PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Tuomarit

Epärehellisten virkamiesten ja oikeusviranomaisten suojaksi laki?

Olen saanut kokea, että mitä seuraa siitä, kun poliisi, syyttäjä ja tuomarit eivät toimi puolueettomasti ja riippumattomasti omassa virkatoimessaan. 

VIRKAMIEHIIN kohdistuva maalittaminen on saanut useat viranomaistahot yhdistymään laajaksi rintamaksi vaatimaan tehokkaampia torjuntakeinoja ja jopa lain tarkistamista. Poliisihallitus, valtakunnansyyttäjänvirasto ja käräjäoikeuksien laamannit ovat yhdessä laatimassa oikeusministeriölle esitystä lainmuutoksista.

Espanjan oikeuslaitoksen menetetty maine

Madridilaisessa El País-lehdessä oli muutama päivä sitten paljon puhuva otsikko: PP ja PSOE avaavat taiston oikeuslaitoksen hallinnasta. Tässä taistossa on kyse siitä, miten monta omaa tuomaria oikeistopuolue PP ja demarien PSOE kahmivat itselleen, kun oikeuslaitoksen keskeiseen Consejo General del Poder Judicial-nimiseen elimeen nimitetään uudet tuomarit.

Tässä neuvostossa on kaksikymmentä tuomaria, joista parlamentin alahuone ja senaatti valitsevat kumpikin kymmenen, ja neuvoston pitäisi sitten valita itselleen presidentti, josta samalla tulee korkeimman oikeuden presidentti.

Espanjan uusi tuomariskandaali

Espanjan oikeuslaitosta ja sen nimellisesti riippumattomia tuomareita ravistelee jälleen uusi skandaali. Ja se tulee heti sen jälkeen, kun belgialainen tuomioistuin tyrmäsi mallorcalaista räppäriä koskevan luovutuspyynnön, josta kirjoitin edellisessä blogissani.

Tällä kertaa asia koskee kahden espanjalaisen nettilehden haltuunsa saamia tietoja espanjalaistuomarien sisäisessä netissään käymästä viestittelystä Kataloniasta ja itsenäisyysmielisistä katalonialaispoliitikoista ennen ja jälkeen viime vuoden kansanäänestystä.

jos,lääkärit ovat Jumalan ruoskia niin mitä Tuomarit ovat

Lääkärit ovat Jumalan ruoskia. He voivat lähettää ihmisen kuin ihmisen eri sairaaloihin sekä eri toimenpiteisiin välittämättä laista. Tuomarit taasen joutuvat korjaamaan epäpätevien lääkäreiden hoitovirheitä lain avulla. Lääkäriksi tai tuomariksi harva pääsee mutta jo 3000 vuotta Lääkärit ovat olleet ylpeä ammatti ryhmä puhumattakaan tuomareista. Luin aikaisemmin ensihoitoa nuorena miehenä. Luennolla ensihoidon ylilääkäri totesi älkää päästäkö psykiatria onnettomuus paikalle koska kyseinen ammattiryhmä ei tiedä mitään elvyttämisestä.

Asianajajat haukkuvat tuomarit ja tuomarit asianajajat

Ensin asianajajat haukkuvat tuomareita ja tuomarit sitten asianajajia. Mitä hyötyä tällaisista uutisista on? Yhtä turhan uutisen saisi, kun uutisoisi, että kotiäitien mielestä uraäideillä on huono itsetunto ja uraäitien mielestä kotiäidit elävät toisten rahoilla.
 

No, pitkään on tiedetty, että Ylen toimittajiksi eivät valikoidu kaikista fiksuimmat.

Venäjä jättikorvauksiin Jukosin omistajille, milloin Suomessa?

Huom! sinisen tekstin kohdalla hiirellä saa linkin auki artikkeeliin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä