PeliSuomi Elämää tämä vain on...joka päivä sen loppua kohden kuljen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Velat

Juvan Kunnanhallitukselle ja valtuustolle

 

Juvan kunnanhallitukselle , ja -valtuustolle

Avoin kirje  25.4.2016

 

Lindorff  kyykyttää Suomen velallisia, näin otsikoi kirjoituksensa europarlamentaarikko Esko Seppänen 30 marraskuuta 2014 Kansan Uutisissa.

Ei käy, sanoo demari ilman uskottavaa vaihtoehtoa

 

Sdp:n eduskuntaryhmä kehitti kuluneen syksyn aikana talouspoliittisen ikiliikkujan.  Antti Rinne esitteli sen useaan kertaan.

 

Sdp mallin pääsisältö:

-  peruu kaikki hallituksen esittämät leikkaukset (ja lisäyksiä moniin menoihin)

-  ei korota veroastetta

-  ottaa velkaa vähemmän kuin hallitus

-  tekee ison investointipaketin ja

-  syntyy 35 000 uutta työpaikkaa kaiken tämän seurauksena.

 

Ratkaisu Suomen velkaongelmaan

Suomen uusi hallitus esittää leikkauksia julkisen talouden kuluihin, eniten sosiaalietuuksiin ja koulutukseen. Tarkoituksena on vähentää valtion velkaantumista. Mutta miksi Suomen valtio velkaantuu ja kenelle? Toisille valtioille vai kansainvälisille järjestöille, kuten Maailmanpankki? Ei, jo vuosikymmenten ajan valtio on ottanut lainaa yksityiseltä sektorilta. Sattumoisin Suomen Pankin rahamuseossa on juuri nyt näyttely “Yhteinen velkamme – valtion lainanotto vuosina 1859–2015”.

Luova ratkaisu Suomen talousongelmiin

Länsimaisen kulttuurin kehdossa on syntynyt loistava idea hoitaa maata ja koko Eurooppaa piinaava velkakriisi. Hellaksen parhaat pojat ovat keksineet vaatia Saksalta 279 miljardin korvaukset natsisaksan sotarikoksista Kreikan kansaa vastaan. Samalla logiikalla mekin voisimme vaatia Venäjältä vähintään 200 miljardin korvauksia siitä kivusta ja särystä joita Neuvostoliitto meille aiheutti toisessa maaimansodassa. Ja vielä 50 miljardia takaisinmaksua sotakorvauksista. Ei aina haukuta kekseliäitä kreikkalaisia, vaan otetaan heistä mallia.

Kuka vastaa" kiristyskoroista"

MOT näytti ohjelman vippikoroista eli kuka VASTAA KIRISTYSKOROISTA SUOMESSA? Köyhiltä ja varattomilta ryöstetään tuhannen korkoa ja rikkaille 1-3% korot! Kekkosen aikana koronkiskurit joutuivat LINNAAN ja kiskurinmaine ei ollut meriitti ,kuten nykyään tuntuu olevan.Korko joka ylitti 50- 80% oli rikos ja rosvousta!

Nykyhallitus EI HALUNNUT korkokattoa kuin 100 -parin vipeille.Vippifirmoilla on omat perintätoimistot jne.Kuka on vastuussa??

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä