PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Päätoimittajat

Päätoimittajien kartellit, monopolit, poliittinen eliitti

Blogistit ovat ilmeisesti ainut riippumaton media? Yksityisyrittäjien kaupat ja palvelut taitavat olla ainoat Suomeen rehellisesti veroja maksavat yrittäjät? He, joita media omalla propagandallaan on tietoisesti mainostanut epärehellisiksi kansalaisiksi.

Klikkasit blogiini, mutta jaksanetko lukea ”sunnuntaisaarnani”?

Päätoimittajat, ei se mitä kerrotaan, vaan miten ne kerrotaan

Päätoimittajat lukekaa edes tämä yksi blogini huolella, josta voitte, ainakin osa teistä, ymmärtää toimivanne ”Valemedian puolella”. Muista palata linkkien jälkeen takaisin tähän blogiin! Laita punainen valo päälle ovesi vieressä ja varaa tunti aikaa tämän blogin ja linkkien lukemiseen, niin olet paljon viisaampi omassa työssäsi. Konkreettisen esimerkin kautta toivon sinun ymmärtävän paremmin uutisoinnin virheitä.

Perinteisen valemedian päätoimittajat valehtelivat

"Sitoudumme oikeisiin tietoihin perustuvaan ja merkitykselliseen journalismiin. Kun tietoja pyritään tahallisesti hämärtämään tai vääristelemään, puutumme siihen omissa medioissamme."

Perinteisten valemedioiden päätoimittajat julkistivat äskettäin hurskastelevan kannanoton. Siitä yllä vain pari virkettä, jotka kaipaavat lähempää tarkastelua esimerkkien kautta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä