PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kristillisdemoktaatit

Päivi Räsänen. Sari Tanus. Eutanasia.

Kristillisdemokraatit tarjoavat saattohoitoa eutanasian tilalle. Jossain menee nyt asiat ristiin, sillä eutanasia ja saattohoito ovat kaksi eri asiaa. Me tarvitsemme saattohoitoa ja sitä pitää parantaa ja siihen liittyviä ongelmia tulee pyrkiä poistamaan. Hoito on nyt eriarvoista ja riippuu sairaan ihmisen asuinkunnasta ja hoitopaikasta, mutta on turha kuvitella, että hyväkään saattohoito olisi aina ratkaisu kaikkien kohdalla..

Miksi vihreät?


Tämä on henkilökohtainen kertomus siitä, miksi olen kannattanut lähinnä vihreitä jo yli 20 vuoden ajan ja ollut jäsen kymmenisen vuotta, sekä nyt mukana toista kertaa puolueen ehdokkaana.

Enää KD yksin vastustamassa Kreikka-lainoituksen jatkamista!

Ei voi kuin ihmetellä MTV-ohjelmassa puoluejohtajat SuomiAreenalla esiintyneiden poliitikkojen näkemyksiä Kreikan tukilainoituksesta vielä heinäkuussa 2015.

Hallitusohjelmaan ehdotettu kirjaus ilmastopolitiikasta

Toinen hallitustunnustelija Juha Sipilän esittämä ehdotus kirjaukseksi hallitusohjelmaan (12. kysymyksessä) koski ilmastopolitiikkaa. Joulukuussa Pariisissa mahdollisesti allekirjoittavalla ilmastosopimuksella on suuri merkitys.

KD menestyi Nuorisovaaleissa!

KD sai Nuorisovaaleissa 6,5 % äänistä. Äänimäärällään KD ohitti Vasemmistoliiton (5,8 %) ja RKP:n (4,7 %) ja hengittää melkein jo SDP:n (8,7 %) niskaan. Allianssin järjestämissä vaaleissa lähes 60 000 alle 18-vuotiasta nuorta äänesti kaikkiaan 630 oppilaitoksessa ympäri Suomen. Tuloksellaan KD:n laskettiin saavan eduskuntaan 11 paikkaa.

Mistä KD:n menestys Nuorisovaaleissa johtuu?

KD-politiikko: Heinäluoman homosympatia vaikutti vaimon kuolemaan

Kristillisdemokraattinen kunnallispolitiikko, ryhmänjohtaja Juhani Starczewski Jyväskylän valtuustosta, otti kantaa keskusteluun, jonka avasi Keskisuomalainen nettipalstallaan Eero Heinäluoman vaimon kuoleman jälkeen. Hän oli sitä mieltä, että Eero Heinäluoman vaimon sairastumiseen ja kuolemaan vaikutti Heinäluoman myönteinen kommentointi arkkipiispä Kari Mäkisen anteeksipyyntöön homoseksuaaleita.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä