PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomen turvapaikanhakijapolitiikka

Sisäministeri Ohisalo: Houkutteleva "punainen matto" turvapaikanhakijoille?

 

TURVAPAIKKAPROSESSIA KOSKEVA SELVITYS 27.6.2019 (OWALGROUP)

- - "Tiivistelmä havainnoista ja johtopäätöksistä

Niin vireillepano-, hallinto-kuin valitusvaiheistatunnistettiin useita kehittämistarpeita.

100 000 venäläismiestä "turvapaikanhakijoina" - ei rautaa rajalle?

Pääministeri Antti Rinne kohtasi Halla-ahon maanantaina käydyssä Kultaranta-keskustelussa, jonka teemana oli ”Suomi – eurooppalaisen turvallisuuden tekijä?”. Rinne kysyi Halla-aholta, että miten pysäytetään se ehkä alkuunsa 100-200 miljoonaa ihmistä, jotka lähtevät Afrikasta liikkeelle - "pistetäänkö rautaa rajalle?"

Jalkapantakirjaus pois hallitusohjelmasta!

Turvapaikkapolitiikka on ottanut askeleen eteenpäin mustan ja synkän hallituskauden jälkeen, mutta vielä tarvitaan muutoksia hallitusohjelman kirjauksen muuttamiseksi turvapaikkapolitiikan osalta.

Ohjelmia toimenpiteillä vai ilman ?

Kun vaaleihin on aikaa alle kaksi kuukautta tarttuu hallitus tomerasti toimeen hillitäkseen oman toimintansa aiheuttamaa tuontirikollisuutta. Tätä varten on laadittu toimenpideohjelma , jota hallitus esitteli sisäministerin johdolla muiden hallituspuolueiden edustajien ohella. Ohjelma sisältää kymmeniä toimia, joiden tulisi hillitä omatoimisen turvapaikkaturismin aiheuttamaa turvallisuhkaa ja etenkin “tiettyjen lähtömaiden tulijoiden yliedustusta lapsiin kohdistuneissa seksuaalirikoksissa”. Hyvä?

Kannatusmittauksessa näkyvät vanhustenhoito ja turvapaikanhakijat

Kokoomuksen romahdus ja Perussuomalaisten kannatusnousu osoittavat mitä äänestäjät haluavat. Perussuomalaiset ovat taas suurin nousija. Äänestäjät tuskin uskovat, ettei rahaa löydy vanhustenhuollon parantamiseen. Rahat vanhustenhuoltoon ovat olleet olemassa. Kahden miljardin veronkevennyksistä olisi siirretty miljardi vanhustenhuoltoon. Kyse on ollut arvovalinnoista.

Taustat

Muistatteko kun sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg kertoi kansalle tuntevansa jokaisen turvapaikanhakijan taustan?

Kansalaisnöyryydettömyys kunniaan - kilpailutetaan puolueet!

Alamaisasenteettomuutemme tasoa sekä vallanpitäjiä, virkakoneistoa ja puolueita että myös äänekkäimpiä ja röyhkeimpiä "kansalaisverkostoja" kohtaan on jo syytä kohentaa. Olemme tämän vuosituhannen kuluessa kärsineet erilaisten ylhäältäpäin 'rahvaan parhaaksi' suuna-päänä-takamuksena paasaavien itseriittoisten besserwissertahojen vakavan syyllistävään sävyyn suitatukkivista isovelipäiväkäskyistä. Ja mediahegemonistisista kuplakeskuskomiteaukaaseista. Jopa ns.

Lähes 60% kokee, etteivät islamilaisesta kulttuurista tulevat sopeudu

Tämä lukema yllätti minutkin. Kyselyn tulokset ennustavat seuraavalle hallitukselle suuria ongelmia maahanmuuttoon liittyvien asioiden suhteen, mikäli maahanmuuton suhteen linja ei tiukkene reilusti.

Persubullshittiä vai faktaa?

Kansanedustaja Tavio teki aamulla tukun väitteitä, joista osa näyttää olevan täyttä bullshittiä. Pyytäisinkin Taviota tarkentamaan muutamia väitteitään.

Järkevää maahanmuuttoa osa 1: Miten uudistaa humanitaarinen maahanmuutto?

Maahanmuuttokeskustelu on taas pinnalla esille tulleiden ulkomaalaistaustaisten seksuaalirikosepäilyjen myötä. Kansalaiset oikeutetusti suuntaavat katseensa kohti päättäjiä ja kysyvät millaisiin toimenpiteisiin aiotaan ryhtyä, jotta tällaista ei vastaisuudessa tapahtuisi. On vastuutonta, jos ei uskalleta mennä ongelman juurisyihin ja yritetä konkreettisesti saada ilmiötä loppumaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä