

Olen yrittänyt täällä jo neljä vuotta blogeissani kirjoittaa, että kuinka yritys ja yrittäjät tuhottiin, mutta jaarittelin asioita pitkästi, joten en pystynyt välittämään lukijoilleni kokonaiskuvaa.

YLE:n ammattitaitoinen toimittaja siihen pystyi hetkessä, eli kokomaan valtavasta aineistostani sen oleellisimman. Syy juttuun oli se, että minut äänestettiin 50:n aktiivisimman henkilön joukkoon Kainuun maakunnan historiassa.

Katso videot ja lue alla olevasta linkistä

Pankkien kuriin laittaminen ei riitä! Oikeuslaitokset on putsattava

MOT-pankkivangit ohjelma toi esille sen todellisuuden pankkien ja oikeuslaitosten toiminnasta, joka on vaiennettu ja pyritään edelleen vaientamaan. Tämä rikollinen toimintamalli on ollut käytössä jo 24-vuotta, lähtien Presidentti Mauno Koiviston konklaavista presidentinlinnassa 6.5.1992, jolloin ohjeistettiin oikeuden tuomarit toimimaan pankkien hyväksi ja velallisten vahingoksi.

Ennakkotieto tänään julkistettavista suomalaisista veroparatiisiyhtiöistä.

Tässä hiukan esimakua veroparatiiseissa olevasta suomalaisesta yhtiöstä ja niiden omistajista.

Olen kirjoittanut täällä jo neljä vuotta Katinkullan tapauksesta ja toivottavasti nyt tulee lisätietoja, että kenen hallussa ryöstetty omaisuutemme on?

Vuonna 1992 SKOP haki yhtiömme konkurssiin vastoin rahoitussopimuksiamme. Konkurssia valmisteltiin puolivuotta SKOP:n johtokunnassa, josta meillä on todisteena pankin johtokunnan pöytäkirjat. Yhtiömme tilintarkastaja KHT-Simpanen oli mukana konkurssisuunnittelussa seuraavasti.

Yrittäjän palkintokaappi on tyhjää täynnä.

 

En kirjoita tätä kateuksissani, vaan avataksenne silmänne sille, että mikä on tärkeätä ja mikä vähemmän tärkeätä.

En moiti tai kiellä urheilun tärkeyttä esim. kansan yhtenäisyyttä rakentavana tekijänä. Ja "Terve sielu terveessä ruumiissa" on aina tavoiteltava asia, jossa huippu-urheilu toimii kannustavana tekijänä. Itsekin olen harrastanut urheilua koko elämäni ajan ja vieläkin, terveyteni sen salliessa, vaikka en seuraa urheilua. Minulla ei ollut yrittäjän työltäni koskaan siihen aikaa.

Vetoomus yrittäjille solidaarisuudesta toisia yrittäjiä kohtaan

Hallitusneuvottelijat yrittävät nyt kaikkensa saada Suomen nousuun tuhoamatta yrityksiä, niin kuin tehtiin 90-luvun alussa. Vetoan nyt teihin yrittäjä- ja yrityskollegoihin, ettette antaisi saman tapahtua.

Olen yrittänyt vedota täällä jo vuosia poliitikkoihin ja virkamiehiin, mutta siitä ei ole apua. He eivät ymmärrä, että kuka heidän palkkansa maksaa.

Yhteiskuntasopimus takkuilee, mutta positiivinen yhteinen yrittäjiensopimus on mahdollisuus.

YLE:n ansiokas yhteenveto yrittäjien ryöstöstä 90-luvun pankkikriisin varjolla.

Nyt on viimeinen hetki vaaliehdokkailla tutustua 90-luvun pankkikriisin todellisiin tapahtumiin.

Kirjoitan yleensä pitkiä blogeja, mutta nyt en vie aikaanne omilla kirjoituksillani, mutta käyttäkää aikaanne katsomalla alla olevasta linkistä kolme YLE:n ohjelmaa, niin tiedätte miten yrittäjiä ryöstettiin Esko Ahon hallituksen toimesta. Seurauksena oli kolme kuollutta ja lähes kolmekymmentä haavoittunutta, kotien menetykset ja maanpakolaisuus, ne asiat selviävät alla olevan kommentini toisen blogin linkistä.

Talvivaaran erityistilintarkastus?

Vapaavuori ehdotti erityistilintarkastusta Talvivaara yhtiöille.

Tilintarkastajat toimivat Suomessa vain ja ainoastaan Hyvä Veli verkoston hyväksi - lue, katso ja kuuntele, niin  ei tarvitse minua uskoa vaan omat korvat riittävät tekemään johtopäätöksen. 

Tänään uravalintani olisi alkoholisti ja sosiaalipummi, ei yrittäjä.

19.9.2014, YLE 1, Inhimillinen tekijä ohjelmassa näitte, miltä  nyt 90-luvun yrittäjästä, lamaveteraanista, tuntuu 22 vuoden jälkeen siitä, kun joutui ryöstetyksi valtion hallussa olleen SKOP-pankin toimesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä